anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU ăsta are rol de a judeca rațional și la sânge totul și moderatorii lui sau doar e plin și acesta de caterincă și ascultă la gura tuturor.

Zic așa deoarece m-am trezit cu niște răspunsuri șterse și la dracu dacă alea încălcau ceva.

Hai am priceput că întrebarea cu știți voi ce, deși nici măcar nu am scris ceva indecent și eu chiar căutam acel loc (însă dacă deschidem rubrica "dragoste și sex" vedem toate per din lume și inepțiile din lume și văd că acolo nu mai pierd vremea moderatorii să caute și cerceteze și șteargă) din asta am dedus cine conduce și acest site/forum sau ce naiba s-o vrea a fi.

Dar îți dai seama că nici nu mai știu cui i-am scris sau ce am mai spus, poate doar dacă scriu cuiva conversațional și aștept un răspuns la schimb. Dar în rest nu stau să văd ce se întâmplă cu răspunsurile mele, unele am și uitat că le-am dat, însă chiar am observat că un editor mi-a șters un răspuns, la care, la dracu dacă nu am muncit, ca să dau un răspuns kilometric și am muncit dublu ca să și înțeleg întrebarea omului, care oricum era oleacă analfabetă sau mă rog, omul se grăbea și a scris mai pe neînțeles, dar da, am muncit, băi frate și acum observ că e ștearsă că ce?

Că nu l-am lăsat pe un țăran fraierit de o lady de oraș, care nu știe ce e munca sau nici măcar nu vrea să afle, să-și vândă casa de-o viață? Agoniseala de la bunici și părinți? Ca să o vândă omul să se mute apoi cu chirie la capetală cu o lady care, probabil, visa femeia, Audi, vilă cu piscină și dacă se poate niște unghiuțe faine. Aia vi se par vouă răspunsuri "periculoase" și ale dracu? happy

GOD! Mă uimiți mă TPU... vă credeam mai smart de atât. Evident că reportul l-o dat chiar țăranul orbit de dragoste, deși eu chiar i-am zis din suflet ce i-am zis și i-am lăsat un mesaj lung și empatizând chiar cu povestea lui. Că dragoatea asta oricum face ravagii. Mai ales că era și bărbat, adică dacă zici că ești o pisi din asta orbită de love, mai mere, dar la dracu omul era bărbat și se lasă fraierit de una care oricum, pe cât fac pariu cu voi, că într-un an îl lasă?

Dar nevermind, nu ăsta era subiectul, subiectul e că dragă, TPU ești la fel ca toți, ca toți dușmanii mei din trecut, fals, cam rău cu cine nu trebuie și neahhh, oricum o să fiu suspendată sau întrebarea va fi ștearsă și nici nu-ți pasă ție, că da, oamenii de aici chiar suferă și ăia care pun întrebări și oricât am vrea să le răspundem tuturor cu miere și zahăr sunt și cazuri din astea în care un om vrea să vândă tot ce mai are; o casă pentru un om care oricum la un moment dat îl vă părăsi, borderline-ii știu cel mai bine ce spun, dar la dracu și ăia care răspund și dacă știu că ei chiar nu au încălcat nimic, să stea cu mâinile în sân?! happy

Pfff, parcă părea fain în filme, să trăiești, să ai parte de aventuri și povești, de situații, de mister, dar azi chiar am simțit doar în online, cum nedreptatea joacă pe masă. După experiența de azi, chiar nu regret că am ales izolarea, am avut dreptate, oamenii pot fi monștri, pentru că bănuim că și în spatele site-ului ăsta, e un uman.

Trist, vă credeam profi, TPU!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai nici macar o luna pe aceasta platforma si deja ti-ai format o parere?
Tu nu stii nici cui si ce intrebari „ai dat".
Se pare ca izolarea ti-o creezi singură, prin modul tau de gandire, care nu prea corespunde cu realitatea.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Păi de fapt happy sunt mai de mult, domnule Darrio happy ați uitat? Sunt cam din noiembrie pe acest forum. laughing) Mă rog, cu o lună de pauză. Dar am ceva timp, de când locuiesc și eu pe aici și stați liniștit că am observat, ce și cum, pe acest forum. happy

Și izolată, izolată acum nu spun că sunt, dar da, acum știu de ce sunt și aleg singurătatea. Deoarece doar prin online mi-am confirmat deja, ceea ce știam și pe viu, despre oameni și umanitate, dar mai ales despre grupuri și mulțimi. Iar oricum ar fi modul meu de gândire, măcar m-a protejat de oameni perfizi și răi. Deși da, poate totuși am o tulburare paranoidă de personalitate. Însă și dacă ar fi adevărat, tot la binele meu a dus.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum cu greva recuperezi luna pierduta

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Păi nu am recuperat nimic. Ba chiar au fost tâmpiții și oamenii din presă (care fug după bombe, dar nu-s în stare să predea informația promptă și safe la tv, ca oamenii să știe ce au de făcut, pentru că ei ai tot spus în media, că profio se pregătesc de recuperat și în mintea mea, recuperarea era automat, încă 2 săpt de work, deci în mintea mea se încheia anul școlar undeva la 1 iulie. Le-am mai și spus elevilor marți acu, venind la școală, că vai vom mai recupera 2 săpt, apoi când întreb colegii, vineri se încheie anul și vrem situația școlară și medii încheiate. Eu nu aveam teste pentru ei, am dat tot anul note pe oral și din burtă, nu am apucat nico test sumativ să dau, am avut un elev care în ultima zi, i s-a încheiat situația, că a tot venit și plecat și nu avea documente de transfer, eu am pus note în prostie și nici nu știam ce cât și cum să pun, au cerut manualele mai devreme, dar anul școlar s-a încheiat ieri și aveau pretenția să lucrăm cu elevii până ieri, dar te întrebai ce? Noroc că eu am oleacă de bani și mi-am tot achiziționat cărți, pentru toate clasele ca să nu mă prindă nepregătită și să și am diverse modele de exerciții și joculețe, dar să fim serioși, sunt oameni care sunt alone sau alone cu copii, adică divorțați sau necăsătoriți și din 20/ 30 de mil, mai la început de carieră, care nu ai banii să plătească pentru toate cărțile astea sau plătesc chirie și de restul doar supraviețuiesc, ce fac oamenii ăia 2, 3 zile fără manuale? Partea de final a anului acesta școlar, mi s-a părut reproșabilă. Ne-a luat ca din oală că recuperăm, cred că toți se așteptau că recuperarea se va face pe mai multe săptămâni, dar când colo ea era doar o recuperare pe hârtie în astea 3 zile, 4 zile de curs, cât a mai ținut. Și zic bine, pe hârtie, deoarece pe noi ne-a pus să recuperăm săpt asta, și săpt trecută, dar după joi, vorbeau colegii în cancelarie, că programul de salarizare nu a acceptat atâtea zile de recuperare și de fapt din 3, 4 câte ne-au spus inițial să recuperăm, am înțeles că statul și programul a acceptat doar 2, deci noi vom fi plătiți doar pentru 2. Deși oricum nu s-au recuperat, că felul cum a cerut recuperate, mi s-a părut deplorabil. Păi recuperarea la sânge, era prelungirea anului școlar. Dar mna, asta e România. Acum m-am convins și eu de ea. happy

| Wr3nch a răspuns:

Dragut eseu dar tu ratezi esențialul: 90 la suta din oameni nu vin aici sa caute adevarul sau sfaturi bune, vor doar sa isi confirme ca au dreptate si le e ciuda cand ii contrazici laughing

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Pfff, eu nu am vrut să-l contrazic pe omul acela, dar bănuiam că oricum răspunsul pe care îl aștepta, ar fi fost unul înțelept. Nu unul dulce.

Răspuns utilizator avertizat