| mihai4000 a întrebat:

azi dimineata cand m-am trezit am mancat 2 felii de paine prajita cu unt si dulceata de visine o felie de unt de arahide si o cana de lapte, dupa m-am dus la inot(am dat ce e mai bun din mine) si dupa antrenament a urmat masa de pranz:pilaf cu un snitel de porc, o muratura 2 feliute de branza si 2 felii de paine, pana acuma este bine? credti ca o sa reusesc sa slabesc cu aceasta alimentatie? vreau pareri, cel mai bun raspuns primeste funda! PS: mai mult de 2-3 kg nu vreau sa slabesc

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa slabesti cu unt de arahide si dulceata? serios?

| mihai4000 explică (pentru suntserios):

Zi tu cum, untul de arahide contine grasimi naturale.

| CulturismsiFitness a răspuns:

Ca sa iti spun direct ce trebuie sa faci trebuie sa stii ca innotul este un sport care te dezvolta. Ca sa te dezvolti trebuie sa mananci calitativ nu cantitativ. Deci cat despre ce ai mancat tu e normal sa te alimentezi cu carbohidrati pentru ca faci efort foarte mare si indelungat. Nu te mai lua dupa restul lumii care spune mananca aia si mananca aia. Incearca sa ai o dieta bazata pe un continut ridicat de proteine si mai scazut de carbohidrati.

| LXandro a răspuns:

Dupa parerea mea, cel mai important este pana cand vrei sa slabesti? In functie de acest aspect se va alege dieta.

| Zizi2001 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti atunci maxim 4 felii de paine pe zi, de prererabilneagra cu secara (app sper ca sti ce inseamna o felie, maxim 1, 5 cm grosime si fara carne de porc.Mananca mai multe legume la mese, observ ca nu prea mananci, iar intre mese daca iti este foame mananca un pumn nuci, fistic etc sau un fruct.Mesele sa fie la orefixe, sa mai elimini din carbohidrati, pentru ca azi Iia maincat multi si nu s-a sfarsit inca ziua, 5 felii de paine si pilaf....Carnea sa nu o prajesti si sa mananci de preferabil o supa la pranz si cine cu ce mai vrei tu : o salata verde cu rosii si branza asezonata cu ulei de masline si putina zeamade lamaie pplus ce mai vrei tu, niste carne pe gratar etc, iar daca mai faci si sport e perfect, dar nu exagera cu cantitatea si o sa slabesti usor si frumos.Bafta!

| Lasdivinas a răspuns:

Faza e ca treapta cu înotul e ok.De dimineața ar trebui sa mănânci pâine prăjită fără unt, apoi la masa de prânz salata cu legume si peste.

| mihai4000 explică (pentru Lasdivinas):

Pai n-ar fi o problema daca as manca unt pentru ca oricum fac sport dupa