| Fatamuntilor a întrebat:

Intr-o zi, in asfintit,
Catalin al nostru a indraznit
Fiind foarte inspirat,
A creat un mare site.
Povestea a fost asa; Fiind toamna, parca 2008 -2009, pe Catalin l-a trimis nevasta la piata dupa legume de muraturi.Stand la coada, mai avea pe cineva in fata auzit o discutie;
-Fata mea cred ca e gravida.Are doar 16 ani.Se poarta ciudat si vomita.O aud plangand seara.Si nici pe colegul ei nu il mai vad conducand-o acasa! Oare ce sa fac?
Lui Catalin atat i-a trebuit.I s-au aprins niste beculete, a dus legumele acasa a sunat niste prieteni si a pus de-un site pentru a rezolva dilemele adolescentilor. Vestea s-a raspandit ca vantul si iata ca au aparut fel de probleme rezolvate sau nu de cei de varste apropiate sau de maturi.
Primii ani au fost foarte buni.Chiar si eu am prins 2-3 ani de armonie si pace!
Tricouri, cani! Va amintiti?
Userul anului? Mai avem pe cine nominaliza?
Voi vedeti rostul fundelor?
Ignorul mai are un rost daca cei care ma ignora imi vad conutul? Am vazut in comentarii!
Nu s-ar putea ca editarile sa fie vizibile macar pentru admini/moderatori?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt intr-adevar si hibe tehnice si cine stie, poate tehnicul le va analiza si le va remedia, in special cele unde ti se permite sa creezi topicuri jignitoare si apoi sa treci topicul pe "anonim", ca sa nu se stie cine l-a scris, sau cele unde se blocheaza userul, dar se continua vizulizarea contului lui, in scopul de acontinua jignirea acelei persoane.

| Fatamuntilor explică (pentru Violleta2022):

Unora le cunoastem stilul, dar ce folos...

| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Lasa ca sunt si problemele astea tehnice de folos.
Spre exemplu daca ignore chiar ar functioa si nu as mai putea vedea raspunsurile celor care ma ignora nu as fi putut raporta tona de tampenii scrise de Violleta sau Anonimul.

| Fatamuntilor explică (pentru suntserios):

Anonimul de cand a fost averizat (slava Domnului(sau a celui care a facut asta)) isi sterge mereu raspunsurile, pana a ajuns in ziua respectiva)De doua ori a scris in comentarii ca vrea sa i se steraraga contul actual.Ma gandesc ca scris la contact pentru asta si vrea sa ia de la inceput cu alt cont inainte de a fi suspendat de tot.Actualizand lista lui de ignorati, evident!

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca mai eficient e sa scrii sugestiile aici : https://www.tpu.ro/contact