anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am 17 ani și sunt cam slăbuț, mai e puțin și vine caldura asa ca m-am decis sa ma apuc și eu de mușchi 2-3 luni... o sa se vadă o diferența buna sau putina?
Ma gândeam sa fac o zii flotări și genuflexiuni, o zii pauza, o zii tracțiuni și abdomene, o zii pauza, o zii flotări și genuflexiuni și tot asa. e bine?

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Fara suplimente poti face 1000 de flotari si de genoflexiuni. In alimentatia ta zilica sa intre proteine si amino! Dupa care multa miscare.

| Cosmin86 a răspuns:

3 luni = apa de ploaie.

Ai nevoie de 5-6 luni sa inveti sa te antrenezi si sa mananci.

Fa si tu macar 3-4 ani inainte sa te lasi.

p.s.: eu fac de la 16 ani, am 31 si tot trag tare. probabil si la 60 de ani o sa fac, e un STIL DE VIATA. De-aia 80% esueaza si raman firavi, ca ei nu inteleg ca e un stil de viata, ceva ce faci MEREU.

| Sn4k3 a răspuns:

Daca vrei sa pui muschi fa exercitii cu greutati si mananca bine ( proteine 2g+/kg, carbohidrati ) si trebuie sa fii in surplus caloric.

| Alex523 a răspuns:

In 2-3 luni o sa se vada putin spre putin mai mult, dar trebuie sa exersezi destul de mult. 200 de flotari pe zi (nu toate odata, evident) timp de o luna si vei vedea putina diferenta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex523):

1. De ce "pe zi", muschii se dezvolta in zilele de pauza. Flotari faci de maxim 2 ori pe saptamana (si atunci cu greutate aditionala)

2. De ce doar flotari, corpul are doar piept si triceps? nu are si BICPSI, umeri, spate, picioare, abdomen, lombari, gambe? Trebuie antrenat TOT.