| Miruniky a întrebat:

Sunt noua pe acest site si as dori sa va intreb ce insemna "fundita", deoarece am observat la multe din intrebarile voastre expresia "acord fundita". Acum, promit ca voi acorda si eu fundita utilizatorului care imi da cel mai folositor raspuns, bineinteles dupa ce aflu de la voi. Mersi mult.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Funda desemnează răspunsul câştigător. La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri şi în dreptul fiecăruia o să fie câte o fundă. Alegi răspunsul care ţi se se pare că este mai bun şi folositor ţie şi dai clic pe funda din dreapta acestuia şi apoi confirmi din ferestruica ce-ţi apare. Programul TPU va muta acest răspuns pe primul loc, imediat sub fereastra pentru răspunsuri(indiferent al câtelea răspuns a fost) şi fundele vor dispare de la celelalte răspunsuri. Poţi da o singură fundă la o intrebare, aşa că nu trebuie să te grăbeşti să dai funda, aşteaptă 2-3 zile după ce ai pus întrebarea. Pentru edificarea ta cu regulile de pe TPU poţi citi răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE! Numai bine!
P.S.Prea repede ai prins un obicei prost de pe TPU!

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "Multumesc". In acest fel ii multumesti celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes!

P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ! Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici. Numai bine!

| Biby a răspuns:

Salut!
Bun venit!
Fundita este ca o rasplata pe care o daruiesti celui care te-a ajutat.Este un fel de "multumesc" pentru persoana care a raspuns folositor la intrebare.

Toata lumea se zbate sa le primeasca,deoarece cu cat mai mlte fundite ai,este cat mai aproape de a devenii Expert Tpu.

Dar mai exista si oameni folositori pe site,care nu raspund doar pentru a primi fundita,si pentru ca vor sa ajute.O fundita este egala cu 100 de puncte.
Fundita se da cand se considera ca sunt destule raspunsuri.In fata fiecarui raspuns este o medalie gri si daca dai click pe ea se face portocalie.Scrie nr. 1 pe ea.Dupa ce ai dat clock pe ea scrie:"Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns fiind raspuns castigator?" dai ok,si ai dat funda.
Pentru mai multe informatii citeste:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Sper ca te-am ajutat!
Bye-bye!

| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Fundița este modul de răsplată pentru cel care răspunde la întrebarea ta.
Când cineva pune o întrebare primește răspunsuri și incomplete și complete.
Respectivul care pune întrebarea are datoria de a declara căștigător răspunsul care l-a ajutat cel mai mult.
Fundițele acestea sunt virtuale, doar te ajută să iei mai multe puncte, să avansezi în rank și să devi expert TPU.

Numai bine!

| cristianorudi7 a răspuns:

Fundita este ca o rasplata pentru raspunsul tau. Poti sa ii dai fundita la cel care crezi ca ti-a dat cel mai bun raspuns Ii da fundita apasind fundita din dreapta raspunsului corect.La fiecare intrebare poti sa dai numa o fundita raspunsului ''corect'' Poti sa incerci sa mi dau o fundita?

| RequalizeD a răspuns:

Pai prin a acorda funda.acorzi raspuns castigator si puncte.happy

| iulia7621 a răspuns:

Cand acorzi funda cuiva inseamn ca ai ales raspunsul castigator si tu daca vei primi foarte multe fundite si voturi vei deveni expert TPUlove struck

| Mirruna a răspuns:

Gen premiu happy...

ti se pare un raspuns bun, folositor. dai funda si cu cat ai mai multe funde cu atat esti mai bun, cica thinking

P.S:pentru mine nu conteaza funditele happy

| XLittleGirlX a răspuns:

Fundita inseamna cel mai bun raspuns adica raspunsul castogator fundita adica este raspunsul corect raspunsul castigator

sper ca te-am ajutat...

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

Buna,dau fundita sau acord fundita se da pentru cel mai bun raspuns(sau uni dau funda care raspunde primul daca are nevoie urgenta de un lucru...)

| Miruniky explică:

Am primit pe email ca unii dintre voi mi-ati acordat un raspuns...va multumesc mult dar deocamdata eu nu pot vizualiza raspunsurile deoarece imi apare ca intrebarea mea nu a fost aprobata...cand se aproba Promit ca acord fundita(adica dupa ce citesc raspunsuril voastre). Pooop si mersi mult inca o data!

| TheGrooveStreet a răspuns:

Fundita se ofera celui ce te-a ajutat cel mai mult! Cu cat ai mai multe fundite obtinute cu atat punctele tale iti cresc si urci in Top-ul TPU!

| Blackheartt a răspuns:

Pai fundita e premiul pe care il acorzi persoanei care ti-a raspuns sa te lamureasca pe tine...adica tu pui o intrebare si eu iti raspund foarde detaliat si, cand intri in contul tau la cei careti-au rasouns in dreapta arata o funda seamana si cu o medalie...

| domnulgest a răspuns:

Fundita inseamna raspuns foarte bun sau un raspuns de care te poti folosii asa cred eu
lol