| MAteiLaAjutat a întrebat:

Exista shadow-ban pe TPU?

Răspuns Câştigător
| Lukasssz a răspuns:

Scuze ca raspund la intrebarea asta tocmai acum, dar eu cred ca da! In 2021 am luat suspend pentru ca m-am injurat cu unu pe aici.La cateva luni moderatorii mi-au ridicat interdictia de pe TPU dar am urmatoarele probleme cu site-ul care ma fac sa cred ca am shadowban:
1)Cand raspund la intrebari userii la care am raspuns la intrebare primesc notficare de la mine la cam 2 ore dupa raspuns
2)De cand am fost suspendat in 2021 intrebarile mele nu mai apar la recomandate/ suggested
3)Uneori raspunsurile mele nu apar din prima ci dupa 5-10minute
4)Cand nu sunt logat in cont si ma uit pe site nu imi vad raspunsurile la intrebari.
Asta ma face sa cred ca am shadowban pe TPU

| MAteiLaAjutat explică (pentru Lukasssz):

Cam asa ceva am si eu de fiecare data cand "discut" cu "cineva" (iykyk), dar isi revine cam dupa o zi sau 2.

| Lukasssz a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Da,cel cu SS ca initiale

Si contul lui secundar, Gamingsoloinretea.

Cel mai grav e ca individu se aproprie de 40 de ani si face din astea laughing

Probabil ca a si chelit de la stilul asta de viata de c+cat laughing

Mda el si alti 2-3 oligofreni de aici de pe site au un aer de superioritate, aroganta si in viata reala or fi cheliosi, burtosi de 1, 50cm care stau in beci la mama.

10 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu stiu despre ce shadow ban vorbesti dar da, poti fi exclus de pe TPU pentru totdeauna daca nu respecti regulile comunitatii!

| MAteiLaAjutat explică (pentru lpavel):

Contul mai este aici (logic), insa nu imi vad intrebariile pe prima pagina, ca si cum nu ar exista.

| lpavel a răspuns (pentru MAteiLaAjutat):

Intrebarile tale dispar de pe prima pagina cand apar alte intrebari...

| MAteiLaAjutat explică (pentru lpavel):

Da, dar problema e ca eu nu le vad nici dupa tocmai ce le-am postat sa apara pe prima pagina. Ciudat...

Întrebări similare