Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173631intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Oct
SATI 288.475AFISARI
186.891VIZITE
170.981V. UNICI

Cu cati bani cash poti intra in tara? Este vreo limita maxima?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns Castigator si Recomandat de TPU
  a răspuns:

  Sub 5000 Euro nu ai nici o problema. Peste 5000 trebuie declarati, dar se poate trece si cu valori intre 5000-10000 fara sa-i declari, daca stii sa te descurci la granita.

 • 10 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  De intrat poti intra cu cat mai multi (fara numar).
  Nu stiu daca tara din care iesi iti v-a permite acest lucru si daca mai ramai cu ei.
  De regula banii se pastreaza la banca.
 • a răspuns:
  Eu te sfatuiesc sa nu circuli cu multi bani la tine, mai bine deschide un cont dincolo si aici ii ridici de la banca
 • a răspuns:
  Nu sunt absolut sigur... dar din ce stiam parca dupa suma de 10 mii de euro trebuie sa ii declari, repet nu sunt 100% sigur straight face
 • a răspuns:
  Pai ce trebuie sa stie careva cati bani ai in geanta?
 • a răspuns:
  Eu sincer nu cred ca este vreo limita dar sa fiu in locul tau nu a-si risca sa ii duc prsonal.eu sunt in Italia si am cont la intesa si in Romania am cont la... nu imi vine in minte cum se cheama dar vroiam sa zic ca daca vreau sa trimit bani acasa ma costa 3.50 E in diferent de ce suma trimit
 • Raspuns anonim:
  Cred ca se refera la modalitatea legala de a intra cu bani. Daca vii cu 100.000 de euro si esti controlat la vama, nu prea iti poti permite sa ii pierzi pe toti nu?
 • Raspuns anonim:
  Daca intri cu avionul in tara ai voie cu maxim 10.000 de euro mai mult nu ai voie.restul ce depasesti trebuie sa ii declari si sa dovedesti de unde ii ai si pentru ce ai nevoie de ei adica vrei sa cumperi o masina sau altceva si platesti o taxa. cu masina daca intri in tara nu ai voie cu mai mult de 5000 de euro de o persoana. limita e pe o persoana. deci daca sunteti mai multe persoane poti mai multi bani, dar banii trebuie sa fie la acele persoane. pentru persoanele minore nu ai voie cu mai mult de 1500 de euro.
  in privinta dolarilor nu stiu.
  daca ai sub 10.000 d euro cu avionul sau 5.000 cu masina nu trebuie sa ii declari dar peste trebuie sa ii declari ssi sa dovedesti de unde ii ai si pentru ce scop ii introduci in tara.
  aceasta limita e valabila pentru toate tarile din ue. indiferent ca intri sau iesi din romania. pentru tarile care nu sunt in u. e. trebuie sa te informezi la ambasada.
 • Raspuns anonim:
  Daca se calatoreste in EU nu ii limita de CASH! doar daca se vine din afara EU sau se pleaca in afara EU atunci limita ii 10.000 Euro Cash! Nu conteaza daca mergi cu avionul sau masina! Mai multe informatii pe Siteul Uniunii Europene!
 • Raspuns anonim:
  Transportul de numerar
  Puteţi intra sau ieşi de pe teritoriul UE cu o sumă de cel mult 10 000 € în numerar (sau echivalentul acesteia în altă monedă sau sub formă de bunuri), fără obligaţia de a o declara. Orice sumă în numerar care depăşeşte acest plafon trebuie declarată autorităţilor vamale. Aceste acţiuni de control au ca scop combaterea spălării banilor şi a altor activităţi criminale. Unele state membre efectuează astfel de controale şi în cazul persoanelor care călătoresc în interiorul Uniunii Europene.
 • a răspuns:
  Nu va sfatuiesc sa intrati cu bani cash pe avion, am venit in seara asta din londra cu 5500 lire asupra mea, si in aeroport la control, mi-au luat banii, trebuie dovedit de unde ai banii, asa ca a ramas sa merg la judecatorie la ei, mare grijaaaaaa.am omis sa spun, la londra mi-au luat banii