| pancake_4521 a întrebat:

Trebuie sa existe o cale prin care il putem ajuta intr un fel pe domnul Ion Barladeanu, artistul care face colaje.Va rog! Este atat de sarac si modest.si talentat! Ce putem face? Gen o campanie sau. el a intalnit-o pe Angelina Jolie. Dupa ce regizorul care a facut acel montaj i-a luat lucrarile, le-a publicat intr o expozitie, toti banii ajung la el, deci a profitat de sarmanul om care a ramas tot in strada, cu ochii in soare.Va rog, trebuie sa facem ceva! Nu radeti, nu e amuzant:| http://www.facebook.com/#!/pages/Ion-Barladeanu/19765967 2482

chestia asta nu merge pusa in categoria cauze nobile, nu stiu de ce.

3 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Parca am vazut ceva pe HBO in legatura cu nea' Barladeanu. Pacat, cel care era cu el parea ca vrea sa il ajute, dar s-a dovedit ca era alt bulangiu avid dupa avere. Pacat.

| Xonia a răspuns:

Am vazut aseara la povestiri de noapte cazul si imi pare rau de elsad
Daca putem face ceva, cu drag ajut.Doar de aia suntem"toti pentru unu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O "Campanie prin viu grai": sa i se cumpere colajele, asta ar fi primul ajutor.
Cei care il cunosc personal se pot implica in vanzarea colajelor cu ajutorul internetului prin fotografierea colajelor de vanzare si cei cumpara sa plateasca ramburs prin Posta Romana.
Daca esti interesata de soarta lui - trebuie sa-l indrumi sa contacteze Uniunea Artistilor Plastici din Romania sau cum se numeste acum... in orice caz o forma oficiala de organizare a artistilor care il pot integra si pe Ion si stimula sa isi reorganizeze viata artistica si personala.