| alex495 a întrebat:

Propun o idee adminilor/moderatorilor acestui site pentru a creste calitatea raspunsului. De atata timp de cand am cont aici am observat ca sunt multi disperati pentru tricoul ala moca de il primesti daca ai cele mai multe raspunsuri pe zi, ca sa crestem calitatea si nu cantitatea propun tricoul sa l castige ala de are cele mai multe funde pe zi, nu ala cu cele mai multe raspunsuri.

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, tricoul ala nu se mai da de vreo 2 ani stai linistit. Faptul ca uneori e nevoie sa ti se explice raspunsul de mai multe ori nu inseamna ca se posteaza pentru tricou

| alex495 explică (pentru suntserios):

Tricoul se da in continuare, e chiar si topul care contorizeaza raspunsurile. Cel de pe locul 1 castiga un tricou inscriptionat. Am vazut ca trebuiesc cam 80-150 de raspunsuri. Spamezi 150 de,, Da" si bam cersetorul o sa aiba si el cu ce sa se imbrace. Eu am patit sa dau de,, spamator" din asta la o intrebare decenta de mecanica auto, dar sunt oameni de intreaba chestii serioase si dai de tampi din astia de zic da sau pun primul link de pe google

| suntserios a răspuns (pentru alex495):

Nu se da bre niciun tricou esti paranoic.
Tricoul s-a dat prin 2014-2015.

suntserios a fost campionul zilei de 32 ori!

nu am primit niciun tricou stai calm nu te mai ambala atat

| floresdemayo a răspuns (pentru suntserios):

Ioi, ai fi avut o adevărată colecție! ))

| alex495 explică (pentru floresdemayo):

Probabil primesti un tricou, dupa nu ti mai dau daca esti campion.

Bre, da tu esti greu de cap, serios acum.

Si la intrebarea cu rotile de audi si aici nu prea pricepi ce ti se explica.

Uite de pe blogul TPU de acum 5 ani, de cand nu se mai da tricoul

"Dupa o lunga perioada in care am recompensat fiecare Campion al Zilei cu un tricou, schimbam mecanismul

Asadar, de astazi, 28 iulie, procedam in felul urmator:
– validam in continuare manual raspunsurile Campionului Zilei, iar acesta primeste un badge special pe profilul lui"

Atunci sunteti toti disperati de badge ul ala. Asa jos s-a ajuns in tara asta. Tricoul era mai util, unii dintre voi nici haine de imbracat nu aveti, net de la digi cu 2 euro si va bateti joc raspunzand de an *** la intrebari serioase. Raspundeti asa la troll eri nu cand e o chestie serioasa. Spamati acolo pana va dau 10 badge uri pe zi

| Fatamuntilor a răspuns:

Tricouri nu se mai dau de ceva timp!
Nici daca s-ar fi dat propunerea ta nu era buna! Sunt utilizatori care isi dau unul altuia funde sau isi fac mai multe conturi si se premiaza singuri!

| alex495 explică (pentru Fatamuntilor):

Am incercat si eu acum cativa ani si nu merge. Trebuie sa fie logat pe alt ip. Nimeni nu si bate capul cu chestii de genul

| Fatamuntilor a răspuns (pentru alex495):

NU am inteles ce vrei de fapt...
Esti nemultumit ca nu ai apucat tricouri, sau nu ai inteles CA NU SE MAI DAU!
S -a trecut la alta etapa, inlocuirea tricourilor cu banuti virtuari.Dar trebuie sa faci mai multi ca sa poti cumpara ceva.Muncesti mai mult, asta e!

| alex495 explică (pentru Fatamuntilor):

Aha inteleg, deci acum, iti bati **** de intrebarile altora si primesti moneda joculu isi iti poti lua o cana, un tricou, brelocuri, umbrele etc. Asa jos s-a ajuns in tara asta, de aia suntem unde suntem, ca noi daca nu luam amaratul ala de breloc sau oricare ar fi premiul nu ne simtim noi bine. Asa daca ar fi pe funde nu si ar mai permite sa scrie,, da" sau sa dea copy paste la un link fara sa deschida site ul

Hahaha, am inteles frustrarea ta cu premiile. Ai incercat sa fraieresti sistemul si nu ti a iesit. Frustrare maxima, inteleg acum

Nu, nu sunt genul dar ma dispera copilasii de raspund de an *** pentru a face punctele respective. Unele intrebari sunt mai serioase si ei dau un link care n are nicio treaba cu intrebarea sau raspund la caterinca. Eu stiam ca pe site ul asta se ajuta oamenii intre ei cu informatii nu ca sa faci si tu rost de un tricou nou sau ce premii o r mai fi ca nici nu mi pasa