| alexeanca a întrebat:

Se apropie ziua cand se vor face alegeri pentru userul anului! Care este userul care v-a atras atentia in mod deosebit si care merita rasplatit cu aceasta titulatura?
Daca ati putea argumenta si de ce faceti aceasta alegere ar fi bine!
Multumesc pentru raspunsuri si weekend placut va doresc!

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ioandelasal, indiscutabil!

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu chiar nu doresc raul nimanui. Si chiar nu am amenintat pe nimeni. Spuneam doar, ca ma voi interesa pentru cultura mea generala, si nu cu scopul de a face rau cuiva. Si mai incetati o data cu cearta, chiar nu v-ati saturat? Cel destept cedeaza primul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Dupa ce-ai recunoscut, acum incerci sa dregi busuiocul. Incredibil.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Te invit sa citesti mesajul din nou, poate ca atunci o sa vezi clar, fara prejudecati.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ioandelasal, categoric.
Motivele au fost menționate mai sus.

| Flav a răspuns:

Favoritul meu a fost pronuntat mai sus, n-are rost s-o mai zic, ca oricum istoria de anul trecut se va repeta si va iesi aceeasi closca. Nu trebuie decat sa acceptam, atat ne-a mai ramas.

| alexeanca explică (pentru Flav):

E posibil ca userul anului sa fie acelasi doi ani la rand?
Poate ca pentru a evita istoria, regula de vot ar trebui schimbata.Sa voteze doar expertii si userii clasati in primele 300 de locuri. Avand in vedere faptul ca pentru a-ti face un cont nou ai nevoie de un minut doua, nu mi s-a parut fair-play ce s-a intamplat anul trecut, cand pe buzele pustimii era doar un singur nume! Asta nu e doar un site pentru copii banuiesc!
Ioandelasal merita acest titlu indiscutabil, mai mult decat oricine!

| Diabolique a răspuns:

Am spus-o și o voi spune în continuare.
ÉrotiqueConseils mi-a atras atenția încă din primele zile de când mi-am făcut contul. Sunt convinsă că nu sunt singura care a remarcat calitatea răspunsurilor ei și activitatea constantă pe site.
Numai bine!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Da raspunsuri precise si este de un real folos comunitatii, mereu prezent( nu cred ca a lipsit vreodata de pe site ), niciodata implicat in vreo disputa si cu atat mai mult, niciodata nu a adresat vreo insulta sau jignire, a stiut sa raspunda cu tact cand a fost cazul. Desi toate aceste caracteristici se potrivesc mai multor useri, unul singur de ar fi ales, nu ar avea nimeni nimic de reprosat si nu s-ar crea dispute vizavi de alegere...domnul Ioandelasal!

| Vizitiul a răspuns:

In orice caz, n-as opta pentru cei ce copiaza unele texte de pe net si le posteaza aici. Gasim si-n top 50 asa ceva.
Tocmai mi-am argumentat alegerea-Ioandelasal. Mai vorbesc despre pertinenta si corectitudine?

| alexeanca explică:

Adica Ema?

| alexeanca explică:

Aaaaa nu stiu cat de noua sau veche esti pe aici,dar userul anului nu conduce site-ul.
Acest titlu este un semn de multumire pentru activitatea depusa aici.
Ca sa fii user al anului ai nevoie de niste calitati insa,pentru ca devii oglinda site-ului intr-un fel.
Principala calitate ar fi inteligenta,capacitatea de a da raspunsuri intr-o asemenea maniera incat sa nu fii acuzat de jumatate de site ca faci copy-paste, sa fii bun intr-un anumit domeniu(cum Ioandelasal este exceptional in legislatie) dar sa poti da raspunsuri si la alte categorii fara sa iti prinzi urechile(Ioandelasal ar putea sa faca asta cu brio) si nu in ultimul rand sa ai capacitatea de a pune la punct pe cei care te ataca de unul singur, fara a apela la admini.Pentru ca cerand ajutor iti dovedesti de fapt incapacitatea.
Si sa nu te superi pe nimeni daca te critica, pentru ca altfel ti-ai dat foc la valiza big grin
Ema ta, poate face toate astea?

| alexeanca explică:

laughing Ok.M-ai lamurit!
Deci viitori candidati rugati-va mult! Cum Ema se roaga cel mai mult dintre noi, rugati-va toti sa nu avem o surpriza straight face
Mersi de binecuvantari si pentru parerile expuse.

| EmaS a răspuns (pentru alexeanca):

Draga mea, stai linistita si tu si Bro, eu ma rog, dar nu pentru a ajunge expert sau userul anului. Aceste titluri iti aduc o oarecare satisfactie, dar eu am idealuri mult, mult mai inalte. Va las pe voi sa luptati pentru aceste titluri, scopul meu este doar sa ajut, fara a astepta vreo rasplata. Chiar cu riscul de a fii ridiculizata de voi. Cat despre userul anului, cred ca Ioandelsal este cel mai potrivit.

| caractere a răspuns:

Auci, greu de ales! Fiindca din punctul meu de vedere " ie" doi.
Ioandelasal si Nelul - pentru domeniile in care activeaza si isi rapesc din timpul si energia lor sa raspunda sumedeniei de intrebari, in detaliu, inclusiv in privat. Si o fac cu profesionalism, cu pasiune, cu placere, cu echilibru si cu rabdare. Amandoi, dupa parerea mea ar merita, suplimentar, si functia de moderatori, daca aceasta s-ar infiinta.
Din partea mea, felicitari pentru intreaga lor activitate si aplauze la scena deschisa!
applause

| bigsy a răspuns:

Tu m-ai vota? stii.is noua. de asta vara.dar. ce zici?

puppy dog eyes

| alexeanca explică (pentru bigsy):

Intrebarea e daca tu te-ai vota?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Not again. In mod sigur o sa se repete circul de anul trecut si nu m-as mira daca ar iesi prefacuta de Ema. Eu oricum i-as vota pe Psiholoaga si Ioandelasal. Din pacate Psiholoaga nu prea mai activeaza de cind site-ul a evoluat de la TPU la Clopotzel TPU.

| alexeanca explică (pentru anonim_4396):

laughingEma? Orice e posibil, nimic nu ma mai mira.Dar ea inca nu e expert.Hai sa nu o aducem in discutie deocamdata si sa o lasam sa "transpire" intai pentru acest prim titlu(desi sper sa nu se intample niciodata asta).