| Alexmihai17 a întrebat:

..
Cum pot sa schim un castigator al unei intrebari de ex.
fac un raspus castigatror...si dupa mai tarziu apare un alt raspuns care e mai bun si vreau sa pun pe altul castigartor
Altfenl nu stiu cum sa mai explic dar sper ca ati inteles
Daca stiu va rog spuneti

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu poti schimba raspunsul castigator, ramane acela pe care l-ai declarat. De aceea nu trebuie sa te grabesti la declararea unui raspuns castigator, asteapta 2-3 zile.

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
Asta inseamna ca te-ai grabit si ar fi o invatare de minte.
Pana la urmas, nu cred ca este o tragedie ca ai dat altcuiva fundita, uneori primim raspunsuri bune si am vrea sa se dea fundite la toate raspunsurile bune.
Totusi, daca te deranjeaza atat de mult acea fundita data pe nedrept, trimite un mesaj adminei si explica-i situatia si ca, dorinta ta ar fi sa schimbe raspunsul castigator.
http://www.tpu.ro/contact
O seara buna:)

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, NU se poate schimba userul căruia i-ai dat funda!

Totuşi, poţi încerca să trimiţi un mesaj Adminei, la Contact, şi s-o rogi acest lucru;)
http://www.tpu.ro/contact

Toate cele bune!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Odată ce decizia e luată, nu se mai poate reveni. Dar, dacă ai peste o sută de răspunsuri postate pe TPU, îi vei putea răsplăti cu... voturi, pe toți cei care ți-au dat răspunsuri frumoase, mulțumitoare (alteori, ofensatoare) etc. happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Chiar daca sa zicem ca s-ar putea, asa ceva NU se face1
E ca si cum i-ai da o jucarie unui copil si apoi eu ceri inapoi.Lasa omul sa se bucure de funda si pe viitor asteapta mai mult decat un raspuns ca sa ai de unde alege.

| LostInPark a răspuns:

E de prost gust sa vezi ca-ti dispare funda in neant.Primesti o notificare ca "raspunsul tau a fost cel mai bun" mai razi o tuica, te trezesti cu mesajul "hai ca n-a fost chiar asa de bun" sau "x-ulescu ti-a suflat funda, Bula! "

Important e sa oferi funda la timp, mie in special, fara sa o arzi ca un creier...pe ganduri.

| Inception a răspuns:

Nu poti schimba răspunsul câștigător căruia i-ai dat funda.