TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
minix20
acum 14 ore | minix20 întreabă:

Salut, as vrea sa calatoresc cu trenul si stiu ca daca esti elev beneficiezi de o reducere de 100 la suta, adica mergi gratis. dar treaba e ca eu am carnetul vizat pe anul scolar 2021/2022 dar acum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lolica123
în 30 Iunie | lolica123 întreabă:

:)) Sper ca am ales bine categoria, anyway. Peste o săptămâna am primul meu zbor cu agenția wizz, am doar bagaj de mâna, încadrarea lor este de 40x30x20 eu am o geanta de 38x30x15 deci perfect....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
12345600
în 30 Iunie | 12345600 întreabă:

Dacă aveți timp, și daca nu aveți ce face, puteți să îmi dați o listă cu toate țările care există?

8
Răspunde Raportează
RonaldCasian
în 30 Iunie | RonaldCasian întreabă:

Salut! Ce camine studentesti(medicina) recomadati in Timisoara? De preferat 2-3 oameni in camera.

0
Răspunde primul Raportează
RominaD24
în 30 Iunie | RominaD24 întreabă:

Urgentttt! Bună, acum 2 luni mi- am cumpărat biletele de avion pentru mine, soțul și copilul de la Lufthansa și nu am dat mare importantă biletelor și pe toate biletele de avion apare doar numele...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Xena16
în 29 Iunie | Xena16 întreabă:

Salut TPU. Am rezervat un bilet de avion la o firma pentru data de 1.07.'22, azi am primit Gmail sa dau detalii despre pasager. Am completat iar la ruta de întors detaliile sunt primite, la ruta de plecare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
cristim05
în 29 Iunie | cristim05 întreabă:

Vreau sa plec din Cluj cu trenul la un meci de fotbal in Arad pe data de 9 iulie. Meciul este seara asa ca as avea nevoie de o cazare, se poate sa gasesc undeva? Eu fiind minor (17 ani)

1
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 24 Iunie | DaTsIk întreabă:

Hei,cate ore faci de la Sibiu la Cluj Napoca cu autocarul? De ala de 20 și ceva de persoane

4
Răspunde Raportează
anamariapre
în 22 Iunie | anamariapre întreabă:

Cardul turist pass de la sodexo merge folosit și la restaurante sau e obligatoriu doar pentru vacanta?

2
Răspunde Raportează
seline69696
în 22 Iunie | seline69696 întreabă:

Buna lume! Cine a fost in Turcia, regiunea Kusadasi, hotel Pigale Family club /Pigale beach resort? Cum vi s-a parut locatia, mancarea, bautura,camerele, etc. Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
Dennis_Pintilie_1982
în 21 Iunie | Dennis_Pintilie_1982 întreabă:

Buna seara chat! As avea o întrebare dacă știe cineva sa îmi raspunda. Pe data de 29 iunie 2022 am un bilet pe ruta Bruxelles (CRL) Către București (OTP) cu compania Wizz Air. Ideea e ca sunt minor....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 19 Iunie | Girly97 întreabă:

In cazul calatoriilor dintr-o tara straina in Bucuresti cu avionul (Grecia, Spania de exsemplu), ce limba se foloseste in avion pentru ca romanii sa poata comunica cu personalul avionului la nevoie?

9
Răspunde Raportează
AndreiMarius26664
în 19 Iunie | AndreiMarius26664 întreabă:

Buna seara, știe cineva da in Sharm el Sheikh in Egipt exista în aeroport magazin Orange Egipt? Găsisem o oferta 20 GB de net cu 120 lire aproximativ 30 de lei Și dacă cineva a activat în Egipt...? (mai mult)

0
Sachiroo
în 17 Iunie | Sachiroo întreabă:

Salut, lume! Vreau să vă întreb dacă știți vreo excursie/tabăra de vara din Iași sau din apropiere, gen Suceava sau Piatra Neamț în care m- aș putea înscrie. Tind sa menționez ca: 1.As ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
tanasaiosif
în 16 Iunie | tanasaiosif întreabă:

Buna seara, vreau sa merg in Dubai prin Septembrie și pe booking scrie clar "plata in avans " adică plătesc acum pentru Septembrie hotelul in care o sa stau, dar mai scrie pe "românește" ca plata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
fllu07
în 16 Iunie | fllu07 întreabă:

A călătorit cineva cu cei de la AloHotels? Au o oferta suuper bună pe Egipt, cu 200€ mai puțin decât orice agenție, dar mi- e cam teamă de ei. Sunt siguri sau sunt țepari? Ati avut vreo experiența...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LauDi
în 16 Iunie | LauDi întreabă:

Bună ziua TPU, am o întrebare legată de voucherele de vacanță (dacă pot fi folosite la tren, restaurante și monumente turistice, mai multe detalii mai jos), și despre diferența dintre clasa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
acerr
în 15 Iunie | acerr întreabă:

Salut, Vreau sa merg in Grecia si nu stiu nici o zona, ma uit pe google, dar nu vad nimic concret.Ma interseza o locuinta pe la sate, comune ..sa fie si marea pe apropae ..pret chirie... daca ati...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dannnnii
în 15 Iunie | Dannnnii întreabă:

Poti lua mai multe bilete de tren cu reducere cu un singur carnet de elev?

5
Răspunde Raportează
Elarenyayin
în 13 Iunie | Elarenyayin întreabă:

Se cere in aeroport certificat verde pentru calatorii in Italia? A fost cineva zilele astea? Vreau raspuns exact. Multumesc funda

2
Răspunde Raportează
Xaucie9d
în 12 Iunie | Xaucie9d întreabă:

Cum este cu America? Daca vrei sa te muti acolo? Stiu ca îti trebuie viza sau cum? Sa mi explice cineva detaliat va rog cine se pricepe?

1
Răspunde Raportează
Elarenyayin
în 12 Iunie | Elarenyayin întreabă:

La ryanair imi cere document de covid. Ce se intampla daca dau completeaza mai tarziu? E neaparat de completat? Nu pot sa las gol acolo si sa merg asa? Nu am chef de probleme in ultimul moment la aeroport...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie | Anonim întrebă:

Salut TPU Vara asta plănuiesc sa merg intr- o vacanta timp de 5 zile la mare. Anul trecut am fost in Romania dar mi sa părut totul scump și aceelasi litoral învechit… Sunt oferte foarte bune la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 11 Iunie | SingleForOne întreabă:

Cate temple hinduse sunt în România, și unde?

0
Elarenyayin
în 11 Iunie | Elarenyayin întreabă:

Cum se face check in? Trebuie sa fac check in in ultimele 48 sau 24 de ore, am inteles ca asta e doar online. Si cu cat timp trebuie sa ajung in aeroport si ce trebuie sa fac acolo? Trebuie sa fac check...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Elarenyayin
în 11 Iunie | Elarenyayin întreabă:

Daca vreau sa plec in Italia, am nevoie de altceva in afara de pasaport, bilet avion, masca?

3
Răspunde Raportează
GxGGabriel
în 10 Iunie | GxGGabriel întreabă:

Salut TPU, stie cineva cum se poate face check in online la Wizz Air cu titlu de calatorie, ținând cont ca la tip document sunt doar 2 opțiuni (pașaport și buletin)? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
swetu
în 10 Iunie | swetu întreabă:

Salut.Pot face pasaportul in alt judet/oras? De exemplu eu sunt din Ploiesti si este o aglomeratie foarte mare la pasapoarte si trebuie sa plec urgent din tara, pot face pasaportul in bihor sau in alt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 10 Iunie | Jessica1235 întreabă:

Bună îmi puteți spune niște pensiuni cât mai APROAPE de spitalul Băile Felix de la Oradea?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iunie | Anonim întrebă:

Hey TPU! Am o excursie cu scoala de 3 zile. Ce ar trebui să imi iau? Mentionez ca in prima zi vom manca ce ne vom lua de acasa. Si cum as putea sa ma fac remarcata in fata unui baiat? Multumesc! Pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 9 Iunie | Mihaa22 întreabă:

Cat ar costa aproximativ doua bilete de adult din Arad pana in Tg Jiu. Avion/tren. Dus întors.

3
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 8 Iunie | Jessica1235 întreabă:

Helllooo, dacă sunt student și vreau să mă cazez la o pensiune (în Oradea) oare pot primi ceva reducere sau nu contează ca sunt studentă?

7
Răspunde Raportează
Venom4376
în 7 Iunie | Venom4376 întreabă:

Bacul din Bechet are toaleta, in caz ca este nevoie?

11
Răspunde Raportează
User5
în 7 Iunie | User5 întreabă:

Bună ziua, Mă puteți ajuta cu o părere pentru un sejur turistic in Romania?

11
Răspunde Raportează
Adelinaaa07
în 7 Iunie | Adelinaaa07 întreabă:

Ce parere aveti despre Booking.com? Ce experiente ati avut cu rezervarile de pe acest site?

6
Răspunde Raportează
Bb25
în 3 Iunie | Bb25 întreabă:

Buna! Va rog frumos sa imi raspundeti la 2 intrebari. Cum trebuie procedat daca vreau sa imi cumpar bilet spre Franta prin wizz air, dar la nume nu ma lasa sa il scriu cu diacritice asa cum este el. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SufletAlbastru
în 2 Iunie | SufletAlbastru întreabă:

A călătorit careva dintre voi vreodată în America de Sud? În Columbia, Venezuela sau Brazilia?

3
Răspunde Raportează
Bouncemusic02
în 31 Mai | Bouncemusic02 întreabă:

Ați auzit sau văzut vreodată de comuna Găiseni(Giurgiu)? Eu am auzit am și fost la Găiseni la comuna, mie chiar îmi place. Vouă vă place? Eu știu puțin ce a fost in ea.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai | Anonim întrebă:

Buna. In ce condiții se obține viza din România spre America pe o perioada de aproximativ o luna?

3
Răspunde Raportează
LeQueenDuMal
în 27 Mai | LeQueenDuMal întreabă:

Bună. Vara aceasta trebuie să vină cineva din străinătate pentru o scurtă perioadă însă, trebuie să plec și eu cu acea persoană și aș prefera să selecționăm același zbor. Există vreo...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Joey8
în 25 Mai | Joey8 întreabă:

Ce părere aveți de Elveția? Ați trăit în / stat în / vizitat vreodată Elveția? Cum vi se par oamenii de acolo?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai | Anonim întrebă:

Imi puteti recomanda cea mai buna Shaorma din Timisoara?

6
Răspunde Raportează
Puneo
în 23 Mai | Puneo întreabă:

Cum se face accesul la vagoanele de tip bar la CFR? Trebuie bilet special?

4
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 22 Mai | alexandrubt13 întreabă:

Banii de pe cardul sodexo turist in afara de cazare pe la hoteluri, pensiuni cu tot cu meniu se mai pot folosi prin magazine, benzinarii, comenzi de meniuri acasa sau unde? Se mai pot valorifica poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andresso
în 22 Mai | Andresso întreabă:

Salut! In urmatoarele zile voi pleca cu avionul din Madrid spre Bucuresti, nu stiu daca voi avea zbor cu escala.Am voie sa iau in troller/bagajul de cala 40- 50 becuri economice si niste baterii ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yuoia
în 22 Mai | Yuoia întreabă:

Buna (prea) dimineata. In programul acesta "Litoralul pentru toti", e obligatoriu sa cumperi biletele dintr-o agentie de turism? Nu-mi raspundeti ca "trebuie sa traiasca si ei".

4
Răspunde Raportează
Strepix
în 21 Mai | Strepix întreabă:

Salut! Pentru cei care stau in Constanța/Mamaia, sunt deschise acum ceva terase, fastfood- uri, magazine, restaurante etc? Dar satul de vacanța? Plănuiesc sa merg 5 zile acum la sfârșitul lui ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maphiotul
în 21 Mai | maphiotul întreabă:

Buna, Stiti unde se mananca ieftin in Cluj?

29
Răspunde Raportează
Andresso
în 21 Mai | Andresso întreabă:

Salut!Urmeaza sa plec cu avionul din Madrid sau Barcelona(ramane de vazut) peste aproximativ 10 zile inspre Bucuresti, probabil voi avea si o escala intr- o alta tara, n- am idee, in fine...Voi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 20 Mai | StrongHeart întreabă:

Ce parere aveti despre Irlanda?

8
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mosotti
    trimisă acum 13 ore

Mosotti întreabă:

Ma intreb de ce tot zice lumea ca in relatie apare plictiseala! Pai de ce? Ca viata e banala, servici, vi la ora 19 acasa, te speli, mananci, un ssex, un TV, o plimbare, si culcarea, si iar de...? (mai mult)
    56 răspunsuri
  • Gabriel010
    trimisă pe 1 Iulie

Gabriel010 întreabă:

Buna seara. Acum 10 zile, am fost surprins de catre un agent de politie depasind pe linie continua in oras un alt autoturism ( care mergea cu mult sub limita legala, dar nu conteaza acest aspect) iar...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Erin28
    trimisă acum 14 ore

Erin28 întreabă:

Buna! Ce carte citiți acum?
    13 răspunsuri
  • Florian1994
    trimisă acum 15 ore

Florian1994 întreabă:

Salut! Am de făcut 2 RMNuri(remeneuri)și mi- e frica de nu mai pot, degeaba sunt băiat.Si mai am și o problema destul de grava și mă și injecteaza cu substanță de contrast și totul durează ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    zeuspebepeee
    zeuspebepeee a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O modalitate buna este daca ai cunostinte sau abilitati in anumite lucruri, iti poti oferii serviciile pe site- uri precum Fiverr unde sunt N lucruri. Daca stii sa vorbesti ca si Roby Roberto spre exemplu...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Larianiel
    Larianiel a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Poate nu e pregătită de asta sau poate ai făcut tu ceva care i- am ridicat semne de întrebare. Cel mai bine ar fi să discutați. Nu te grăbi cu asta. Nu cred că ai vrea să fii într- o relație...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Larianiel
    Larianiel a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Hey! Dacă ai învățat și înveți in continuare, nu este cazul sa te stresezi. :) În primul rând, calmează- te! Nu te mai gândi la asta. Ia o mică pauză în care fă ceva ce te relaxează. ...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.474.898
  • Întrebări: 3.800.893
  • Răspunsuri: 16.783.169
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 21 minute
Ce zici de un quiz?
Literatura universala

Literatura universala

Cat de multe stii despre literatura universala?

Start quiz
Categorii
  • 638.984 Adolescenţi
  • 49.731 Afaceri & Financiar
  • 22.282 Artă şi Cultură
  • 63.677 Auto & Moto
  • 140.403 Beauty & Fashion
  • 16.377 Benzi desenate
  • 49.297 Carieră
  • 18.248 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 280.928 Conversaţii