| KR0NSTADT a întrebat:

Prin lipsa de reacție fermă și obiectivă a moderatorilor acestui site, vis a vis postări agramate/imbecile/de tip trolling/etc., tpu.ro a ajuns să promoveze incultura, nesimțirea, violența verbală și alte "calități" specifice celor mai puțin dotați dpdv neuronal.
Ca fost moderator al TPU, am și eu o întrebare de 10 puncte către actualii moderatori:
de ce nu sunteți în stare să vă faceți treaba în mod corect?
Bineînțeles, pentru cei care cunosc situația întrebarea mea este pur retorică.
P.S. Rog turnatorii de serviciu și pupătorii în fund să se abțină de la comentarii.
P.P.S. Judecand după felul în care îmi sunt masacrate postările (nu doar ale mele), nu m-ar mira să primesc un frumos ban.

2 răspunsuri:
| Jidvei a răspuns:

Cica vai doamne n-au moderatori, ca ea e singura care se ocupa de moderare si nu le poate face singura pe toate, asa mi-a s-a spus.
Tanti apreciaza foarte mult cuvintele triviale si mistocareala, d-asta si accepta libertatea.

| KR0NSTADT explică (pentru Jidvei):

Sunt ferm convins de cele spuse de tine. Postările mele sunt vânate fiindcă îmi permit să atrag atenția.
Nu mă aștept ca acest cont al meu să reziste prea mult. Faza bună e că fac altul în 3 minute. Este trist faptul că acest proiect fain se degradeaza pe zi ce trece.