TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
CabralRoberta
în 12 Mai | CabralRoberta întreabă:

Cum se învață la liceu, orarul școlar, cei de a lX a? La Nichita Stănescu

1
Răspunde Raportează
nexuadrian
în 12 Mai | nexuadrian întreabă:

Vreau să mă lămuriți, ce aveți oameni cu persoanele gay că gen nu vă deranjează cu absolut nimic. Ei își trăiesc viața (eu nu sunt unul dintre ei, mie îmi plac girls) când o să am un copil...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
nexuadrian
în 11 Mai | nexuadrian întreabă:

Ajutor, vreau să postez blog, adică să scriu ceva și să vadă mai mulți. Exista o aplicație care să scriu ceva și să pot posta?

4
Răspunde Raportează
CrinaCrina626
Întrebare recomandată în 11 Mai | CrinaCrina626 întreabă:

Buna. Daca in timpul evaluarii nationale de clasa a 8-a imi este rau si nu mai pot scrie, ce se intampla? Pot sa o mai dau o data?

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

E ok sa fie luata prima masa la ora 7 dimineata?

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Painea in sine asa fara nimic altceva cum e? Grea sau usoara?

15
Răspunde Raportează
elen123
în 10 Mai | elen123 întreabă:

Buna tuturor, suntem in marele 2025, unde toti baietii si de 15–16 ani arata ca de 18- 19. Ei bine, si frate miu vrea sa arate asa. Adica sa fie mai dezvoltat si sa arate ca de 20 la 16 ani, din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 10 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce ati face daca ati locui cu cineva care bea mereu si va deranjeaza lucrul asta? Ma refer adica ce ati face daca nu va permiteti sa luati chirie ca nu aveti destui bani. Inteleg ca daca te muti impreuna...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Irina298
în 10 Mai | Irina298 întreabă:

Dacă sunt pe aicea fete de 15- 16 ani ca mine aș dori să vă întreb dacă voi ați început să vă epilati în zona intimă.Eu încă nu am făcut- o niciodată și începe să îmi fie rușine de...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 10 Mai | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Doar eu m- am saturat de labareala asta la Romanii au talent? Cred ca e o chestie care se intampla la modu general din pacate.Mai bine ar trebui sa se numeasca ''Romanii au povesti triste''.M- am saturat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 9 Mai | Porphyrios întreabă:

Doresc să cunosc persoane noi, pe ce pot intra? In afara de siteurile de socializare Facebook/insta... Nu caut relatie, doar discutii, o gluma o ceva sa mai treacă timpul :)

1
Răspunde Raportează
cristifrance
în 9 Mai | cristifrance întreabă:

Salut, am aproape 18 ani si am inaltimea de 1. 71cm, ce credeti este vreo sansa sa ma mai inalt sau nu?

2
Răspunde Raportează
Georgeana2363820
în 9 Mai | Georgeana2363820 întreabă:

Fraților, ajutor. Mama și tata vorsă- mi facă majoratul și să invite mai multe rude. Dar eu parca nu as vrea sa îmi fac pentru că nu prea am prieteni multi. Adică, cred că am 4 prietene pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 8 Mai | GlodeanMonica întreabă:

Daca pe profilul meu personal de Instagram am un profil de Instagram prieten vechi si acesta si- a inchis contul recent cum cel mai explicit posibildar si cel mai simplu pot revedea toate postarile acestuia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Blablaclat9882
în 8 Mai | Blablaclat9882 întreabă:

Bună TPU. Am 16 ani, băiat și Trebuie să mă întâlnesc cu o făta de la mine din oraș. I- am dat câteva poze cu mine și o zis ca arăt foarte bine. Faza îi că am acnee și în poze nu prea ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Corina2aaaa
în 8 Mai | Corina2aaaa întreabă:

Ca sa intri la liceu in clasa bilingva daca dai examenul PET se mai ia in considerare si evaluarea nationala sau nu?

3
Răspunde Raportează
hungrybookworm
în 8 Mai | hungrybookworm întreabă:

Întrebare, dacă merg la profilul umanist în liceu, sunt ultima terminată sau nu? :'))

3
Răspunde Raportează
ioan18
în 8 Mai | ioan18 întreabă:

De ce la vârsta mea de 18 ani, când mă pun în pat dar chiar și uneori când merg prin oraș am impresia că arăt ca un om înaintat în vârstă dar arăt prea serios și ma urâțesc. Vreau un ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Irina234561
în 8 Mai | Irina234561 întreabă:

Vi s-a facut vreodata pofta de vape chiar daca nu ati mai fumat cu nicotina inainte?

2
Răspunde Raportează
Miko567
în 8 Mai | Miko567 întreabă:

Trebuie neaparat sa aduc scutire medicala daca nu am absente? Am lipsit de la scoala 4 zile de la o infectie la stomac dar nu am absente, nu stiu daca sa aduc scutire sau nu

3
Răspunde Raportează
Bastiorosz
în 8 Mai | Bastiorosz întreabă:

Am 16 ani jumătate si simt că nu mai îmi funcționează mintea, am scăzut drastic la învățătură anul acesta, nu mai am atracție de nimic, câteodată nici ceea ce îmi plăcea nu mai îmi place....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ninaaa72829
în 7 Mai | ninaaa72829 întreabă:

Buna, daca acum sunt la liceu clasa a 9 a, si rămân repetent mă pot transfera la vara sau la toamnă la un alt liceu, mai exact cu scoală profesionala?

2
Răspunde Raportează
Vasilica_Ion??cu?_1999
în 7 Mai | Vasilica_Ion??cu?_1999 întreabă:

Bună, am o problemă cu telefonul sau cu cartela. Am fost apelată cu nr ascuns și am dat pe #30# sau #31# de atunci toate apelurile ce le primesc sunt cu " număr necunoscut ". Am fost și la GSM au...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
eanadandre
în 7 Mai | eanadandre întreabă:

Buna! In decembrie am facut 18 ani si nu am mai primit alocatie din ianuarie. In februarie am facut dosarul pentru alocatie, credeti ca maine va intra?

7
Răspunde Raportează
Porphyrios
în 7 Mai | Porphyrios întreabă:

Știe careva ce tratament pot lua pentru o persoana care are dependență de alcool? Am primit o recomandare de tinctura alcoolstop dar poate a încercat careva.

7
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 7 Mai | alexiulian15 întreabă:

Salut tuturor! Azi am avut traseul de la școala de șoferi și l- am picat. Este a treia oară când pic. Când sunt cu instructorul în mașină, la orele de condus, conduc destul de bine, iar când...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PetardeF1
în 6 Mai | PetardeF1 întreabă:

Ce înseamnă lakeala / lacheala pe social media?

2
Răspunde Raportează
Candyboiiii
în 6 Mai | Candyboiiii întreabă:

Daca fumez iqos îmi miroase gura?

2
Răspunde Raportează
Mirelusa573jiuli
în 5 Mai | Mirelusa573jiuli întreabă:

Bună ziua, am și eu nevoie de un răspuns. Eu am 14 ani iar iubitul meu a împlinit 18 de curând, iar eu dacă fug cu el fără ca părinții mei sa știe având în vedere că ei nu sunt de acord...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Mirelusa573jiuli
în 5 Mai | Mirelusa573jiuli întreabă:

Bună ziua, am nevoie de un sfat. Am 14 și iar iubitul meu are 18 ani, suntem împreună de 3 luni, sunt însărcinată iar părinții nu sunt de acord cu asta, mă pot obliga să fac avort dacă ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lorenakij
în 5 Mai | lorenakij întreabă:

Bună! Am 16 ani și nu am avut nici primul sarut, întâlnire romantică sau am vorbit cu un baiat în modul de a incerca sa avem o relație. E ciudat acest lucru? Însă, niciun baiat nu a arătat mare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
123Luca819
în 4 Mai | 123Luca819 întreabă:

Sunt în clasa a 10a. Pe Parcursul gimnaziului m- am confruntat cu izolare socială și bullyng. Acum, în clasa a 10a, sufăr de anxietate severă, inima mea bate constant peste ritmul normal, simt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 4 Mai | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca se intampla uneori sa nu fie cine sa faca de mancare iar tu nu sti sa faci de mancare, e ok si daca faci cum stii tu? Cand nu e cine sa faca. Sau trebuie neaparat sa fie perfect exact cum e in reteta?...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
mariaioana71637
în 4 Mai | mariaioana71637 întreabă:

Buna, deci eu din toamna urmeaza sa plec la internat intr- un oras mai mare. Efectiv toata lumea imi vorbeste despre droguri, ca o sa ma droghez, ca o sa la stric, ca bla bla bla. Eu inteleg riscul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
suntcurioasa69
în 4 Mai | suntcurioasa69 întreabă:

Sunt clasa a 9a si am o intrebare. Daca notele din clasa a 8a nu mai contau pentru bursa de merit avand in vedere ca in a 9a iei bursa pe media de la EN, atunci notele din clasa a 12a mai conteaza pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
basta09
în 4 Mai | basta09 întreabă:

Sunt clasa a 12- a și la vară dau admiterea la Academia de Poliție. La materiile din care se da examen acolo ( gramatică, engleză și istorie) ma descurc foarte bine, dar când vine vorba de bacalaureat,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Twister09
în 3 Mai | Twister09 întreabă:

Salut, am ceva probleme cu tata, vorbeste foarte urat cu mama etc, este instabil psihic. Dacă o mai avut cineva probleme de genul și ar dori sa vb în privat, cu ceva sfaturi?

10
Răspunde Raportează
Iommix
în 3 Mai | Iommix întreabă:

Cum este să fii tras de urechi? Cum este să ai urechile roșii ca racul și ardă de zici că au luat foc? Este suportabil? Acum câțiva ani în parc un copil a fost tras de urechi tare, pentru că...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mariana567
în 3 Mai | Mariana567 întreabă:

Credeți că mai există șanse pentru o relație după ce încrederea a fost distrusă?" Am cunoscut un băiat pe internet, ne plăceam, dar fiind amândoi săraci și la distanță, nu aveam posibilitatea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
?u?a01
în 2 Mai | ?u?a01 întreabă:

Buna ziua.Eu am 33 de ani și îmi plac doar băieții de 19 20, 22 ani. Acum sunt cu cineva care are 19 ani și vrea ceva serios.Eu am și un copil de 9ani.Nu știu cum ar putea sa meargă o relație...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
shadow0322
în 2 Mai | shadow0322 întreabă:

Salut! Văzând o persoană online pe whatsapp, e online doar dacă accesează aplicația, nu? Mi se argumentează că apare online pentru ca este conectat și pe PC...dar nu e prea plauzibil pentru ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TeleaMatei
în 1 Mai | TeleaMatei întreabă:

Bună! Ce nebuni ar merge să faci la țară? [Nu știu dacă an pus la categoria corecta]

7
Răspunde Raportează
AnaMariaI2509
în 1 Mai | AnaMariaI2509 întreabă:

Am nevoie de niște opinii! Sunt elevă în clasa a VIII- a și sunt foarte, foarte nehotărâtă pe alegerile pentru liceu, poate pentru că nu știu dacă corelează cu ce vreau sa fac in viitor. Doresc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yassss
în 1 Mai | Yassss întreabă:

Am gãsit un câine abandonat legat in lant de fier... Care e posibilitatea sã-i tai lantul? Ms pentru orice rãspuns util!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie |

Am o problemă, sunt clasa noua la sport și vreau să mă transfer pe sociale, știu din ce materii se dă dar nu am subiectele, mă puteți ajuta oare? Din engleza, franceza, romană, geografie,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GlodeanMonica
în 30 Aprilie | GlodeanMonica întreabă:

Daca pe Instagram am un profil de Instagram prieten vechi si acesta si-a inchis recent, cum pot vedea postarile acestui cont dar si mesajele primite si expediate?

1
Răspunde Raportează
Andrei_Gherman_1996
în 30 Aprilie | Andrei_Gherman_1996 întreabă:

Cum sa ajung bogat?

5
Răspunde Raportează
iuliyyhappy777
în 30 Aprilie | iuliyyhappy777 întreabă:

Fetelor, ati auzit de aplicatia dippy, ati incercat-o?

0
Răspunde primul Raportează
SimonescuValentinaMaria
în 29 Aprilie | SimonescuValentinaMaria întreabă:

Am 16 ani si plec în Cipru, am voie sa transport 3 pachete de țigări fiind și minor?

6
Răspunde Raportează
valexandraally
în 29 Aprilie | valexandraally întreabă:

Bună! Nu vreau să par o ciudată, pur și simplu am nevoie de un sfat.În general nu sunt de acord cu ideea de a intra într- o relație, mai ales pe net. Recent, am întâlnit un tip pe snap.Totuși...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 11 ore

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 7 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă acum 14 ore

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    11 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 5 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.519
  • Întrebări: 3.954.459
  • Răspunsuri: 17.663.299
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Mica Sirena

Mica Sirena

Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.360 Conversaţii