| Bodyiano a întrebat:

Am 14 ani si fac sala cam de 1 luna jumatate si as vrea sa va intreb daca as putea sa-mi dezvolt masa musculara intr-un timp mai scurt. Am nevoie de un regim sau ceva de genul? Sau sa folosesc fel de fel de bauturi?

Răspuns Câştigător
| Nina25 a răspuns:

Introdu in regimul tau alimentar produse bogate in proteine si albus. Elimina produsele cu multe kalorii, deoarece cind vei face exercitii vei arde kaloriile iar masa musculara va ramina la fel.Iar cind incepi exercitiile fizice ia-le de la mai usoare la mai grele.Si cind practici sport oprestete atunci cind simti ca te dor muschii, daca faci mai mult vei avea dureri musculare a doua zi sau in urmatoarele 2 zile.

2 răspunsuri:
| erAss a răspuns:

Toti vor sa puna masa musculara rapid dar sa-ti zic un lucru, daca vrei sa faci ceva iti trebuie rabdare. Oricum daca vrei masa musculara incepe sa mananci carbohidrati si la sala folosesti greutati mari cat sa faci 8-10 repetitii.

| Zilei_Furia_2000 a răspuns:

Salut ai incercat cu proteine sau cerei un sfat antrenorului sau spune sa iti faca un progra sau ai putea vb cu un baiat de pe acolo sa faci cu el aceleasi exercitii