anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a fost destul de greu un nume liber pe acest cont.Pentru ca am incercat cateva variante si mi se spunea ca sunt,,luate" Sau ca nu corespunde caci caracterele nu corespund.A trebuit sa elimin o litera sa iasa ce am vrut,dar totusi sa sa inteleaga!
Am dat un,,ochi" pe userii avertizati pe termene limitate, dar care nu au intrat de ani buni.Si clar ca nu mai intra pentru ca ori au abandonat situl ori si-au facut alte conturi.
Nu ar mai bine sa sterga acele conturi? Ocupa serverele aiurea.
Nu au activitate!

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cei de acolo sunt suspendați pe o perioadă nedeterminată, Angi.
Odată suspendați, observăm cu toții, puțini dintre ei se mai implică pe site, mulți sunt inactivi de ani buni. straight face
Ei se consideră 'suspendați nelimitat', fiindcă nu mai reușesc să iasă de sub crunta 'pedeapsă', de aceea aleg să își deschidă alte conturi.
Poate era bine să existe și un termen de suspendare, concret, dar și aici e o problemă. Dacă ei nu își desfășoară activitatea, în această perioadă, ei nu pot demonstra că vor respecta regulamentul, de acum înainte...

9 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Am ridicat si eu aceasta problema, dar fara efect...
Atat timp cat mesajele se sterg automat dupa un an, de ce conturile inactive de peste an nu dispar?
Mai important ar fi numarul utilizatorilor, decat ajutorul acestora?
In fine... sper sa se rezolve situatia ta si sa redevii cea de odinioarawinking
O zibunahappy

| floresdemayo a răspuns (pentru caramela):

Nu cred că ai vrea să se șteargă contul lui NeluL, ori contul lui Greece... straight face
E-adevărat, sunt useri care și-au făcut contul, doar de dragul de a și-l face, fără a-l mai vizita a doua zi...

| caramela a răspuns (pentru floresdemayo):

Buna happy
Nici pomeneala.dar ce ne facem cu acele conturi inactive de 3-4-5 ani? si ma intreb, mesajele de ce nu raman?
Dilema mare...
O zi buna happy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dar tu de unde știi care sunt suspendați pe termen limitat sau nelimitat?hee hee

| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Daca intri in comunitate, dai clic pe utilizatori suspendati.Am dat clic pe anul din ei sunt doar avertizati. Undeva in regulament scrie ca cei aflati in situatia lor au dreptul doar la 5 raspunsuri pe zi si acelea moderate.Atata doar ca ei nu au intrat pe acele conturi din ziua in care au fost suspendati.Multi dintre ei, mai ales cei aflati la inceput.
Cei suspendati nelimitat nu-si pot folosi conturile, ies din ecuatie!

| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Citisem undeva ca termenul ala este de luna sau trei...
Eu ma gandeam la cei suspendati in primii ani de crearea contului. Daca nu au intrat in primele luni sau nu au cerut reactivivarea contului e clar ca nu vor intra veci pururi
ORICUM NU MAI CONTEAZA! Ma implic prea mult ca simplu user!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred că greșești cu nimic, dacă vii cu propuneri. happy
A te implica e un lucru bun, înseamnă că ești atașată de site.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

"Daca nu au intrat in primele luni sau nu au cerut reactivivarea contului e clar ca nu vor intra veci pururi"
Nu e chiar aşa, se mai trezesc şi morţii. Chiar ieri unul suspendat prin 2012 a intrat pentru prima dată de atunci doar ca să mă înjure. Vezi, fac minuni. big grin

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Serios?
ai FUNDA
http://imgur.com/a/A0T5k

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei de acolo sunt suspendați pe o perioadă nedeterminată, Angi.
Odată suspendați, observăm cu toții, puțini dintre ei se mai implică pe site, mulți sunt inactivi de ani buni. straight face
Ei se consideră 'suspendați nelimitat', fiindcă nu mai reușesc să iasă de sub crunta 'pedeapsă', de aceea aleg să își deschidă alte conturi.
Poate era bine să existe și un termen de suspendare, concret, dar și aici e o problemă. Dacă ei nu își desfășoară activitatea, în această perioadă, ei nu pot demonstra că vor respecta regulamentul, de acum înainte...

Întrebări similare