| EarsOfAFox a întrebat:

Știți cu toții că „funda" e amprenta TPU. Ca și funcționalitate a site-ului. Dar, ca și context, e oare posibil ca „urgența" să devină o nouă amprentă iritantă în postări cu adevărat banale?

„Cum se sterge contul? Dau funda urgent!"

„Buna all, TPU! Urgent spuneti-mi si mie cum ma îmbrac azi. Dau funda!"

Exemple cunoașteți destule...

De ce zic „să devină"? Păi încă n-are o amploare la fel de mare ca „dau fundă". Nu au învățat încă toți copiii aceștia mai năvalnici să fie destul de șmecheri, unii chiar și cu ceva vechime.
Știți cum e cu celebra replică a lui Lăpușneanu... știți voi care. Mă cam îngrijorează.
Dar tot mai mulți se învață să abuzeze de „urgență" de parcă stă cineva să scrie cronometrat pentru a salva pe vreun „Malcea Trandafir" dintr-un pericol de moarte. Chiar ajută asta la ceva? Eu nu am observat.

Dar judecând matematic, fundă + urgență >> (fundă și atât) sau (urgență și atât).
Pfff, mi-am răspuns singur la întrebare. Parcă am făcut editorial aici. Dar, vă rog, scrieți-mi urgent și mie păreri oricum. Dau și eu fundă! big grin

Concluzia evidentă? Ținând-o TPU tot așa, va fi permanent site de copii pentru copii. Nu zic să se aplice sancțiuni la așa ceva, dar e prea de belea, prea ca la țară!hee hee

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pff deja e un site plin de copii, care cred ca totul pica din copac asa ca vor sa pice mai repede.

| Pricked a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi de memorabilul "pls"/"please". happy

Funda? Urgent, ca am mare nevoie.

Just kidding.happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mda, din păcate, ai dreptate!

Totuşi, noi ALEGEM la ce tip de întrebări răspundem :)
Eu personal NU răspund pentru că mi-ar da o fundă sau pentru că userul ar preciza "urgenţa" cu care doreşte să primească un răspuns!
"Urgenţa" şi necesitatea răspunsului le "STABILESC" eu :))

De asemenea, site-ul va fi şi RĂMÂNE un site de "COPILAŞI" deoarece, aşa se "doreşte" :(
Cât mai multe conturi, cât mai multe tâmpenii postate, etc. şi, uite-aşa, SCADE calitatea acestui site...

Spre exemplu, Regulamentul a rămas postat pe site DOAR orientativ, dar nimeni NU-l mai respectă ( nici măcar Adminele )!

Tot ca exemplu, la sutele/miile de teme postate pe site ( de aceşti copilaşi majoritari ), ABIA dacă vezi vreo 1-2 suspendări/săptămânal pe motivul postării de teme :
"1 în 25.02.14, 1 în 10.02.14, 1 în 29.01.14", etc. - SURSA :
http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/

Şi asta în timp ce sunt useri care au câte 2-8 postări cu teme în ACEEAŞI zi, postate la diverse categorii...

Deci, concluzia este evidentă :(

O zi frumoasă.

| darrio2007 a răspuns:

Le este mai usor(cred ei)sa obtina niste raspunsuri aici decat sa caute sau sa isi bata capul cu o problema. Daca spun ca ofera o funda, deja noua ni se inroseste tastatura incercand sa le rezolvam problema.Care merita sunt de acord sa fie ajutati.Dar unii sunt penibili.Fie ea o tema sau altceva.Practic se numeste LENE.Vor ca altii sa munceasca pentru ei.