TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
VibeTrix
în 7 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

L- am visat pe Suck. :)))) Eram intr- o sala de opera si el mai era cu un baiat... Si ghici. Suck era tigan..adica.da, era tigan! =)) App. : Father a stranutat chiar acum si eu i- am zis "noapte buna". ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Oracol, or something...nu stiu: 1. Ce te- ar face fericit in acest moment? 2. Ce preferi: sa mergi pe jos sau pe bicicleta? 3. Cum arata Desktop- ul tau?/Wallpaper- ul de la telefon/tableta(...? (mai mult)

51
Răspunde Raportează
Crainstorm20
în 6 Iulie 2015 | Crainstorm20 întreabă:

Am replici de agatat : :- ) 1.Eu sunt masculu tu femela hai sa ne inmultim! 2. Vrei sa ne "consolam" reciproc? 3.Mi s- a oprit inima. Imi trebuie defibrilatoarele tale! 4.Eu Tarzan, Tu Jane hai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DogMX
în 6 Iulie 2015 | DogMX întreabă:

Ce parere aveti despre acesti pensionari? https://www.youtube.com/watch?v=_KmM3V4D9bc

5
Răspunde Raportează
Suck
în 6 Iulie 2015 | Suck întreabă:

Facem schimb de chiloti? Eu am tanga cu batman, scimb pe niste boxeri ca e tare inconfortabila ața asta.

37
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 6 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

Unde sunteti? Parca nu era ca inainte... De ce?.uff. :((((

8
Răspunde Raportează
VibeTrix

Scuze,dar nu stiu de ce am aprin tv-ul :))) Auzi..Societate mai buna..nu stiu ce am cu cuv. asta! http://vocaroo.com/i/s0c55CPBlU4h

4
Răspunde Raportează
al9264
în 6 Iulie 2015 | al9264 întreabă:

Voi astia cu admiterea, ce medie de admitere ati avut?

9
Răspunde Raportează
YesViRginia
în 6 Iulie 2015 | YesViRginia întreabă:

Imi sta mintea la jungle, aur si femei singure cu bani multi.E bizar?

8
Răspunde Raportează
Geanin
în 6 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

"Închideţi timp de 40 de zile într- un alambic lichidul spermatic al bărbatului. El ajunge să intre în putrefacţie, până când începe să se mişte, lucru care este uşor de recunoscut. După...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
raMLesS
în 6 Iulie 2015 | raMLesS întreabă:

Salut, ăsta- i primul meu oracol =)))))) 1. Va cădea luna pe pământ? 2. Credeţi că, cosmosul e infinit? 3. Credeţi în dumnezeu? 4. Cât de nebuni vă credeţi? În procente. 5. Ştiţi...? (mai mult)

33
Răspunde Raportează
syd2
în 6 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Oracol de la micutul Danteluta :3. No 13 (Despre Dvs ) 1. Va place sa nu faceti nimic? 2.Va place /iubiti pe cineva? 3. Cat de tristi sunteti? in procente va rog. 4. Cat de fericiti sunteti? in procente...? (mai mult)

57
Răspunde Raportează
SergiuBoss11
în 6 Iulie 2015 | SergiuBoss11 întreabă:

Povestea Miezului Capitolul 6 Miez vs Satan Au urmat cateva zile pasnice pentru regat.Nu multi au realizat ce s- a intamplat cu cateva zile in urma, iar cei ce stiau preferau sa taca. Era timpul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Cine-i cel mai satanist d-aci? Eu zic ca Mad. :-?

43
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Tema orkacol de azi. PERVERSIUNI. 1. Cat e ora, daca acum 5 minute era 12:00? 3. Ce cumperi cand intrii intr-un magazin de JUCARII? Perversii pământului ce sunteti.

44
Răspunde Raportează
MasterGamer1995
în 6 Iulie 2015 | MasterGamer1995 întreabă:

Daca ati face orice ce ati face? Serios!

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2015 |

Ce va trece prin cap cand vedeti "Zona supravegheata video"? X_X Ma gandesc la locul ala in flacari.

9
Răspunde Raportează
Croampa
în 6 Iulie 2015 | Croampa întreabă:

Oracol (tema: intrebari capcana)! :D 1. Care- i anime- ul meu preferat? 2. Ce fac maine? 3. Daca maine e ieri si azi e Joi, ce zi e maine? 4. Ce ai mancat in 15 iunie 2007? 5. Ce vei...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
VibeTrix

Uitati-l pe Tedi :D :))) i.imgur.com/rUi4H6j.jpg Eu+ Tedi = o mare iubire =))

15
Răspunde Raportează
syd2
în 6 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

IN EXCELSIS ORACLE DANTEVS No 11 (fara subiect) 1. Ce alegeti sa fiti, diavol care vrea sa fie inger sau inger ce cade la nivelul unui diavol? 2. Othello sau Hamlet? 3. Caracterizati- ma in 3 cuvinte. ...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
VibeTrix

Asa il imaginez eu pe Mad Potato. Oare o fi asa? imgur.com/gallery/wirdGAa :)))))))))))

5
Răspunde Raportează
VibeTrix

Voua vi s-a intamplat? :))) Mie nu, eu nici nu mai merg cu mama in magazin. Lol. imgur.com/4Ja1jjy

8
Răspunde Raportează
Geanin
în 6 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

Hai sa jucam un joc! Se numeste completeaza casuta! Castiga cine da raspunsurile cele mai putin perverse(adica funda) si credeti- ma, este foarte greu! 1.Sug________ cu prietena mea. 2.Imi bag_______...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
VibeTrix

Bai,ati mai auzit sa mergeti la scoala in vacanta? Eu nu... Maine trebuie sa merg la scoala sa facem niste desene cu peisaje...LOL :))) =))) Ce mai faceti? Cum o mai duceti?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Care e actorul vostru p0rno preferat? Ba, fara useri de pe TPU, da?

22
Răspunde Raportează
Geanin
în 5 Iulie 2015 | Geanin întreabă:

In afara unei case sunt trei intrerupatoare. Casa are o usa si nu are ferestre. Puteti ramane in afara casei si sa actionati comutatoarele in orice mod doriti. Dupa ce ati terminat, aveti voie sa...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Geanin

Hei, stiu ca probabil multi nu o stiti, dar ce s- a intamplat cu tipa aia Anika/Anikaxd sau nu mai stiu sigur cum o chema. Avea poza cu o fata dintr- un anime, fata avea parul roscat, parca. Era demult...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
syd2
în 5 Iulie 2015 | syd2 întreabă:

Buna seara ma simt cam trist din cauza la unele melodii si din cauza ca am reflectat asupra unor teme, ok, spuneti-mi niste istorii amuzante din viata dvs :D. Chiar vreau sa le aud.

38
Răspunde Raportează
mbzba
în 5 Iulie 2015 | mbzba întreabă:

S-o cuceresc aș vrea și pot, dar cum să-i dau de-o... Continuati gandul;)

1
Răspunde Raportează
syd2

Iubire la 15 ani, cea mai retardata chestie pe care am auzit-o voi ce credeti? :3

55
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Azi mă jucam Dream League Soccer, si am surprins. http://imgur.com/CfdUPXW atunci când Tevez e nervos. Zici ca-l...auziti, lasati, voi ce mai faceti? Perv Tevez. Muaahahahaaa.

46
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Oracol TPU despre anime, special pentru Anca, fana noastră numărul 1. 1) Care a fost primul anime pe care l- ai văzut? (hentai- urile nu se pun) 2) Care a fost ultimul anime pe care l- ai văzut?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AtsukoKure
în 5 Iulie 2015 | AtsukoKure întreabă:

Mă gândeam să fac un oracol dar cum sunt un leneş împuţit voi pune această întrebare: De ce Unicorni au murit deodată cu dinozaurii :c?

6
Răspunde Raportează
SergiuBoss11
în 5 Iulie 2015 | SergiuBoss11 întreabă:

Oracol Tema:Povestea Miezului 1 Ati citit povestea miezului? 2Daca da raspundeti in continuare, daca nu raspundeti de la intrebarea 11:)). 3Ce parere aveti despre personajul Miez 4Dar despre printesa? ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
SergiuBoss11

Povestea Miezului Capitolul 5 Cel Miez AtsukoKure nu- si lasa garda jos.Stia ca inca nu s- a terminat aceasta lupta atroce dintre doi poli ai puterii. O fractiune de secunda, fu cuprins de spaima,...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
syd2

Le splendide Oracleaux du Danteaux. No 10 (Despre viata.) 1. Care sunt idealurile dvs? 2. Faceti singuri viata sau preferati sa va lasati dusi de curent? 3. Credeti ca e nevoie de oameni de nadejde...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
SergiuBoss11

Povestea Miezului Capitolul 4 Pactul faustian al Miezului Totul era un haos in jur.Razboiul impanzise aceasta capitala de sange si urlete ale disperarii.Lady KamaSutra ramasese singura in multimea ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Oracool. Tema: Sex..glumesc. Caini/Pisici. (ca doar...cat o sa ma gandesc...ii ora 15:46, daca postez oracolul inainte de 16:16 sunt tare :)) ) 1. Ce preferi, caine sau pisica? 2. De ce? 3. Ce rasa...? (mai mult)

38
Răspunde Raportează
syd2

Ce parere aveti despre noul user LIfeDra1n. http://www.tpu.ro/utilizator/abjatq il stiu in viata reala, invatam intr- o clasa si vorbim acum pe skipe, si el este foarte rusinos, si vrea ca voi ...? (mai mult)

42
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

*pentru fete* Ce fel de cocoş preferati. (de gradina ba)

14
Răspunde Raportează
Geanin

Oracol Time 4! La oracol 5 o sa fac unul de 100 de intrebarii! Tema oracolului: userii T/A 1)Ce parere aveti de userii T/A? 2)Cu care user te intelegi cel mai bine? 3)Cu care user te intelegi mai...? (mai mult)

51
Răspunde Raportează
syd2

Stiti, inainte cand intram pe TPU aveam "fluturi" in stomacel aproape tot timpul, insa acum, nu ii mai am. Acum îi am doar uneori, si ma întreb cu ce am pacatuit sa îi am?

26
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 5 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

Oracol Despre moarte (de la IWTD) 1. Tu cand vrei sa mori si de ce 2. Ai vrea sa ajungi in rai sau in iad? 3. De ce? 4. Ce stare iti da cand pronunti cuvantul "moarte"? Cam atat. Sii. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 5 Iulie 2015 | VibeTrix întreabă:

Despre ce vreti sa fie urm. oracol?

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2015 |

Bă pufosilor, azi cat v-ati drogat? Vad ca ati cam adormit. Da parca si mie îmi e somn. :-? Si surpriza pentru Zombalau si Dogu: http://imgur.com/ggXI4Mn

28
Răspunde Raportează
syd2

Băi, știți, T/A moare (foarte bine), înainte dacă aici intr- o zi se umpleau 3 pagini cu întrebări, acum în 4 zile și nici o pagina nu- i. Ce faceți? Am început să scriu cu diacritice...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
raMLesS
în 5 Iulie 2015 | raMLesS întreabă:

Hey mi-am dat cu alifie la pleoapele ochilor, ştiţi cumva cum să scap de ea?

7
Răspunde Raportează
Suck
în 5 Iulie 2015 | Suck întreabă:

Ce-a zis vulpea catre arici? Dar ariciul catre vulpe?

23
Răspunde Raportează
AtsukoKure
în 5 Iulie 2015 | AtsukoKure întreabă:

Oracol de Atsu v.2 1. America sau Canada? 2. Care este meseria visurilor voastre? 3. Chiloţi sau boxeri? 4. De ce încă mai sunteţi pe T/A? 5. Aveţi un anime/serial/film favorit? (ziceţi şi ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Suck
în 5 Iulie 2015 | Suck întreabă:

Ce diamentru aveti la urechea de dibol?

31
Răspunde Raportează
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 19 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Nu voi merge la vot pentru ca nu sunt de acord cu niciunul! Voi ce părere aveți?
    107 răspunsuri
  • Numaizicnimic1
    trimisă acum 18 ore

Numaizicnimic1 întreabă:

Bună, TPU! În urmă cu 2 ani, tatăl meu a avut un Accident Vascular Cerebral Hemoragic + un hematom pe creier (neoperabil). De atunci, viața mea și a mamei mele s- a schimbat complet. Nu ne mai...? (mai mult)
    25 răspunsuri
  • Sadboy11
    trimisă pe 16 Mai

Sadboy11 întreabă:

Știe cineva ce plasturi sunt pentru slabit? Care sunt cei mai buni și cu efect eficient pentru pierderea în greutate? Va rog lăsați un link de unde ii pot cumpăra, menționez ca plasturi pe care...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 3 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca salata de la restaurantele fast e sanatoasa, o shaorma de ce nu e de exemplu? Sau nici salatele de acolo nu sunt sanatoase?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.577.476
  • Întrebări: 3.944.812
  • Răspunsuri: 17.601.442
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Suits

Suits

Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.354 Adolescenţi
  • 55.296 Afaceri & Financiar
  • 22.842 Artă şi Cultură
  • 72.224 Auto & Moto
  • 144.091 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.703 Carieră
  • 20.212 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.105 Conversaţii