TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
RainmakerX
în 7 Iulie 2015 | RainmakerX întreabă:

Oracol! Tema- Blitzlike 1.Cum ti se pare userul Blitzlike? De ce? 2.Ce parere are userul Blitzlike despre tine? 3.Ce face Blitz cand nu este pe TPU? 4.Cati ani are? 5.Ce melodii asculta? 6.Care...? (mai mult)

61
Răspunde Raportează
CatelusaCuParulCret
în 7 Iulie 2015 | CatelusaCuParulCret întreabă:

*pam pam pa ram* Bine ati venit la Stirile Fabuloase. **Poporul cartof- unicornilor si al morcov- unicornilor tocmai au facut pace si vor trai ambele popoare In galazia Magiconia, in aceeasi galaxie...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2015 |

Azi îndeplinesc dorinte. Veniti la ghicitoarea Daisukini, ghicesc in palma si vad viitorul. Comunic cu spiritele si îndeplinesc dorinte. Care se baga?

49
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2015 |

Https://www.youtube.com/watch?v=2ips2mM7Zqw De la 1:43 pana la 1:58 puteti vedea ce ar face Suck cu majoritatea fetelor de pe TPU. Fetelor, haideti impreuna sa il oprim, putem reusi cumva. Darkxend ...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
AtsukoKure
în 7 Iulie 2015 | AtsukoKure întreabă:

Care sunt utilizatorii voştri preferaţi de pe T/A? Bonus:Cum ar fi dacă oamenii ar trebui să convieţuiască cu dinozaurii?

34
Răspunde Raportează
Croampa
în 7 Iulie 2015 | Croampa întreabă:

Dark prezinta stirile! :D - Suck nu a acceptat cererea de turnir a lui Dark, facandu- se de rusine mai mult ca de obicei - Maretul Dark le- a salvat pe Depress si Karima din asa- zisul " harem"...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
CatelusaCuParulCret
în 7 Iulie 2015 | CatelusaCuParulCret întreabă:

Neata unicorni! Ce s- a mai intamplat pe la T/A cat am lipsit eu? Si cine- i tipul asta, Pavane? V- am spus eu ca trebuie sa aducem inapoi stirile T/A. Anyways, cine vrea pateu Bucegi? Iti place, ...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
alii98
în 7 Iulie 2015 | alii98 întreabă:

Ce asculta cainele cand se plictiseste? cum face o pisica, ce face lupul? mananca un soarece, de ce?, aceasta este intrebarea vietii, de ce suntem asa de prosti si nu stim sa zburam, de ce suntem asa de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaAndreea2000
în 7 Iulie 2015 | AndreeaAndreea2000 întreabă:

Ce bancuri imi puteti da? Gen : Stii bancul cu dealul? -Valea 1! Multumesc!

3
Răspunde Raportează
syd2
în 7 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Oracle from Danteluta No 14. (Diferite) 1.Userii care va impresioneaza cel mai tare de pe TPU. macar 4. 2. Cand ati plans ultima data? 3. Care e cel mai frumos lucru vazut cu ochii vostri? 4. Va indoiti...? (mai mult)

48
Răspunde Raportează
Geanin
în 7 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

Daisuki, vi sa-mi pui masa?

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2015 |

*mi-o dat Freaak o idee* Adminelor, vreti sa fim dusmani? :>

16
Răspunde Raportează
Geanin
în 7 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

Ce carti mai cititi, T/A? Ce filme mai vizionati?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2015 |

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza. Sau era "volcano"? :-? Ma rog, va place sa mancati lipitori?

17
Răspunde Raportează
syd2
în 7 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Ce sa fac daca sunt mort? Si ce sa fac daca oamenii buni ma ucid?

17
Răspunde Raportează
LaughingKarima
în 7 Iulie 2015 | LaughingKarima întreabă:

Numai cu oameni idioti am avut de- a face toata ziua. Imi spune- ti ceva amuzant va rog? Intamplari amuzante de ale voastre, sau filmulete amuzante, sau bancuri. Sau ce ati facut astazi(aici e 11 noaptea...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 7 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

Cat la % iti place te mine? Hai, sincer.

22
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 7 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

L- am visat pe Suck. :)))) Eram intr- o sala de opera si el mai era cu un baiat... Si ghici. Suck era tigan..adica.da, era tigan! =)) App. : Father a stranutat chiar acum si eu i- am zis "noapte buna". ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Oracol, or something...nu stiu: 1. Ce te- ar face fericit in acest moment? 2. Ce preferi: sa mergi pe jos sau pe bicicleta? 3. Cum arata Desktop- ul tau?/Wallpaper- ul de la telefon/tableta(...? (mai mult)

51
Răspunde Raportează
Crainstorm20
în 6 Iulie 2015 | Crainstorm20 întreabă:

Am replici de agatat : :- ) 1.Eu sunt masculu tu femela hai sa ne inmultim! 2. Vrei sa ne "consolam" reciproc? 3.Mi s- a oprit inima. Imi trebuie defibrilatoarele tale! 4.Eu Tarzan, Tu Jane hai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DogMX
în 6 Iulie 2015 | DogMX întreabă:

Ce parere aveti despre acesti pensionari? https://www.youtube.com/watch?v=_KmM3V4D9bc

5
Răspunde Raportează
Suck
în 6 Iulie 2015 | Suck întreabă:

Facem schimb de chiloti? Eu am tanga cu batman, scimb pe niste boxeri ca e tare inconfortabila ața asta.

37
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 6 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

Unde sunteti? Parca nu era ca inainte... De ce?.uff. :((((

8
Răspunde Raportează
VibeTrix

Scuze,dar nu stiu de ce am aprin tv-ul :))) Auzi..Societate mai buna..nu stiu ce am cu cuv. asta! http://vocaroo.com/i/s0c55CPBlU4h

4
Răspunde Raportează
al9264
în 6 Iulie 2015 | al9264 întreabă:

Voi astia cu admiterea, ce medie de admitere ati avut?

9
Răspunde Raportează
YesViRginia
în 6 Iulie 2015 | YesViRginia întreabă:

Imi sta mintea la jungle, aur si femei singure cu bani multi.E bizar?

8
Răspunde Raportează
Geanin
în 6 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

"Închideţi timp de 40 de zile într- un alambic lichidul spermatic al bărbatului. El ajunge să intre în putrefacţie, până când începe să se mişte, lucru care este uşor de recunoscut. După...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
raMLesS
în 6 Iulie 2015 | raMLesS întreabă:

Salut, ăsta- i primul meu oracol =)))))) 1. Va cădea luna pe pământ? 2. Credeţi că, cosmosul e infinit? 3. Credeţi în dumnezeu? 4. Cât de nebuni vă credeţi? În procente. 5. Ştiţi...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
syd2
în 6 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Oracol de la micutul Danteluta :3. No 13 (Despre Dvs ) 1. Va place sa nu faceti nimic? 2.Va place /iubiti pe cineva? 3. Cat de tristi sunteti? in procente va rog. 4. Cat de fericiti sunteti? in procente...? (mai mult)

57
Răspunde Raportează
SergiuBoss11
în 6 Iulie 2015 | SergiuBoss11 întreabă:

Povestea Miezului Capitolul 6 Miez vs Satan Au urmat cateva zile pasnice pentru regat.Nu multi au realizat ce s- a intamplat cu cateva zile in urma, iar cei ce stiau preferau sa taca. Era timpul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Cine-i cel mai satanist d-aci? Eu zic ca Mad. :-?

43
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Tema orkacol de azi. PERVERSIUNI. 1. Cat e ora, daca acum 5 minute era 12:00? 3. Ce cumperi cand intrii intr-un magazin de JUCARII? Perversii pământului ce sunteti.

44
Răspunde Raportează
MasterGamer1995
în 6 Iulie 2015 | MasterGamer1995 întreabă:

Daca ati face orice ce ati face? Serios!

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Ce va trece prin cap cand vedeti "Zona supravegheata video"? X_X Ma gandesc la locul ala in flacari.

9
Răspunde Raportează
Croampa
în 6 Iulie 2015 | Croampa întreabă:

Oracol (tema: intrebari capcana)! :D 1. Care- i anime- ul meu preferat? 2. Ce fac maine? 3. Daca maine e ieri si azi e Joi, ce zi e maine? 4. Ce ai mancat in 15 iunie 2007? 5. Ce vei...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
VibeTrix

Uitati-l pe Tedi :D :))) i.imgur.com/rUi4H6j.jpg Eu+ Tedi = o mare iubire =))

15
Răspunde Raportează
syd2
în 6 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

IN EXCELSIS ORACLE DANTEVS No 11 (fara subiect) 1. Ce alegeti sa fiti, diavol care vrea sa fie inger sau inger ce cade la nivelul unui diavol? 2. Othello sau Hamlet? 3. Caracterizati- ma in 3 cuvinte. ...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
VibeTrix

Asa il imaginez eu pe Mad Potato. Oare o fi asa? imgur.com/gallery/wirdGAa :)))))))))))

5
Răspunde Raportează
VibeTrix

Voua vi s-a intamplat? :))) Mie nu, eu nici nu mai merg cu mama in magazin. Lol. imgur.com/4Ja1jjy

8
Răspunde Raportează
Geanin
în 6 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

Hai sa jucam un joc! Se numeste completeaza casuta! Castiga cine da raspunsurile cele mai putin perverse(adica funda) si credeti- ma, este foarte greu! 1.Sug________ cu prietena mea. 2.Imi bag_______...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
VibeTrix

Bai,ati mai auzit sa mergeti la scoala in vacanta? Eu nu... Maine trebuie sa merg la scoala sa facem niste desene cu peisaje...LOL :))) =))) Ce mai faceti? Cum o mai duceti?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Care e actorul vostru p0rno preferat? Ba, fara useri de pe TPU, da?

22
Răspunde Raportează
Geanin
în 5 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

In afara unei case sunt trei intrerupatoare. Casa are o usa si nu are ferestre. Puteti ramane in afara casei si sa actionati comutatoarele in orice mod doriti. Dupa ce ati terminat, aveti voie sa...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Geanin
în 5 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

Hei, stiu ca probabil multi nu o stiti, dar ce s- a intamplat cu tipa aia Anika/Anikaxd sau nu mai stiu sigur cum o chema. Avea poza cu o fata dintr- un anime, fata avea parul roscat, parca. Era demult...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
syd2
în 5 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Buna seara ma simt cam trist din cauza la unele melodii si din cauza ca am reflectat asupra unor teme, ok, spuneti-mi niste istorii amuzante din viata dvs :D. Chiar vreau sa le aud.

38
Răspunde Raportează
mbzba
în 5 Iulie 2015 | mbzba întreabă:

S-o cuceresc aș vrea și pot, dar cum să-i dau de-o... Continuati gandul;)

1
Răspunde Raportează
syd2
în 5 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Iubire la 15 ani, cea mai retardata chestie pe care am auzit-o voi ce credeti? :3

55
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Azi mă jucam Dream League Soccer, si am surprins. http://imgur.com/CfdUPXW atunci când Tevez e nervos. Zici ca-l...auziti, lasati, voi ce mai faceti? Perv Tevez. Muaahahahaaa.

46
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Oracol TPU despre anime, special pentru Anca, fana noastră numărul 1. 1) Care a fost primul anime pe care l- ai văzut? (hentai- urile nu se pun) 2) Care a fost ultimul anime pe care l- ai văzut?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AtsukoKure
în 5 Iulie 2015 | AtsukoKure întreabă:

Mă gândeam să fac un oracol dar cum sunt un leneş împuţit voi pune această întrebare: De ce Unicorni au murit deodată cu dinozaurii :c?

6
Răspunde Raportează
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Intr- adevar aici in Romania oamenii chiar sunt rai si invidiosi, am auzit de la alte persoane ca inainte de 1989 oamenii nu erau asa, erau buni, civilizati, respectuosi, chiar se ajutau unii pe altii,...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Cum poți scăpa de sindromul perfecțiunii? Sa fii tu însuți 100%?, sa nu simți nevoia să mulțumești pe toată lumea pentru a fi acceptat? Sa nu îți pese când te faci de ras, sau faci o gafă?...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • FreddieM
    trimisă acum 11 ore

FreddieM întreabă:

Am greșit categoria și a trebuit să pun iar intrebarea. Credința sincera în dogmele religioase/Dumnezeu, poate influența/compromite luarea unei decizii neutre și imparțiale? Cheers
    7 răspunsuri
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

Cum vi se pare ca o persoana cu handicap sa fie platita atat de putin modic, in timp ce afaceristii nu mai stiu ce sa faca cu banii? Asta este guvernare de dreapta? Daca esti bolnav si nu mai stii de ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.316
  • Întrebări: 3.954.113
  • Răspunsuri: 17.660.424
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Bunele maniere

Bunele maniere

Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!

Start quiz
Categorii
  • 652.075 Adolescenţi
  • 55.606 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.856 Auto & Moto
  • 144.255 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.100 Carieră
  • 20.357 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.284 Conversaţii