Trebuie să fie un link simplu/scurt.
Intră pe Youtube, introdu numele piesei în căsuța de căutare, dă clic pe videoclipul dorit și ia acel link, unul direct. Ar trebui să fie bun.
Ți-aș menționa și că nu ai voie să introduci același link de două ori, dar, din câte văd, încă nu ai în Playlist nicio melodie.
Succes.
Tot nu merge ma duc pe youtube dau share dupa copy si ma intorc pe TPU si in casuta rezervata dau paste si imi zice ca nu merge si am incercat sa fac asta cu 21 de melodii.
Atunci trimite un mesaj la Contact, explică ce problemă întâmpini și roagă-i pe administratori să te ajute.
http://www.tpu.ro/contact
Sus in stanga paginii in dreapta imaginii tale de la avatar scrie: "ce muzica asculti acum?
Impartaseste-le si celorlalti prieteni de pe TPU:"
Sub ea apare un spatiul alb unde scrie Link Youtube, tu acolo trebuie sa copiezi link-ul de la o melodie de pe Youtube si la final click pe "Spune-ne"
Da dar mie imi spune "URL-ul pe care ai incercat sa il introduci este gresit. Poti introduce doar link-uri de pe YouTube." si eu ma duc pe youtube si dau la share copy si dupa paste in locul rezervat.
Asta inseamna ca nu accepta acel link, se mai intampla, cauta alta tot de pe youtube si incearca din nou.
Buna
intri pe youtube, cauti melodia preferata asculti un pic din melodie si apoi dai click pe link, copiezi si revii la pagina ta pe TPU, si atasezi link-ul unde scrie FashionPink ce muzica asculti acum? mai jos un pic scrie Link YOUTUBE, ATASEZI LINK-UL si dai click pe spune-ne!
Mult succes si o frumoasa zi sa ai
Deasupra la "Pune intrebarea ta aici!" ai un chenar, lung si portocaliu.Acolo, in stanga, scrie:
"FashionPink,
ce muzica asculti acum?
Impartaseste-le si celorlalti prieteni de pe TPU:
(aici este un chenar alb) Spune-ne!"
In chenaru alb pui un link (poti pune doar de pe youtube)cum ar fi http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM) si dai pe "Spune-ne".In cateva minute o sa-ti apara melodia si la profil.
Succes!
Pe youtube dai clic dreapta la melodia pe care vrei sa o asculti(pe videoclip). Dupa ce ai dat clic dreapta, dai ''copiati adresa URL a videoclipului'', apoi la TPU in coltul din stanga unde scrie ''ce muzica asculti acum'' in chenarul alb ''link youtube''dai iarasi clic dreapta si apoi''inserati ca text simplu''. Si gata! Sper sa-ti fie de ajutor.