| Fatamuntilor a întrebat:

Pentru a doua oara in viata mea de user TPU-tis mi -a fost REFUZATA o intrebare.
Am mers la regulament,l-am luat de sus in jos,de la jos in sus, am spalat ochii si nu am vazut mootivul.Stiu ca robotetul aproba postarile noastre,initial a aparut pe site, chiar am primit raspunsuri vad ca e refuzata.E ciudat,macar am si acesta chestie.
Nu m-am frustat,asta e clar,am lucruri mai bune de facut,dar sunt curioasa,cum mai intai a aparut pe site,si nu mai este
M-am gandit ca cineva a facut un pustiu de bine si a fost raportata intrebarea (tin sa multumesc, nu tin sa fie site)
Partea buna e ca situl inca nu e pustiu, si nu e bantuit de fantomele vechilor useri vii sau morti

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ai ceva vechime pe site, deci ma mir ca nu stii ca orice intrebare care nu este convenabil cuiva o poate raporta si automat dispare de la intrebari! Nu toate intrebarile sunt blocate de admini ci de cele mai multe ori de useri... mai sunt si frustrati pe aici chiar daca ai avut norocul sa nu-i intalnesti pana acum laughing

| Fatamuntilor explică (pentru lpavel):

Intrebarea inca e la profilul meu si apare ca refuzata, desi initial mi-a fost aprobata.Am pus doua likuri de pe yutube in care era vorba despre userii de aici,dat era de acum doi -trei ani. Posibil sa fii deranjat pe cineva, pe mine m-a distrat, desi si eu eram pe acolo... Daca vrei iti trimit linkurile in privat
Am trimis dilema mea la admin, desi cred ca sediul lor e pustiu, si roobotelul a preluat conducerea.

| lpavel a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bineneteles ca vreau, acum chiar m-ai facut curios! Deci vreau link-ul! laughing