| just for me a întrebat:

Am observat ca la categoria sunt cele mai putine intrebari, doar 24 de intrebari! si apoi vine categori cu volunariat/ecologie.nu ar trebui sa fim atat de neinteresati de aceste ctegori. voi ce ziceti?

5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Da, sunt putine si eu cred ca este asa pentru ca site-ul asta este mai mult accesat de tineri, iar la majoritatea tinerilor principalele ocupatii sunt distractia, dragostea si sexul(ia uita-te la categoria dragoste si sex sa vezi cate intrebari sunt) sau tehnologia.Foarte putini sunt cei interesati de cauzele nobile sau de voluntariat si ecologie.
Si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa fim nepasatori la categoriile alea dar...fiecare om cu scopul lui si cu firea lui. Ce intereseaza pe unu poate il plictiseste pe celalalt.

| georgesur a răspuns:

Normal! Numarul de intrebari este legat de nr. de oameni interesati de un domeniu, iar aici intervine educatia,
talentul,"potenta intelectuala", caracterul, etc.(citi asculta muzica simfonica si citi manele?, citi apreciaza/fac arta si citi Kitsch?, citi urmeaza o cariera stintifica, filosofica si citi taie frunze..., citi sunt cinstiti si citi nu, etc.)

| just for me explică:

A, scz...am scris, stiu sigur, doar ca nu imi apar cuvintele uneori, nu stiu care e problema

| darrio2007 a răspuns:

Vad ca si pe tine te intereseaza foarte tare.Ai uitat sa scrii si numele categoriei.Este vorba de Cauze nobile. Ti-e foame? Mananci cam multe litere.

| oana13_6438 a răspuns:

In Romania nu se pune accentul pe ecologie, voluntariat."de ce sa fac cand altu nu face?"-cam asta ii mentalitatea romanului...cati dintre oameni opresc apa cand se spala pe dinti? is cele mai mici chestii care tin de educatie. apoi cu reciclatu acum de curand ce s'au mai pus pubele speciale ca pana acuma.si la urma urmei tot impreuna ajung gunoaiele. probabil daca amm fi invatati de mici am avea un oarecare simt al ecologiei si nu am mai arunca pe jos sau risipi apa...si tinerii nu prea sunt interesati sa faca voluntariate.mai bine stau si vorbesc pe messenger decat sa se duca sa stranga gunoaie.