anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ ca (inca) este la moda moderarea disputelor "dupa caz/dupa afinitati".
OK. Am inteles jocul cu multi ani in urma. Serios, chiar am inteles.
Ce n-am inteles (si ma macina al dracului) este:
de ce nu se promoveaza si disputele astea intre userii care chiar au ceva in cap, in afara de intrebari/postari pur imbecile?
Site-ul asta este o mina de aur! Pe bune.
L-as promova, daca s-ar reduce procentul chestiilor tampite acceptate aici.
TPU ar trebui manageriat altfel, asta-i clar.
Proiectul in sine este foarte bun, dar s-a pierdut in aplicare strict pe target. Iar aplicarea aduce BANI! Indepartand intrebarile si raspunsurile retarde (de catre admini si/sau moderatori) calitatea site-ului va creste, iar userii care apreciaza vor recomanda oriunde in mediul virtual.
Copiii (plus cei cu minte de copil) nu vor da 2 bani pe dezvoltarea site-ului. Restul, o va face.
Ca fost paria al acestui site (intors aici cu ganduri bune), va sfatuiesc asa: hai sa fim ce-a fost TPU la inceputuri!
Intrebare pentru userii TPU: vreti sa redevina TPU ceea ce a fost menit a fi?
P.S. Probabil, adminii isi vor da seama cine sunt. Nu asta conteaza. Conteaza ca putem face o schimbare faina PENTRU TOTI!

2 răspunsuri:
| Dmonik a răspuns:

Pentru a deveni site ul care a fost (nici atunci parca nu era!), ar trebui sa constientizeze toti care este scopul lui: acela de a ajuta cu raspunsuri la obiect (nu ca cel de dinaintea celui al meu, care nu are absolut nicio legatura cu intrebarea!), de a purta discutii constructive si care sa conduca la o cat de mica "luminare" a celor care comenteaza...
E greu sa lasi orgolii deoparte, aere de superioritate...e greu! Lumea e multa, pestrita si tot mai mult centrata pe sine, ca egoism vorbesc, nu ca autoanalizalaughing

| TrăieşteClipa a răspuns:

Poate ca daca luai BAC-ul lumea te-ar fi luat in serios.
Sa legi doua sarme nu este nevoie sa te crezi expert in electrotehnica.

http://adevarul.ro/......index.html