| Mihai8399 a întrebat:

Salut m-am apucat și eu de sala de lunea aceasta as vrea sa știu și eu cât timp ar trebui samerg pe săptămână ca Sam an pentru a-mi dezvolta musculatura eu sunt estul de slabi cred ca ar mai trebui sa ma îngraș. Și sa îmi dați niște exerciți pe care le pot face acasă pentru brate și piept la picioare nu am treaba fac la presa și cu 100kg. La brate, la piept și la stomacar trebui sa pun musculatura. Cine îmi zice ce pot face primește bifă!

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

100kg e putin la presa, eu fac cu 550.

| aXy99 a răspuns:

Stomacar?

| RobertMoon a răspuns:

Pai daca te duci la sala pentru ce iti trebuie exercitii pe care sa le faci acasa pentru brate si piept?

| Mihai8399 explică (pentru RobertMoon):

Pai fac 3 serii a câte 12 repetări între fac 30 se pauza

| JUNNKiE47 a răspuns:

Văd că nu știi absolut nimic în acest domeniu, ar trebui să te documentezi și tu când te apuci de sală că ar fi mai ok și ai evita potențialele accidente. https://bit.ly/30gYVHK -> E continuarea programului pe Youtube, este de 5 zile.

| Foame a răspuns:

Numarul de antrenamente pe care il poti efectua este determinat de vechimea ta cat si de ceea ce vrei sa faci, dar si de programul pe care vrei sa il urmezi, exemplu daca eu ma antrenez de o luna nu pot sa ma duc la fel de des ca si cineva care face de 5ani, exemplu2 daca eu imi antrenez cate o singura grupa de muschi pe zi pot sa merg de mai multe ori(luni:spate,marti:biceps, miercuri:triceps etc.) Dar daca folosesc un program in care in fiecare zi incerc sa imi antrenez mare majoritate a grupelor de muschi prin exercitii compuse, adica genoflexiuni, tractiuni, indreptari, flotari in mainietc. Eu deja nu mai pot sa merg de 5ori ca o sa fiu prea extenuat.Si multe alte exemple. Acum exercitij pentru acasa cred ca te referi la cele cu greutatea corpului(calisthenics,ceea ce fac si eu) Pentru piept/triceps ai multe variatii de flotari(in maini,hannibal,plyo, archer etc), ai si DIPS(nu stiu cum se zice in română)pentru piept si triceps, extensii pentru triceps cu greutatea corpului(cauta pe net sa vezi cum arata ex:bodyweight triceps extensions) si pentru biceps eu in principal fac tractiuni cu palma supinat ă(palma orientata spre tine) mai poti folosi gantere, sticle cu apă, benzi(ce ai). Pentru un abdomen frumos/plat trebuie sa mănânci "corect" sa zic asa nu exista exercitii magice care te scapa de burtă.