| RAY a întrebat:

Eu nu inteleg ce uni ma jignesc virtual? nici macar nu ma cunosc real

acum 28 minute | corbulalbrosu a răspuns:
Ar fi culmea "disperarii" sa te smioscaiesti si sa-ti irosesti lacrimile din cauza celui mai autentic imbecil de pe TPU.

acum 30 minute | suntserios a răspuns:
Hahahahahahahaha

Ai pierdut un troll cu minte putina

Răspuns Câştigător
| AlyDulcika a răspuns:

Daca vezi ca te jignesc nu ii mai baga in seama, unii chiar nu merita sa vorbesti cu eihappy

| RAY explică (pentru AlyDulcika):

Cu tine merita sa discuti

50 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| goguPatent a răspuns:

Pentru ca esti tipul ala nesuferit... care da ignore la toti cei care nu au aceeasi opinie cu el... stii cu, persoana aia cu care nu merita sa porti o discutie pentru ca se oftica ca un rahat. Stii tu, persoana aia care nu suporta sa fie contrazisa ca face tensiune si se inroseste ca un rac fiert.

| RAY explică (pentru goguPatent):

Hai zi-mi tu pe cineva care se lasa contrazis?

| RAY explică (pentru goguPatent):

Hai serios la cine am dat ignor eu vreodata ca ma contrazis? desigur ca daca jignesti primesti ignor, trebuie sa va civilizati si voi sunteti in UE asa pe burta intrasi dar trebuie sa invatati sa vorbiti si frumos, din moment ce am prieteni crestini cum naiba de nu au ignor ei? majoritatea dintre voi aveti o minte inchisa, dogmatica, lipsiti de civilizatie, bun simt, cultura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca stiu ei ce spunwinking

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Serios?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu măi, glumeam. Poate ca i-ai suparat cu ceva sau nu stiu

Poate le-am furat iubitele trist, mai suferi din iubire?

Da, sufar sufar.
Te astept pe tine sa imi alini suferintawinking

Te alin cat doresti tu, sper sa te pot alina cat mai bine

Ok okwinking
Atunci dupa ce termini de alintat... poate ne si jucam ceva...vii pe la mine in vizitawinking asta daca te lasa yasmin

Dupa ce te termin de alintat ma culc ca mai tarziu o alin si pe jasmin, o fi eu taur dar am nevoie si de odihna

Pai daca te culci...vin si eu cu tine. Nu vreau sa dormi singur si sa iti fie urât

Wow pai normal ca dormim impreuna si cu yasmin desigur, ce frumos, ce romantic, abia astept

Nu si cu yasmin
-_-
Aoleu..de ce si cu ea?

Am o inima mare nu pot sa o las in lacrimi inchisa in cele 5 apartamente ale ei, asa find 3 vom avea multe de facut

Las-o acolo.
Si fi atent cu putin noroc daca plange mult se ineaca in propriile lacrimi si scapam de ea rolling on the floor)

Nu vorbi asa ca eu vreau sa-i manc banii, daca ma scap de ea acum raman sarac si cu tine nu-i bine, las ca o sa dormim in 3 apoi vad eu cu cine raman, care ma alina mai bine, eu am alinato deja asa bine ca ma amenita ca o sa ma faca tata cu altul

Dar mai bine o fraieresti, ii iei apartamentele, dupa aia te ajut eu sa scapi de ea (o omoram noi, vedem ce ii facem) si dupa ramanem doar noi
E mai bine asawinking

Nu vrei sa ne alintam virtual prima oara?

Eeh....cum sa nuwinking

Ce fata rea, voi apela la jasmin sa stii, pe vremea mea fetele erau bune se rugau de mine sa le bag in seama unele isi vandeau si apartamentele doar sa discut cu ele

Sunt sunt fata reawinking
Dar las o pe yasmin...ca uita ea de tine...
Si mare chestie 5 apartamente( ireale, din imaginatia ei..etc)

Ti-am spus hai sa ne alinam virtual din seara asta, daca totul decurge bine maine ma imprumut de la jasmin si vin la tine

Ok ok
Haide laughing))))

Vi in pv iubi?

| Yaesmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nu mai ai mult te trăit.Sa joci în continuare balena albastra. Poti să te omori si azi ca să nu mai aștepți până în 50-a zi.

Chiar îmi era milă de tine când am auzit că joci acest joc.O să mă doară în c*r de tine când am să aud la știri ca te-ai aruncat de pe un bloc.

| Yaesmin a răspuns (pentru RAY):

Tu vrei doar sa profiți de mine.Nu mai am încredere în tine.Esti un bărbat infidel.Te-ai dat la vreo 4-5 fete de pe site.laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Yaesmin):

Doamnee ce fetitaaa
Tu chiar crezi ca o sa fav asa ceva?! Plus ca daca voiam sa ma omor o faceam de mult timp..si fara jocul ala. Dar uite..ca sa nu zici ca-s fata rea te invit sa jucam impreuna laughing
Si-asa nu prea avem nevoie de tine asa ca...

Doar la 4-5 fete?! laughing

Eu nu joc ca vreau sa mai trăiesc.Hai ia-l tu pe RAY27TM ca nu mai vreau.Eu am 17 ani.El are 27 de ani.

Marita-te tu cu el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)
Yasmin yasmin...ce ma fac eu cu tine

La ce te referi?

Il poti pastra pe ray...stai calmawinking
Si poti sta cu el in toate cele 5 apartamente

| RAY explică (pentru Yaesmin):

Ce drama ce sa spun, team inselat virtual nu ca tine care ai iubit real dar te dai la alti pe net cool, fata tu esti exact ce tot scriu eu.pe aici sti tu

Nu mai am iubit.Ne-am despărțit.Intrebarea aia a mea este de anul trecut.

Haaaaaaaa cool

Vrei sa cred fi neserioasa ce naiba, zi-mi arati bine pot scoate un pret bun din vanzarea ta?

Ce sa crezi? Vrei să mă duci la produs? Eu nu mă duc acolo ca eu nu sunt o curva.Am viața mea. Vreau si eu sa ma mărit.

Atunci vedem de case ok

Ce-i cu ele? Vrei să ți le dau tie sau ce? Nu îți dau nimic ca am nevoie de ele.Acolo o să locuiască copiii mei. Vreau să fac multi copii.

Da.Si? Ce importanta are ca stau în Galați?

Haaaaaa esti amuzanta rau, ai cumparat bilet?

Sau daca chiar stai asa e