| Wehrmacht a întrebat:

Propun sa ii fie suspendat contul asteia(Yohio). Incalca si regulamentul TPU si legile statului roman.

http://i.imgur.com/UWJSy4Y.jpg

Ce ziceti?

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Trimite un mesaj la Contact (şi probabil îl vor sancţiona într-un fel sau altul).

| Fatamuntilor a răspuns:

Exista mai multe metode
1. Dai ignor persoanei respective.
2. Daca esti utilizator Senior siin colaboarare cu un alt Senior poti folosi butonul Raporteza.iar postarea va disparea
Si nu in ultimul rand poti trimite sesizare adminilor la contact.iar ei vor lua masurile ce se impun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insistă sau e doar acel răspuns? Oricum, nu știu cu ce-l ajută o suspensie...sau două. Eu nu l-aș suspenda pentru atât.

| Wehrmacht explică (pentru anonim_4396):

AIci e pe site si e vorba despre religie. Daca facea asta in public in legatura cu orice in cateva ore putea sa fie la sectie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wehrmacht):

În cazul ăsta 3/4 din utilizatorii TPU trebuiau dați pe mâna poliției. Eu te întreb dacă e doar un singur răspuns. Pentru un răspuns nu merită atâta atenție. Trebuie șters/raportat răspunsul în cauză. Ce, dacă te amenința cu bătaia, moartea(eu chiar am pățit) era ceva...și până și așa, pe net oricine e Satana sau Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cu ce te-a deranjat, ca este in contradictie cu tine este altceva, trebuia sa ne dai si replay-ul tauwinking sa vedem cine a iscat aceasta polemica

| Wehrmacht explică (pentru anonim_4396):

Gaia sau cine a postat si-a exprimat opinia.S-a luat de aia care tot spun ca omul se trage din maimuta.A spus ca omul si maimuta se trag dintr-un stramos comun.Si aia a venit pusa pe cearta cu tampenia aia.

| RoxanaGhost a răspuns:

Nu prea cred eu în dumnezo din motive personale, dar...nu poţi bloca utilizatorul? raised eyebrows şi ce? Şi-o exprimat şi ea părerea laughing Vorba aia:Suntem cetăţeni europeni şi avem drepturi! rolling on the floor [Vă rog nu săriţi pe mine, fiindcă nu iau nimănui apărarea.Mulţam! happy ]

| InnaFan a răspuns:

Daca chiar te deranjeaza ar trebui sa contactezi echipa TPU sau sa ignori utilizatorul, insa si pe el l-a deranjat intrebarea ta si ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de posta o intrebare care ar putea jigni pe cineva ~

| Wehrmacht explică (pentru InnaFan):

Nu era intrebarea mea.
Este crestina.Si cel care a pus intrebarea a vorbit catre atei in mare parte.Deci trebuie sa fie cretina ca sa faca asta.Nu o afecta cu nimic.Cel care a postat a explicat teoria evolutiei ca la gradinita. Daca crestinii au voie sa ne-o bage pe gat pe aia cu god el de ce nu ar avea voie sa explice aia? Mai ales ca nu vorba catre crestini.

| luiza86 a răspuns:

laughing) Tare! Bine ca nu a mai facut greseli gramaticale. happy