| MyObsession a întrebat:

Hai că asta e chiar culmea.
http://i.imgur.com/Uu2cY.jpg
Sau e din cauza adblock-ului meu?

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Te referi la lipsa celor două butoane, "Trimite mesaj" și "Adaugă ca prieten", și cocardelor?
Probabil e un bug sau se lucrează la site. Nu te îngrijora! S-a mai întâmplat în trecut și în scurt timp și-a revenit la loc.

| MyObsession explică (pentru NOname):

Deja mă enervează.

| NOname a răspuns (pentru MyObsession):

Din câte văd, și-a revenit.
Nu e cazul să te enervezi. Se mai întâmplă.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu inteleg ce nu ti se pare in regula acolo. Poate, daca incercuiai cumva "problema" mi-ar fi fost mai usor sa nu consider intrebarea ta neinteligibila.

| MyObsession explică (pentru ardnaxur1961):

Uită-te la voturi şi la răspunsurile câştigătoare.La fundiţe, mă rog.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sincera sa fiu, eu nu-mi deschid pagina de profil cu saptamanile, deci chiar nu ma deranjeaza daca ceva lipseste temporar de pe-acolo. Mult mai tare ma deranjeaza cand trebuie sa incarc de 4 ori o pagina ca sa pot raspunde la o intrebare sau orataniile alea sinistre care zac in partea de jos a ecranului de trebuie sa tot plimb fereastra cu raspunsul de postat.

| NOname a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Pentru orătanii s-a găsit deja o soluție: http://www.TPU.ro/......-apar-15/.
În sfârșit!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru NOname):

Mda...s-a gasit pentru cei care folosesc Google Chrome. Eu am Mozilla si nu pot sa scap de oratanii. Iar daca instalez adblock, ma ucide capcaunul in chinuri cand o veni acasa. Am embargou la instalat programe. laughing

| NOname a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Păcat... Dar crede-mă, Google Chrome e un adevărat deliciu față de alte browser-e, iar AdBlock - o comoară neprețuită (mai ales când e vorba de TPU). Nici nu știi ce pierzi...

Vorbește cu băiatul! Poate totuși reușești să-l convingi.

| Musique a răspuns:

TPU are plobleme tehnice iar.
Nii se intampla tuturor,nu esti prima si nici ultima, Speram ca-si va reveni incurand, asta daca adimi vor face ceva.

| RazvAN1209 a răspuns:

vrei sa spui ca sunt prea multe sau prea putine

avast, pandora, limewire