anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneți-mi și mie ce este cu atâta țigănie pe TPU? Ca membri pur și simplu ne mâncăm între noi, ne jignim, ne înjurăm, ne criticăm, amenințăm, alte impresii de doi lei încercând să dovedim că suntem unul mai bun ca celălalt. Apoi concureță mare și oare cum mi-am permis eu să revin înapoi pe TPU ( eu având și alte conturi șterse, membru implicat de pe toate conturile) si să încep să fiu junghi în coastele anumitor membri care văzând că urc în top în doar 2 luni, își văd clasamentul atacat. Și hai să începem ne aruncăm frustrările prin injurii, jigniri chiar în zi de Ajun. Vreți să dau nume? simpatik, se laudă cu mare vechime pe site și e varză în caracter. Mi-a trimis azi noapte o felicitare în care numai de "bine" mi-a urat. Felicitare în care și-a vărsat frustrările lui de 2 bani. Poate - poate, mă convinge să plec de pe site fiindu-i frică probabil de clasament. Asa sunt unii în top aici, făcând pe alții sa plece.

Apoi vexx, alt om frustrat care nu are probleme doar cu mine : el are eu toți. Înjură și amenință pe toată lumea ( mai ales cei care nu sunt de acord cu el), face pe nebunul, fără pic de bun simț îți critică până și familia. Mi-a jignit până și mama bolnavă de cancer și, din opinia lui comunistă, mama moare de cancer din cauza mea.

Spuneți-mi și mie : ce puii mei de "toți pentru unul" înseamă asta? Care este rolul acestui site? În loc să fim uniți, să ne ajutăm unii pe alții, ne mâncăm între noi ca niște vulturi.
Tot respectul pentru unii membri cu care nu am avut treabă niciodată, m-ați ajutat, v-ați dovedit oameni de omenie.
Dar alții îmi provoacă greață și nici măcar în zi de Ajun nu va tace gura aia spurcată măcar un pic.
Unii mai umblați și pe la biserici, pupați icoane, vă dați mari sfinți și când deschideți gura, pute.
Pentru asta, rușine!

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Am invatat un lucru important in mediu on-line!
Sa nu dau curs jignirilor si sa aleg doar ce ma avantajaza.
Stii cum e cu bulgarele de zapada? Pe masura ce il rostogolesti creste in volum? Asa e si jignirile.Cu cat acordam mai multa importanta, cu atat se intesica

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asa sunt romani,jignesc critica,indiferenți,nepăsători, arunca mereu cu venin,se urăsc unul pe altul,romanul critica și judeca totul, uitate pe orice rețea sociala sociala, ca romanul nu e nici unul, popor primitiv, niște mămăliguțe, ai greșit un cuv gata te face cu ou și oțet sau dacă îți găsesc un defect, oameni blestemați

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vrei o lume perfectă? O să ajungi în Rai.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Timpul liber, statul acasa si... copiii big grin
Cam atat, restul este cancan.

Si pe langa asta, tot ei trebuie sa isi rezolve problemele intre ei, asa ar fi moral.

Pe langa acest lucru, nu stiu cine esti si nici nu conteaza asta (deci sa nu o iei in nume de rau tongue ) dar pare ca ai facut acelasi lucru ca si ei in intrebarea-afirmativa de mai sus.

Numai bine si sarbatori fericite! ^_^

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

A... eu doar am raspuns la intrebare, obiectiv.
Scuze daca te-am deranjat happy
Numai bine!

| Celcestietot a răspuns:

Cearta nu e buna, dar Dumnezeu vede tot. Sarbatori fericite!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ai prea mult timp liber daca esti asa afectat de ce se intampla aici

| DonEduardo a răspuns:

Ai dreptate. Cand pun o intrebare serioasa, trebuie sa vina mereu DemonLord, AccountDeleted sau sadrian46, cu "umorul" lor, sa dea raspunsuri. Mossotti zice vrea sa fie bogat, in timp ce zice ca ii uraste pe bogatasi. Mai zice, de asemenea, ca il admira pe Kim Jung-un, desi il si uraste. Halogen considera oamenii niste bacterii si contrazice pe oricine, cu orice ocazie, care nu gandeste la fel. Pe bune, astia sa primeasca titlul de "Userul anului"? Nu mai zic de frustratul ala de unbaiatdinconstanta. L-am confundat si m-a facut in toate felurile pentru asta.

| TheStrategist a răspuns:

Așa sunt oamenii în general, încep să jignească pe alții deoarece sunt frustrați.