| AlexBmxRider a întrebat:

Daca faci sala de la 12 ani nu vei mai creste in inaltime? Tin sa precizez ca am 12 ani, 1, 53 m si 47 kg. Ce ziceti e bine. Vreau sa mai slabesc putin pentru ca am putina grasime la burtasad. Daca voi face sala voi mai creste in inaltime? A da si vreau si sfaturi pentru a creste in inaltime.

Răspuns Câştigător
| klau95 a răspuns:

Sala de la 12 ani cu 1.53? glumesti! mai bine inalt si bine facut decat pitic si patrat.
Daca vrei sa scapi de burta fa abdomene de 4 serii cu pauza 30-60 sec. a cate 50. cate vrei tu dar sa fie acelasi nr pe toate seriile.
uitate si aica ---> http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Si poti face inotul care te dezvolta in inaltime si in masa musculara.
Sau alte sporturi care iti plac cam orcare e bun important e sa-l practici.
Si cand te faci mai mare fa tractiunii tot pentru a te inalta.
Si nu uita sa mananci cat mai sanatos si ai nevoie de 47 g proteine pe zi din alimentele care contin proteine sti si tu carnuri,branzeturi, lactate, ouo, etc.

9 răspunsuri:
| frikk a răspuns:

Este posibil.depinde acum si de organismul din tine. dar mai bine lasa sala si du-te la polo si sala mai tarziu in colo 17 -19 aniwinking pana atunci iti si formezi oarecum corpu de la polo.succeswinking

| AlexBmxRider explică (pentru frikk):

Vreau sa fac putini muschi si la maini pentru ca ma pun toi baietii din clasa la skandenberg si e cam umiliator sad

| frikk a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Heh, acu si cu tine si skandenberg tau cu tot rolling on the floor) cumparati niste haltere pentru acasa si faci, sau faci flotări până Crapi. si in cele din urma o sa prinzi forta necesara dar trebuie lucrat.

| AlexBmxRider explică (pentru frikk):

Nu stiu sa fac flotari laughing

| AlexBmxRider explică (pentru frikk):

Adica fac flotari (1 flotarehappy )

| frikk a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Pfa trebuie sa faci 100 flotari pe zi. asa lucreaza bine muschi mai ales pentru brate...dar incepe cu 20-30 dimineata si 30-40 seara.si din ce in ce mai multe.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexBmxRider):

Hmm. ia niste gantere si fa antebrat, biceps, triceps si deltoid. Ah, si piept, prin flotari. Si in cateva luni o sa ai alta forta si nu o sa te mai puna toti happy
De asemenea, mananca multe proteine ( carne, lapte, branza, oua ), si astea contribuie la forta si masa ( chiar decisiv ).

| SweetDreams a răspuns:

Daca vrei sa cresti in inaltime apuca-te de basket sau inot. happy O sa te ajute.

Decat sa mergi la sala de la varsta asta, mai bine fa niste exercitii acasa, de exemplu abdomene, genoflexiuni, flotari etc.
Sau poti sa iti cumperi niste gantere mai usoare ( 2-3 kg) si sa faci exercitii cu ele in fiecare zi happy
Bafta.

| vanonim a răspuns:

Mai bine alege inot sau kaiac-canoe in special, te face intr-un an cat inotul in 4 ani, asta daca te tii si sala nu iti va stopa cresterea doar ca o va incetini (asta din observatiile mele).