| Globalul a întrebat:

Salutare Grup! Vreau sa știu și eu dacă este adevărat ca sexul sau masturbarea afectează creșterea masei musculare? Chiar ma interesează si vreau sa știu un răspuns concret!
Ce se întâmplă dacă faci sex de 3 ori pe săptămână sau de 5 ori? Sau dacă te masturbesti?
Aștept un răspuns care sa ma lămurească!

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

De la satisfacerea proprie (am inlocuit ca nu accepta TPU cuvinte vulgare aici) iti creste par in palma daca inca nu ai aflat, e un cliseu vechi laughing
Nu, nu se intampla nimic, nu iti scade masa musculara nici nu afecteaza cresterea ei cele doua exemple expuse de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu există răspuns care să te lămurească și să fie valabil strict pentru tine și să fie valabil pentru nevoile organismului tău. Activitatea sexuală cunsumă multă energie și resurse vitale din organims, cu toate că unii susțin că masturbarea numai bine face. Așa o fi, dar nu de 5 ori pe zi la nesfârșit. Și la sală consumi energie și substanțe vitale și în pat. Este greu să fii campion la ambele, fără să afectezi în timp sănătatea totală a organismului.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca in actul sexual practici diferite pozitii... care depun mai mult efort (in principal abdomina), atunci poate sa afecteze oarecum corpul, daca se pune si asta. In rest, nu prea.
Legat de satisfacerea proprie (ca nu accepta TPU astfel de cuvinte aici)... are beneficii ca scaderea cancerului de prostata (dar nu in exces!). Dar are si dezavantaje.

| Crackman a răspuns:

Nu se intampla nimic, eventual dupa ani de zile o sa ai probleme cu memoria

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Crackman):

Da, dupa ani de zile nu o sa iti mai aduci aminte cum era cand erai tinar. big grin