| NYØ2002 a întrebat:

Bai baieti, am fost o perioada la sala si dupa m-am lasat.
Vi se pare ok programul asta de 7 zile? Oricum in fiecare zi fac bicicleta si banda.

Luni: Biceps,Piept,Abdomen
Marti: Abdomen,Antebrat,Gambe
Miercuri: Triceps,Spate,umeri,abdomen
Joi: Abdomen,Antebrat,Gambe
Vineri: Biceps,Piept,Abdomen
Sambata :Abdomen,Antebrat,Gambe
Duminica:Triceps,Spate, umeri, abdomen

Răspuns Câştigător
| WinebergYohan a răspuns:

Corpul ca corpul, dar si sufletul si mintea au nevoie de antrenament. Daca incepi fiecare antrenament cu 20-30 de minute de meditatie in pozitia lotus cu 3-4 cristale langa tine si o piramida si scoti sunete gen (mmm) o sa te ajute mai mult. Funda pls si bafta big grin

| NYØ2002 explică (pentru WinebergYohan):

What the fuc iti dau funda ca m-ai facit sa rad

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Program de om COMPLET PARALEL cu sala.

Ala e program? Apuca-te de sah.

| NYØ2002 explică (pentru Cosmin86):

L-am inventat eu si mi se pare bun, la toate am pus abdoen ca e grupa mica si o fac in fiecare zi.
Abdomenul pentru mine nu se pune, in rest am pus o zi grupe mari, o zi grupe mici ca sa se poata odihni. Vreau sa fac sala in fiecare zi pentru ca dau si la banda si vreau sa rezist mai mult ca eu nu am unde alerga ca ma fac de ras.Alergand imi cresc rezistenta, ca imi trebuie pentru armata

| Cosmin86 a răspuns (pentru NYØ2002):

Nu ai inteles cum cresc muschii, muschii NU cresc la antrenament. Din contra, tu la antrenament ii distrugi partial (micro-rupturi de fibre).

Ei cresc in zilele de pauza, cand acele micro-rupturi se refac, cu PROTEINE (de-aia e recomandat sa mananci si 3-4 fripturi pe zi).

Un program ideal ar fi de 3 sau 4 zile pe saptamana. 5 zile/saptamana fac profesionistii, care mananca de 6 ori pe zi (unii baga si 3000-4000 de lei pe luna in mancare) + suplimente + mai baga si injectii.

Un program 7 din 7 nu au nici macar Mr. Olympia, cei mai musculosi din lume, dar te-ai trezit tu sa-ti faci laughing))

Copilule... ai google, foloseste-l! Gasesti o gramada de programe si de explicatii.

p.s.: cate fripturi mananci pe zi acum?

| NYØ2002 explică (pentru Cosmin86):

Daca fac exercitii de abdomen in fiecare zi are ceva? Ca e grupa mica.Eu imi fac abonament de o luna si de 3-4 zile pe saptamana fac grupele mari si mici restul, ca dau la banda in fiecare zi ca vreau sa am si rezistenta.Eu ma mai pot odihni dupa sala.Ca dar nu mai fac prostia asta sa fac tot corpul in fiecare zi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru NYØ2002):

Pai o sa supraantrenezi muschiul (Adica o sa creasca MAI LENT) si probabil o sa-ti afecteze si coloana.

Ideea e ca un muschi are nevoie de aprox. 48 de ore sa se refaca (chiar 72), si in perioada de refacere el atunci creste.

Ca sa intelegi cum cresc muschii: tu la sala produci micro-rupturi de fibre care apoi (in cele 48-72 de ore de odihna) se refac. Si ATUNCI CRESC, cand se refac.

Tu la sala NU cresti muschii, chiar ii "distrugi" partial si apoi ii reconstruiesti acasa. MUSCHII SE FAC IN BUCATARIE! E valabil si pentru abdomen.

E plin netul de articole de genul, scrise si de sportivi profesionisti, de antrenori, de medici nutritionisti, etc., de ce nu le citesti?