| oargamarina a întrebat:

Zice-timik un banc fff amuzant pe care-l stiti

Răspuns Câştigător
| frumusica_3241 a răspuns:

O babuta merge la vot, iar in cabina sta mai mult de 15 minute. Toata lumea o asteapta … iese baba si intreaba:

– Maica, "f…u-va-n gura" se scrie legat s-au despartit?!? \

Un parașutist sare cu parașuta. Apasă pe butonul verde ca să deschidă parașuta dar nu se deschide nimic.Scoate manualul și citește. Dacă nu merge butonul verde incercați butonul galben incearcă butonul galben dar acelaș lucru.Citește in continuare dacă nu merge nici cel galben incercați butonul roșu. Încearcă buntonul roșu dar nu se descchide nimic. Din nou citește. Dacă nu merge nici cel roșu întoarceți pagina și citiți. Întoarce pagina și citește. TATAL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI... fundița?

Un om avea ca animal de companie un papagal. Intr-o zi vin niste musafiri.

Cand intra musafirii in casa omul spune:

-Intrati, intrati!

Papaglul retine!

Musafirii au luat cateva prajituri de pe platou si gazda insista:

-Mai luati, mai luati!

Papaglul retine!

Pleaca musafirii:

-Sa mai veniti pe la noi!

Papaglul retine tot!

Seara intra niste hoti in casa. Papagalul este treaz si spune:

-Intrati, intrati!

Hotii au furat niste obiecte pretioase din casa si papagalul:

-Mai luati, mai luati!

Pleaca hotii:

Sper ca ti-a placut!

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

O babuta merge la vot, iar in cabina sta mai mult de 15 minute. Toata lumea o asteapta … iese baba si intreaba:
– Maica, "f…u-va-n gura" se scrie legat sau despartit ?!? rolling on the floor oh go on

| anad a răspuns:

O planeta trece pe langa planeta Pamant si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani! - Nu prea bine, stii... mi-au iesit Homo Sapiens! - Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

| frumusica_3241 a răspuns:

Eu am tot asta de oargamarina da am facut asta fiind ca ma joc de o grama de vreme si n-am nici o funda scuzeeeee!

| lovenotsex a răspuns:

Tare bancul cu baba, e si pentru zilele care le traim, asa trebuia facut la vot...Hei nu mai fiti asa de duri cu "frumusica", daca "oargamarina" a dat funda ei, bv celei care a primit-o chiar daca a copiat tot, fiecare da funda cui vrea, chiar daca nu celui mai bun raspuns.Nu stiu bancuri, dar cele de aici sigur te-au facut macar sa zambesti.
Bafta...

| iustina_4031 a răspuns:

Scuze oargamarina dar frumusica nu trebuia sa primeasca fundita straight face adica le-a copiat pe toate. nici unul nu e original. acesta se numeste "furt"-"trisat" rusine, frumusica straight face

| IlKvK a răspuns:

Un om avea ca animal de companie un papagal. Intr-o zi vin niste musafiri.
Cand intra musafirii in casa omul spune:
-Intrati, intrati!
Papaglul retine!
Musafirii au luat cateva prajituri de pe platou si gazda insista:
-Mai luati, mai luati!
Papaglul retine!
Pleaca musafirii:
Papaglul retine tot!
Seara intra niste hoti in casa. Papagalul este treaz si spune:
-Intrati, intrati! laughing
Hotii au furat niste obiecte pretioase din casa si papagalul:
-Mai luati, mai luati! laughing
Pleaca hotii:
-Sa mai veniti pe la noi! laughing
Sper ca ti-a placut!winking

| Ciubotaru12 a răspuns:

O femeie superba trece odata cu un porc in brate, un trecator o vede si o intraba''-Domnisoara, dar de unde aveti porcul acesta?'' la care pocul raspunde''-Am castigato la loto!''

| •βϋβϋ•&•ϯᶏᵷ• a răspuns:

Un parașutist sare cu parașuta. Apasă pe butonul verde ca să deschidă parașuta dar nu se deschide nimic.Scoate manualul și citește. Dacă nu merge butonul verde incercați butonul galben incearcă butonul galben dar acelaș lucru.Citește in continuare dacă nu merge nici cel galben incercați butonul roșu. Încearcă buntonul roșu dar nu se descchide nimic. Din nou citește. Dacă nu merge nici cel roșu întoarceți pagina și citiți. Întoarce pagina și citește. TATAL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI... fundița?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumusica, ce ai facut?
Ai luat bancurile de aici, le ai pus intr. un singur raspuns si gata? straight face
NU I CORECT.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu bancuri! huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Cu placere!

Întrebări similare