TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
AndreeaLT56
în 28 Decembrie 2024 | AndreeaLT56 întreabă:

Ce inseamna cand cineva iti spune ca ești mereu atenta la toate detaliile?

5
Răspunde Raportează
liana555bgd
în 28 Decembrie 2024 | liana555bgd întreabă:

Cineva la liceul Goethe din București sfaturi? Cum pot sa întru? Cum vi se pare?

1
Răspunde Raportează
Mariacccll666
în 28 Decembrie 2024 | Mariacccll666 întreabă:

Bună! Sunt clasa a 8 a si merg pe profil real(Mate info bilingv) Insa ma gandeam la 2 licee la care vreau si inteu(ambele din Ploiesti) Nichita sau Caragiale. Vreau sa stiu la care sunt peofesorii sI ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
stefanul123
în 27 Decembrie 2024 | stefanul123 întreabă:

Daca am sub 18/16 ani pot cumpara un joc de ps4 din altex? Am nevoie de varsta sau de parinte?

4
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 27 Decembrie 2024 | Anonimboy111 întreabă:

Salut, as vrea sa comand o jucarie sexuala(un vagin) si nu stiu daca cere buletinul sau ceva pentru ca am 17 ani. ce site uri si jucarii imi recomandati cei care se au cu astea? ms

13
Răspunde Raportează
UzzyChel
în 27 Decembrie 2024 | UzzyChel întreabă:

Salut, ce site de pirotehnice imi recomandati? Sa fie fara apel telefonic pentru confirmarea comenzii.

1
Răspunde Raportează
Florin178
în 27 Decembrie 2024 | Florin178 întreabă:

Cu ce ar trebui să încep la vârsta de 18 anii părinții mei m-au dat afară din casă și sunt pe cont propriu?

6
Răspunde Raportează
Iuliafta
în 27 Decembrie 2024 | Iuliafta întreabă:

Bună care sunt toate cărțile culpa mia și unde pot sa le citesc as dori toată seria dacă se poate ca vreau sa o citesc

1
Răspunde Raportează
Marcrupeff
în 27 Decembrie 2024 | Marcrupeff întreabă:

Salut am un iPhone 11 am o întrebare mă afectează cu ceva la baterie sau la sănătate daca încarc tof de 2- 3 ori pe zi? Adică nu îl lasă mai jos de 20 când am treabă îl las la încărcat pur...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
rumi36
în 27 Decembrie 2024 | rumi36 întreabă:

Salut TPU Stie cineva vr- un site de tipul About You, Zalando...care te lasă să obți factură pe firmă fără a face cont de persoană juridică ci pur şi simplu să adaugi datele companiei cu tot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Marcrupeff

Am un iPhone 11 și cam de cate ori să îl încarc pe zi țin să menționez că am 92 sănătate și nu mă joc pe el Cam de cate ori ar trebui să îl las la încărcat că îmi tine cam 5 ore bateria...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
neamihai01
în 27 Decembrie 2024 | neamihai01 întreabă:

Urmează să dau examenul de clasa a 8a și încă sunt indecis cu profilul pe care vreau să- l urmez după terminarea gimnaziului. Ideea e ca mă gândeam la mate - info deși informatica nu prea am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iuliafta
în 27 Decembrie 2024 | Iuliafta întreabă:

Pur și simplu m- am saturat sa fiu numita grasa umflata Obeza numita în toate felurile de sora mea mai mica și mama mea ma simt ca și cum as fi ultimul om ma fac sa ma simt asa urata și grasa și ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Marcrupeff

Salut am un iPhone 11 și am 92% sănătatea la baterie și mă ține cam 4 ore jumate dacă mă uit non stop pe tiktok e okay?

1
Răspunde Raportează
Amiel
în 27 Decembrie 2024 | Amiel întreabă:

Cum pot să fac rost de o invitație anime Nexus

2
Răspunde Raportează
Mrtyyyy
în 27 Decembrie 2024 | Mrtyyyy întreabă:

Ce se intampla daca dau competentele la engleza pentru profil cu engleza intensiv clasa a 9-a si nu o iau? Nu voi intra la acel liceu?

2
Răspunde Raportează
Zhr
în 27 Decembrie 2024 | Zhr întreabă:

Știți test iq cu întrebări gratis? Nu cele cu poze etc

2
Răspunde Raportează
Zhr
în 26 Decembrie 2024 | Zhr întreabă:

Salut TPU. sărbători fericite la toți

2
Răspunde Raportează
Elena23468888
în 26 Decembrie 2024 | Elena23468888 întreabă:

Bună ziua, am avut o secreție de ceva timp urat mirositoare și am început tratamentul cu cervugid ovule, și am o secreție foarte galbenă abundentă, oare de la ce poate fii?

1
Răspunde Raportează
Alexandramaria99999757
în 26 Decembrie 2024 | Alexandramaria99999757 întreabă:

M-a sunat un număr ciudat. Știe cineva ce număr e +785401023? Vă rog?

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 26 Decembrie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

De ce la ziua de maine nu mai scrie ca e a 3a zi de craciun? Scrie ca e craciun doar pe data de 25 si 26 daca te uiti pe calendar, la 27 nu scrie ca e a 3a zi, de ce?

4
Răspunde Raportează
Andreea201329cu
în 26 Decembrie 2024 | Andreea201329cu întreabă:

Salut! Nu mai pot efectiv, de fiecare data dupa ce ma duc la baie, dupa urina stau cam 4 secunde si imi venea un lichid transparent, astazi s- a intamplat aceeasi chestie dar a venit un lichid alb si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihai_Tibichi_Cosmin_
în 26 Decembrie 2024 | Mihai_Tibichi_Cosmin_ întreabă:

Buna ziua! Ce parere aveti de agentiile otto workforce si carierre Romania care se ocupa cu locuri de munca in Olanda. Cum sunt cazarile salariile locurile de munca? Merita? Multumesc!

0
Răspunde primul Raportează
moose10
în 26 Decembrie 2024 | moose10 întreabă:

Salutare. Iubita mea își va putea uita prima ei iubire de când era mai copilă dacă eu sunt cel care o va face cu ea prima dată?

1
Răspunde Raportează
BaciuNicMihai
în 26 Decembrie 2024 | BaciuNicMihai întreabă:

Mai lume am visat o fata perfecta dar nu i-am văzut fata și mi-a zis "hey iubire" și după m-am trezit și am plâns ce înseamnă asta?

3
Răspunde Raportează
hgsgsag
în 26 Decembrie 2024 | hgsgsag întreabă:

Vreau o piesa de capra de doua persoane(capra și tigan) Va rog(cu doua persoane e la fel doar că doctorul sunt tot eu și fără capitan)

1
Răspunde Raportează
deathrock254
în 25 Decembrie 2024 | deathrock254 întreabă:

Buna am o întrebare în legătură cu licee. Care este cel mai bun liceu? Cel de stat sau cel de privat?

2
Răspunde Raportează
Anonimhack35
în 25 Decembrie 2024 | Anonimhack35 întreabă:

Deci am o mare întrebare. In primul rand nu vreau răspunsuri cum să renunț la ea sau chestii d astea care m- ar face să o pierd! Deci vorbesc cu fata asta din clasa a10- a, am vorbit numai prin ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Marileena28
în 25 Decembrie 2024 | Marileena28 întreabă:

Buna TPU! Dacă un baiat îți imită gesturile, râde la glumele tale și mereu spune ca înțelege ceea ce explici, înseamnă ca te place? Sau e doar o simpatie și nimic mai mult?

4
Răspunde Raportează
Estera2222222
în 25 Decembrie 2024 | Estera2222222 întreabă:

Buna seara. La ce se referă acest proverb "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" nu am mai auzit-o pana acum. mi-a zis-o cineva și nu stiu dacă sa o iau in nume de rău sau nu. Multumesc

2
Răspunde Raportează
Massdoesntexist
în 25 Decembrie 2024 | Massdoesntexist întreabă:

Buna TPU, nu sunt foarte activ aici dar am nevoie de un raspuns. Mă pot înscrie în armată dacă am o istorie cu o boală psihiatrica? Știu ca întrebarea pare ironică dar chiar aș vrea să mă ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mirunaaiwbsiww
în 25 Decembrie 2024 | mirunaaiwbsiww întreabă:

Ce sens mai are clanță?

2
Răspunde Raportează
Marcrupeff
în 24 Decembrie 2024 | Marcrupeff întreabă:

Salut am 14 ani fac in ianuarie 15 Și când îmi decoltez penisul când ating capul simt o iritație mai pe românește mă ustura când ating e ceva neregula?

12
Răspunde Raportează
Robert7262
în 24 Decembrie 2024 | Robert7262 întreabă:

Salutare! Dunga în sprânceană se face pe partea dreaptă sau pe partea stângă? Mulțumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
MitroiuEduard
în 24 Decembrie 2024 | MitroiuEduard întreabă:

Salut TPU! Am o intrebarica, de ce de fiecare data cand imi bag degetul in anus are o odoare insuportabila?

6
Răspunde Raportează
Shsgyajajs
în 24 Decembrie 2024 | Shsgyajajs întreabă:

Am 64 kg și 170 (am slabit undeva la 11 kg in 3 luni jumatate) Am cumva greutate prea mare?

15
Răspunde Raportează
rom2343532
în 24 Decembrie 2024 | rom2343532 întreabă:

De un timp îndelungat am o stare de tristețe și îngrijorare și parcă un stres în continuu de și nu am cauze, pot să spun chiar anxietate, și o frică permanentă și nu pot descrie ce se întâmplă...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mihaivelicu
în 24 Decembrie 2024 | mihaivelicu întreabă:

Salut! Stie cineva daca mai apare interstellar in format IMAX? Stiu ca foarte multe persoane (eu inclusiv) au fost indusi in eroare de toate sursele care aveau decembrie ca data de relansare dar de fapt...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
bboyripper
în 23 Decembrie 2024 | bboyripper întreabă:

Salut baieti, sunt intr- o situatie, poate spun prea mult, complicata fiindca la jobul unde lucrez am o colega foarte misto si ne intelegem foarte bine, vorbim mult prin mesaje si flirtram amandoi,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 23 Decembrie 2024 | Anonimboy111 întreabă:

E ok ca baiat sa gemi cand iti dai drumu?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2024 |

De ce este pusă o presiune așa mare pe adolescenții de 17- 18 ani să își facă relație? Aici mă refer la societate în general, nu doar la părinți, colegi, rude etc. Toată lumea pare să ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
litere123
în 22 Decembrie 2024 | litere123 întreabă:

Mama primea biletele de tren de pensionar prin poștă, odată cu pensia. Pensia de câteva luni și- a transferat - o pe card, dar până- n prezent biletele nu și le- a primit, aceasta fiind ultima...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Penaaaa1
în 22 Decembrie 2024 | Penaaaa1 întreabă:

Salut, buna, știe cineva daca firma "Actors Talent Group SRL" sunt de încredere?

3
Răspunde Raportează
Ejsjdjdb
în 22 Decembrie 2024 | Ejsjdjdb întreabă:

Sunt șanse să rămână gravidă dacă a curs lichid in timpul actului, dar aveam prezervativ? Țin să menționez ca prezervativul era puțin mare dar jos era foarte strâns

2
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 22 Decembrie 2024 | chicago44angels întreabă:

Ce parere aveti despre liceul decebal din constanta?

1
Răspunde Raportează
edouardhrubiak123
în 22 Decembrie 2024 | edouardhrubiak123 întreabă:

Am o întrebare, locuiesc în Germania și problema este ca mi- am pierdut cardul bancar și am comandat altul, ajunge cam intr- o saptamana ...pe 7 ianuarie primesc bani pe acel cont.și întrebarea ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Veryvery35
în 22 Decembrie 2024 | Veryvery35 întreabă:

Salutare, știe cineva ce colegii de drept sau științe sociale sunt la Iași? Și dacă e posibil, să- mi spuneți: dacă pot intra după clasa 9- a, dacă se oferă burse, dacă sunt locuri la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2024 |

Știu că va suna stupid, dar am o problemă. Sunt împreună cu prietena mea de 2 luni, dar vorbim de peste 1an, am trecut prin multe faze..cand am început sa vorbim, vorbeam doar prin mesaje, apoi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim9294
în 21 Decembrie 2024 | Anonim9294 întreabă:

La 15 ani am vocea subțire ca și cum aș avea 12 ani, nu am păr pe picioare, barba, mustață, oare are de a face că sunt blond, faptul cu barba, mustața și părul pe picioare, dar vocea când...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Crissthevampire
în 21 Decembrie 2024 | Crissthevampire întreabă:

Pot folosi transportul din comun în alt oraș din România la 13 ani fără însoțitor legal?

3
Răspunde Raportează
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 14 ore

Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca lumea din ziua de azi a devenit cam nesimtita cu camerele astea de supraveghere, peste tot unde mergi vezi numai camere de supraveghere si la magazine si la case si la curti si la gradini,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • lpavel
    trimisă acum 14 ore

lpavel întreabă:

A investit cineva de pe aici in Bitcoin? Ce parere aveti de investitia in Bitcoin?
    19 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă acum 14 ore

danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! am o intrebare întrebătoare pentru voi. cati bani ati avut cel mai mult cash/card? care a fost cea mai mare suma deținută de voi vreodată?
    18 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 21 ore

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.289
  • Întrebări: 3.951.188
  • Răspunsuri: 17.640.545
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Minionii

Minionii

Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.890 Adolescenţi
  • 55.506 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.680 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.971 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.835 Conversaţii