| Inferno a întrebat:

Exista un motiv pentru care răspunsurile câștigătoare nu pot fi evaluate și de ceilalți utilizatori?
Presupun că ideea centrală este că utilizatorul care a postat întrebarea decide ce răspuns l-a ajutat cel mai mult. Oricum, doar pentru că un răspuns are o fundiță asta nu îl face infailibil el putând fi greșit. Exista nenumărate exemple în acest sens.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Motivul este ca programatori nu au facut ca sa existe functia aia, dar la solicitatea mai multor useri poate ca se va putea face

| Alexuţ02 a răspuns:

Poate să primească fundă unul cu "Preţul e de 100 lei în magazine" şi mai jos de el să fie unul precum "Preţul e de 100 lei în magazine, a fost 200 dar s-a ieftinit, îţi recomand să faci X, sau să mergi în altă parte că e mai ieftin ", etc, ai înţeles ideea.

Dacă un utilizator pune o întrebare mi se pare corect ca el să aleagă care l-a ajutat cel mai mult, fiecare om are criteriile lui după care alege ceva, în fond contează mai mult să ajuţi persoana aia din simplul fapt că vrei să ajuţi şi nu pentru o fundă.

| RAY a răspuns (pentru Alexuţ02):

El s-a referit la faptul ca dupa ce primeste fundita sa mai poate fi evaluat, ceea ce mi se pare logic, si eu as vrea