TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WallzRUp
în 25 Mai | WallzRUp întreabă:

După părerea voastră, care sunt orașele din România care au parte de foarte mulți turiști străini? Și care sunt motivele pentru care au? Excludem Bucureștiul, din motive evidente.

9
Răspunde Raportează
BisetCarmen
în 23 Mai | BisetCarmen întreabă:

Buna ziua, imi doresc sa locuiesc in Grecia 2-3 luni, desigur aproape de mare. Imi puteti recomanda ceva locatii care sa nu fie foarte scumpe? Va multumesc!

12
Răspunde Raportează
Claudiu412222
în 22 Mai | Claudiu412222 întreabă:

Dintre tarile asiatice: Coreea de Sud, Japonia, China, Coreea de Nord sau India pe care ați vizita-o?

7
Răspunde Raportează
Carlo98
în 22 Mai | Carlo98 întreabă:

Daca am deja 2 cetatenii se poate cere si a- 3- a? Cea americana, America accepta sa mai ai 2? Ma refer am vazut ca sunt oameni care au 3 sau unele tari care accepta 3, din ce am inteles de pe net ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Marius733566
în 22 Mai | Marius733566 întreabă:

Ce oraș va place mai mult dintre: Iași Cluj Brașov sau Sibiu?

10
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 22 Mai | LisaJulie întreabă:

A mai fost cineva cu mașina prin Europa sau rulota? Cât de costisitor și solicitant este? A fost o experienta bună?

9
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 12 Mai | newaccountbye întreabă:

Salutare! La 18 ani vreau sa plec singură intr- o excursie organizată in loc de a- mi serba majoratul, iar pana acum nu am fost niciodata pe o insula. Mi- ar plăcea pe timp de iarna o locatie călduroasă...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Carlo98
în 12 Mai | Carlo98 întreabă:

Salutare...Cat costa sa iti faci viza pentru America? Dar nu ca turist, aia de stat mult, adica ani de zile sa lucrezi nu doar ca turist sa poti ramane.

15
Răspunde Raportează
johnpork01
în 8 Mai | johnpork01 întreabă:

Hellooo, exista tren direct Bucuresti Nord-Slatina? Si daca da, la ce ora? Mersii:))

5
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 6 Mai | LisaJulie întreabă:

Ce parere aveți despre cazarea la particular în străinătate? Care sunt plusurile și minusurile?

9
Răspunde Raportează
SmallStep
în 28 Aprilie | SmallStep întreabă:

Pe unde mai merg cuplurile tinere in concedii in Romania? Ma intereseaza zona muntoasa din banat sau oltenia, pentru mini-concediul din 1-4 mai

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 25 Aprilie | LisaJulie întreabă:

S-a întâmplat vreodată sa va uitați la recenzii proaste pe Booking iar când sa ajungeți acolo, hotelul sau pensiunea ori vila erau bune?

9
Răspunde Raportează
Meda567
în 20 Aprilie | Meda567 întreabă:

Ce oraș va place cel mai mult dintre: Iași Cluj Napoca Timișoara Oradea Alba Iulia Brașov sau Sibiu

4
Răspunde Raportează
Nadishome
în 19 Aprilie | Nadishome întreabă:

Salut! În vara merg o săptămână în vacanta din Romania in Spania cu avionul. Mai trebuie sa îmi fac pașaport sau nu? Adică știu ca suntem în spațiul Schengen, dar parca tot îmi e teama ca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ellie2emma
în 17 Aprilie | Ellie2emma întreabă:

Bună. Ce aplicații sau site uri folosiți atunci când vreți să vă programați o vacanță în altă țară? Mi- aș fi dorit să plec în vacanță în altă țară dar când mă uit pe aplicații...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexisAmira
în 14 Aprilie | AlexisAmira întreabă:

In fromularul pentru viza de turist pentru america D-160 trebuie sa completez numele de familie si orasul din care sunt cu diacritice sau nu?

6
Răspunde Raportează
luv0ralu
în 14 Aprilie | luv0ralu întreabă:

Bună TPU, la vară a și vrea să merg în Germania la iubitul meu cu autocarul. Știe cineva un autocar bun pentru așa ceva? Și cum se procedează mai exact, dacă îți trebuie ceva acte sau nu....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adrianovici202
în 13 Aprilie | Adrianovici202 întreabă:

Bună! Săptămâna viitoare voi zbura cu Turkish Airlines in Capadocia ca minor... Am voie sa trec la aeroport cu 1-2 pachete de țigări? Sau măcar cu un vape?

4
Răspunde Raportează
Ionut_Marius__oVGM
în 6 Aprilie | Ionut_Marius__oVGM întreabă:

Salut, unde pot plati cu cardul de vacanta la restaurante sau terase din Predeal, Brasov? La Sibiu am gasit foarte multe care nu aveau legatura cu hoteluri!

1
Răspunde Raportează
dani2017
în 4 Aprilie | dani2017 întreabă:

Am o nelamurire despre AirBNB. Am mai fost in calatorii si m- am cazat prin Booking si altele dar niciodata prin AirBNB. Cand ajung la locatie o sa trebuiasca sa ma intalnesc fizic cu gazda? Stiu ca in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Aprilie | LisaJulie întreabă:

Care sunt companiile de zbor mai serioase? WizzAir sau BlueAir? Am zburat cu ambele și ambele aveau întârzieri dese!

12
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 1 Aprilie | LisaJulie întreabă:

În Moldova aproape de cetatea Neamțului care au fost pensiunile cele mai bine amenajate? ( cei care ați fost).M-am uitat și pe Booking dar îmi doresc și alte păreri!

1
Răspunde Raportează
sk8er00
în 28 Martie | sk8er00 întreabă:

Imi poate recomanda cineva un hotel ieftin langa piata victoriei sau spitalul sanador, in Bucuresti?

5
Răspunde Raportează
Gionac
în 27 Martie | Gionac întreabă:

Buna ziua! As dori sa mă ajută cu un răspuns la următoarea întrebare: Am cumpărat un bilet de tren (online) la Regio Călători, cu plecare la o anumită ora. As dori sa stiu daca se poate modifica...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Danaaa44432
în 27 Martie | Danaaa44432 întreabă:

Ce tari va plac foarte mult atât din Europa dar si din celelalte continente?

10
Răspunde Raportează
Urfavandreea
în 26 Martie | Urfavandreea întreabă:

Din ce se dă bacul la turism? Dar la protecția mediului?

1
Răspunde Raportează
Ana00000001
în 26 Martie | Ana00000001 întreabă:

Buna ziua! Urmeaza sa merg cu avionul si am emotii la partea de control si sa nu ma incurc cu ceva anume. Merg pentru prima data in viata mea, si merg singura, probabil si de aici atatea emotii si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Solane
în 25 Martie | Solane întreabă:

Buna! Intrebare in special pentru @Salontanul dar poate raspunde oricine stie, fara bascalii. In Salonta exista transport in comun? Sau, cum ajung de la gara pana in centru, in zona parcul mare - ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lizica553
în 22 Martie | Lizica553 întreabă:

Ce oraș va place cel mai mult dintre: Iași Timișoara Cluj Sibiu și Brașov?

9
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 20 Martie | Antonia23K întreabă:

Bună ziua! Știe cineva oare ceva site-uri cu prețuri bune atât la hoteluri care să aibă si all-inclusive și zbor inclus în Egipt?

2
Răspunde Raportează
Cristian876
în 18 Martie | Cristian876 întreabă:

Dintre tarile africane: Egipt Tunisia și Maroc pe care ați alege- o să-o vizitati?

5
Răspunde Raportează
boncuandrei123
în 14 Martie | boncuandrei123 întreabă:

Salut,stie cineva o piscina in Gorj sa ma pot relaxa

1
Răspunde Raportează
Silvana2487
în 9 Martie | Silvana2487 întreabă:

Ce obiective turistice de la noi din tara ați vizitat și v-au plăcut cel mai mult?

8
Răspunde Raportează
Daiana6198
în 7 Martie | Daiana6198 întreabă:

Ce tara ați alege sa vizitați dintre: China și Japonia și dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud?

5
Răspunde Raportează
AfloareiMihai
în 6 Martie | AfloareiMihai întreabă:

Bună ziua, îmi poate oferi vreun fost angajat experiența lor la Photo Hotel?

2
Răspunde Raportează
Rosa28393
în 6 Martie | Rosa28393 întreabă:

Am luat 2 bilete de tren cu prietena mea și le- am încurcat între ele, e posibil să îl fi luat pe al ei, are ceva? Pe biletul de tren nu scrie nume, nimic să îmi pot da seama dacă este al meu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 4 Martie | LisaJulie întreabă:

Un loc in apropiere de București mai puțin cunoscut pentru 3 nopți? O pensiune mai ferita de aglomerație!

3
Răspunde Raportează
techcumario
în 3 Martie | techcumario întreabă:

Salut TPU, am o întrebare (doar pentru cei ce au fost in Japonia): In vreo 6 luni planuiesc sa plec in Japonia si as vrea sa stiu daca cartela mea (Telekom RO) o sa mai fie functionala odata ce ajung...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lorena56425
în 27 Februarie | Lorena56425 întreabă:

Pe care o alegeti: Coreea de Sud sau de Nord pentru turism, vizitat?

20
Răspunde Raportează
Sofia5582
în 26 Februarie | Sofia5582 întreabă:

Unde sunt plajele cele mai frumoase și apa cea mai curata dintre: Grecia Turcia Bulgaria și Cipru?

3
Răspunde Raportează
anamariaaaaaaa829
în 25 Februarie | anamariaaaaaaa829 întreabă:

Buna,daca am doar bagaj de mana la wizz air, pot sa iau si o poseta de dama?

7
Răspunde Raportează
MocanuMara
în 24 Februarie | MocanuMara întreabă:

Am făcut rezervare pentru două persoane cu dus întors la WizzAir , dar la dus la o persoane îmi scrie permisul de îmbarcare nu este valid la dus

7
Răspunde Raportează
Danut64
în 23 Februarie | Danut64 întreabă:

Ce tara ați alege sa vizitați dintre: Franța Spania si Italia?

4
Răspunde Raportează
andreeanu
în 22 Februarie | andreeanu întreabă:

Bună! Urmează să zbor cu Wizz Air. În rezervarea mea apare doar al doilea prenume și numele de familie, dar primul prenume lipsește. Va fi o problemă la îmbarcare?"

3
Răspunde Raportează
TheDRagonsZ
în 20 Februarie | TheDRagonsZ întreabă:

Unde pot călători la un preț decent cu trenul din București în altă țară? Aici mă refer la bilete să fie ieftine, va mulțumesc anticipat.

6
Răspunde Raportează
Anonim788382
în 20 Februarie | Anonim788382 întreabă:

Salut, vouă vă place să plecați cu părinți în vacanțe cei care au 16, 17 ani am aceiași vârstă și nu prea mă simt ok când mă duc în vacanță cu ei adica și dacă nu vreau sa vin tot...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
minime3
în 19 Februarie | minime3 întreabă:

Help! De ce ai nevoie pentru o vacanta la mare in Grecia, daca esti femeie? Costum de baie stiu sigur ca trebuie, hahah, dar altceva? Voi ce aveti nelipsit la voi fetelor? Sau ce v- a lipsit si ar fi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
hex7251891
în 19 Februarie | hex7251891 întreabă:

Salut! Vreau ca in această vară să le fac o surpriza părinților mei și să merg la ei in Spania. Care dintre toate site- urile de bilete de avion prezente sunt cele mai convenabile? PS. Poate...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
stef1771
în 19 Februarie | stef1771 întreabă:

Salut TPU! Imi puteti spune si mie niste tabere la mare pentru mine si inca cativa colegi? Sa fie cam de circa 7 zile si de copii-adolescenti

3
Răspunde Raportează
stef1771
în 18 Februarie | stef1771 întreabă:

Salut! Imi poate recomanda cineva niste tabere la constanta la care sa pot merge vara asta cu colegii?

1
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • VulpeaDinUmbra
    trimisă acum 17 ore

VulpeaDinUmbra întreabă:

Ce snacksuri sunt sanatoase? De exemplu salatinii sau covrigeii de la croco sunt buni? Daca nu, ce as putea manca in zilele in care aleg sa mananc sanatos sau mai sanatos?
    14 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 22 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

De ce romanii care sunt pro Roexist și anti-NATO sunt și antivaccinisti și împotriva plății cu cardul, împotriva LGBT și împotriva globalizării?
    12 răspunsuri
  • StefanescuDaniel
    trimisă pe 27 Mai

StefanescuDaniel întreabă:

Buna ziua! Ceea ce voi intreba este foarte grav din punctul meu de vedere iar intrebarea mea este : Ce ar fi de facut impotriva a doua asa zise doamne care lucreaza la Casa De Pensii si dau pensii de capul...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • BoboBobo6717
    trimisă acum 12 ore

BoboBobo6717 întreabă:

Bun. Am o relație de 2 ani, ne- am îndrăgostit nebunește unul de celalalt, el are 21 de ani, eu 31, insista să avem o relație, avem. Mi- a făcut un bebe de 5 luni acum. Chiar azi. Și chiar...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.578.012
  • Întrebări: 3.945.468
  • Răspunsuri: 17.604.689
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Dr Who

Dr Who

Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!

Start quiz
Categorii
  • 651.412 Adolescenţi
  • 55.320 Afaceri & Financiar
  • 22.843 Artă şi Cultură
  • 72.286 Auto & Moto
  • 144.100 Beauty & Fashion
  • 16.481 Benzi desenate
  • 54.728 Carieră
  • 20.222 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.147 Conversaţii