| Belluţa a întrebat:

Salut pentru cei de la categoria asta! Deci să încep:
Sunt de pe categoria Trivia/Amuzante.Am făcut puţin mişto de userii de acolo ca să le văd reacţia cu Justin Bieber ş. a. happy
Dar a ieşit cum îmi imaginau, au reacţionat rău. sad straight face
Mi-au dat toţi ignor (m-au pus în lista lor de useri ignoraţi). Eu nu sunt rea (nu mă întrebaţi de ce am făcut asta), doar că acum nu-i pot convinge de nici o culoare să se împace cu mine (sunt foarte încăpăţânaţi). Şi m-am gândit " să vină totul de la sine! ".
Adică să mă comport în aşa fel în cât să mă ierte, să mă scoată de la ignoraţi fără să-i rog eu (că oricum nu merge straight face )
Cum să mă comport? Să-şi schimbe părerea despre mine, să nu mă mai ia drept " gayberistă ", vă rog? Mulţumesc, TPU, n-am greşit categoria să ştiţi că absolut vorba de ceva de pe TPU.

3 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

De ce îți pasă de ăia? Ce mare problemă ai tu...treci peste, ce, nu poți trăi fără ei? Hai, nu mai fi tristă!

| Holocaust a răspuns:

Stiam eu ca ai si ceva bun in capul ala.
Si eu frecventez t/a, si iti dadusem ignore.Acum 2 zile te-am scos.Eram curioasa daca te-ai potolit.
Ei acum, daca te au la ignore, pur si simplu nu mai stiu nimic de tine.Eu credeam ca ti-ai sters contul, pentru ca nu-ti mai vedeam intrebarile, dar de fapt te aveam la ignore.Ai putea sa iti stergi contul,si sa-ti faci altul,in care sa nu mai faci pe troll'ul,si ai sa vezi ca majoritatea sunt chiar de treaba, doar ca cei ca tine, uneori intrec masura.
Bafta!

| DorothyAnn a răspuns:

Dupa fapta si rasplata!