TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
anonim_4396
în 16 Iunie 2024 |

Buna TPU, iubitul meu crede ca il insel desi nu o fac. Suntem intr- o relatie destul de lunga iar el tot crede asta.Sa spunem ca nu am avut un trecut foarte curat (vorbeam cu mai multi baietii, dar nu-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gajua
în 16 Iunie 2024 | Gajua întreabă:

Am 13 ani și 6 luni și din câte am citit sperma da după un an după mărirea penisului, dar am spermatozoizi de un an și o am tot ca de copil (12cm în erecție).

4
Răspunde Raportează
User566733
în 16 Iunie 2024 | User566733 întreabă:

Bună, am o întrebare! Menstruaţia mea durează 5 zile, uneori îmi vine şi mă ține 2- 3 săptămâni şi am foarte multe cheaguri şi este foarte abundentă, chiar sunt speriată şi nu ştiu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dmnfrst
în 16 Iunie 2024 | Dmnfrst întreabă:

Atunci când ești în paralezie în somn, poți închide ochii?

6
Răspunde Raportează
Nicu69420
în 16 Iunie 2024 | Nicu69420 întreabă:

Cum ma pot transfera la alt liceu? Ex:Sunt la Alexandru Ioan Cuza si vreau la Miron Costin sau Dimitrie Cantemir

2
Răspunde Raportează
Culcat2u
în 16 Iunie 2024 | Culcat2u întreabă:

Am și eu o întrebare. Daca am spart geamu la grădiniță din greseala cu mingea ce pot păți? Țin sa precizez ca am 16 ani

12
Răspunde Raportează
CristianAndrei2008
în 16 Iunie 2024 | CristianAndrei2008 întreabă:

Daca i-am spart telefonul cuiva si l-am dat pe al meu si al lui este la mine, poate sa nu mi-l mai dea inapoi?

2
Răspunde Raportează
Denisdenisaandra
în 16 Iunie 2024 | Denisdenisaandra întreabă:

Bună, am 19 ani și am fugit de acasă și mi- am plătit o cameră de hotel dacă părinții mei sună la poliție sau se prezintă la hotel, hotelul are voie să zică ca sunt aici sau să zică în...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Patrick20061997
în 16 Iunie 2024 | Patrick20061997 întreabă:

Salut grup, cine ma poate ajuta un o întrebare, de curând l-am visat pe Bunicul meu decedat care statea într-un pat si tremura de frig... în vis am văzut ca avea ciorapi dar din aia fff mici.

4
Răspunde Raportează
jsjsjsnbdi
în 16 Iunie 2024 | jsjsjsnbdi întreabă:

Salut.Am 14 ani 1.63- 1.65 inaltime si am 86 de kg.Am nevoie sa slabesc.Nu mai suport sa isi bata colegii joc de mine, copiii pe afara. Uneori imi vine sa ma inchid in casa de rusine. Vreau o metoda de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
safacspumedacastiucesapun
în 16 Iunie 2024 | safacspumedacastiucesapun întreabă:

Imi place la el că e deștept și invata carte, problema e că nu- mi răspunde la mesaje ore și zile intregi și spune că nu- mi răspunde pentru că invata. E scuza de rahat sau ii dau benefit of...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iulian179
în 16 Iunie 2024 | Iulian179 întreabă:

Sunt de o săptămână de zile impreună cu o fată. Treaba e că mai mulți oameni mi- au spus lucruri rele despre ea, ea mi- a spus că nu e adevărat, să am incredere in ea și că se va schimba pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 16 Iunie 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Ați auzit de jocul biscuitul umed? Eu am dat un research și efectiv am avut nevoie de clor după aia:)))

4
Răspunde Raportează
prfjicmd6825
în 16 Iunie 2024 | prfjicmd6825 întreabă:

Vreau sa intru in domeniul IT si am doua optiuni, UBB info si UTCN calculatoare. tin sa mentionez ca am participat in aprilie la simularile de admitere la ambele facultati si am luat note foarte bune,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Obrivka
în 15 Iunie 2024 | Obrivka întreabă:

Ma plictisesc rau de tot n am cu cine sa vorbesc

3
Răspunde Raportează
Anonim78936482
în 15 Iunie 2024 | Anonim78936482 întreabă:

Bună! Am 13 ani și am sâni destui de mari dar nu am ciclu și din cauza asta mama spune ca sunt o copilă și ca ei nu i se pare normal să port costum de baie la plaja, m- am ținut de capul ei ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
litere123
în 15 Iunie 2024 | litere123 întreabă:

Vă rog, scrieți- mi dacă sunt bătută în cap și greșesc în privința următoare. E normal ca geamul să fie lăsat deschis, sau rabatabil ca să nu exagerez, în perioada nopții pe timpul ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
marinelaaaaaaouowoeo
în 15 Iunie 2024 | marinelaaaaaaouowoeo întreabă:

Salut, am nevoie de un răspuns urgent, mi am schimbat placa de bază începând de la procesor cat și placa video, problema e alta. Aceea fiind când căștile în pc nu mi apare nicăieri căștile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elenastoian88
în 15 Iunie 2024 | Elenastoian88 întreabă:

Dacă un elev de clasa a 6 a are referate pentru purtare poate fi lăsat repetent?

3
Răspunde Raportează
Alexandra99Eveline
în 15 Iunie 2024 | Alexandra99Eveline întreabă:

Buna! Am o problema care e destul de mare pot spune! Îmi dau seama unde am greșit dar totuși mereu am avut nevoie de "Răul" ăsta. De la vârsta de 13 ani cam așa am început sa simt nevoia de prezența...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
David09998
în 15 Iunie 2024 | David09998 întreabă:

Știți cumva niște siropuri sau alimente pentru creștere in înălțime?

2
Răspunde Raportează
Raul005
în 15 Iunie 2024 | Raul005 întreabă:

Ce va place mai mult: coca cola sau fanta?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iunie 2024 |

Bună! Astăzi am găsit pe ciment un pui de randunica dar nu ciripește, ce trebuie sa ii dau de mâncare când și cum și nu pot să- l duc la veterinar sau petshop findca sunt minora și familia ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robitzz
în 15 Iunie 2024 | Robitzz întreabă:

Salut, am si eu o întrebare. Daca acum la 15 ani am 1.71 înălțime, o sa mai cresc?

5
Răspunde Raportează
PopescuPaulAlexandru
în 15 Iunie 2024 | PopescuPaulAlexandru întreabă:

Cel mai frumos mesaj de împăcare pentru cea mai bună colegă de a mea din clasă.

3
Răspunde Raportează
NutNicolae
în 15 Iunie 2024 | NutNicolae întreabă:

Dacă iau la examen 7 6 sau 8 intru la filo

5
Răspunde Raportează
Honey777H
în 15 Iunie 2024 | Honey777H întreabă:

Buna, am 16 ani si am o problema, eu in fiecare dimineata inainte de liceu mananc pentru a nu mi se face foame la liceu insa chiar si dupa prima ora incep sa imi ghiortaie matele si sa ma roada stomacul,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SebastianIuli
în 15 Iunie 2024 | SebastianIuli întreabă:

Cum ii spun unei fete că o plac dar mi e frica de răspuns și că vor rade prietenii mei de mine

9
Răspunde Raportează
rareshurdubei
în 14 Iunie 2024 | rareshurdubei întreabă:

Buna seara! Aveti vreo idee cum fac niște puncte? Eu acum m-am înscris pe acest site

2
Răspunde Raportează
Carstea_Valentina_
în 14 Iunie 2024 | Carstea_Valentina_ întreabă:

Mama lui hao unde se afla în shaman king flowers

2
Răspunde Raportează
andreeaurfav
în 14 Iunie 2024 | andreeaurfav întreabă:

Buna,va rog să-mi spuneți ce sa fac sa mă îngraș și să îmi crească sânii, am 13 ani 154 cm înălțime și 33 de kg, toți râd de mine! Ce pot face?

5
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 14 Iunie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Ce parere aveti despre site-ul fruugo? Ati comandat vreodata?

2
Răspunde Raportează
mariaa6hg
în 14 Iunie 2024 | mariaa6hg întreabă:

Bună! am 22 ani, recent mi- am început viața sexuală și nu știu ce se întâmplă cu mine...am încercat cu prietenul meu și simt ca nu ma pot "potoli", la el durează foarte puțin sa își dea...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Vlad0088
în 14 Iunie 2024 | Vlad0088 întreabă:

Daca am strans media de 7.85 la simularea de evaluare nationala, si as strange media asta si la evaluarea nationala in sine, as putea sa intru la un profil de liceu care are 26 de locuri disponibile ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2024 |

Ce sa fac daca m- am indragostit de o fata desi eu nu vreau sa am o relatie acum si nici nu vr sa îmi placa de aceasta fata dar mintea mea e cu gandul la ea. A inceput sa imi placa de ea pentru ca cred...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bobub
în 14 Iunie 2024 | Bobub întreabă:

Bună luna trecut menstruația mi-a venit pe 10 acum suntem 14 iunie și nu mi-a venit am facut un test digital și mia apărut no l-am descris și erau 2 liniuțe Ce inseamna

8
Răspunde Raportează
Antonio16372gahz
în 14 Iunie 2024 | Antonio16372gahz întreabă:

Salutare am jucat ieri fotbal și m- am accidentat la testicule cu minge și s- a umflat unu rău de tot și a apărut o pată mov Azi dimineață nu mai era așa umflat dar acum îmi este tot mov testiculul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 14 Iunie 2024 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Bunaaa, aseară am pus un story și am primit doar complimente "ce superbă, frumoasă ești" șiiii mie nu mi plac astea deloc …dacă eu nu ma simt bine în pielea mea și mă simt atât de urata, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2024 |

Salut, ma numesc Cipri am varsta de 17 ani facuti pe 25 ianuarie si asta e povestea mea. Viata mea a fost foarte normala si frumoasa pana la varsta de 4 ani =(( ai mei se certau zilnic si la un moment...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Obrivka
în 14 Iunie 2024 | Obrivka întreabă:

Ce înseamnă gyat? Colegii mei tot striga asta cand trec fete prin fata lor

6
Răspunde Raportează
GheboasaMarcel
în 14 Iunie 2024 | GheboasaMarcel întreabă:

Bună ziua! Din greșeală am cumpărat două bilete la beach please cu același nume și pe același date.Cum pot să fac ca unul dintre bilete să aibă alt nume sau cum procedez în această situație.Am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Aluppda
în 14 Iunie 2024 | Aluppda întreabă:

Pot sa trec clasa cu media 4 50 în clasa 9

6
Răspunde Raportează
Obrivka
în 14 Iunie 2024 | Obrivka întreabă:

Acum ceva timp vorbeam cu o fata pe Instagram si mergea foarte bine totul si intr o zi ma trezesc cu block pur si simplu cu o scuza proastă. Cam ma asteptam ca ea se purta cam ciudat si o prietena mi-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2024 |

Va salut! am facut sex neprotejat cu iubita mea, dar foarte putin, doar am intrat de 3- 4 ori si nu de tot, nu era la ovulatie(in 6 zile îi vine menstuatia), si nu mi- am dat in ea, nici nu eram...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mmajah
în 13 Iunie 2024 | Mmajah întreabă:

Dacă urmează să susțin examenul de corigenta la lb.rom in Iulie, când voi da competențele?

3
Răspunde Raportează
Ajutorvarog123ffg
în 13 Iunie 2024 | Ajutorvarog123ffg întreabă:

Daca am doar două note la o materie pot sa ramân cu media neîncheiată? Sau o să fie că anul trecut unde am nevoie doar de doua note?

2
Răspunde Raportează
MihaiAlexandru11
în 13 Iunie 2024 | MihaiAlexandru11 întreabă:

Salut, tpu.Este un elev din scoala, care face mișto de mine pe unde ma vede, când trece pe lângă mine se da ca da cu pumnul.Adica, mai pe scurt este un elev problematic, eu având varsta de 15 ani,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 13 Iunie 2024 | Miruna0909 întreabă:

Vorbesc cu un baiat de o lună jumate, am iesit de vreo cateva ori, dar nu stiu, mie imi place de el, dar el e genul ala de baiat care vorbeste cu mai multe fete, care minte, etc. Nu stiu, intuitia...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
bubustea
în 13 Iunie 2024 | bubustea întreabă:

Am 15 ani și vreau să mă apuc de sala... până acum făceam sport acasă însă nu vedeam niciun rezultat...ce ar trebui sa fac am 38 de kg ( pe acolo) și 152

1
Răspunde Raportează
user1328208
în 13 Iunie 2024 | user1328208 întreabă:

Buna! Am o dilema, profesoara mea de mate (diriginta mea) se ia din mine si imi reproseaza despre un membru al familiei decedat, ce as putea face in privința asta? Ministerul educației ar putea sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 11 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 15 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • ElianaSc
    trimisă acum 11 ore

ElianaSc întreabă:

Cat timp din vacanta de vara a copiilor credeti ca un parinte neimplicat SI cu trecut violent ar trebui sa primeasca prin judecata? Ma intereseaza o cantitate de timp, nu neaparat in sens juridic, ci...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.803
  • Întrebări: 3.953.257
  • Răspunsuri: 17.654.695
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Corpul uman

Corpul uman

Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii