| ianis1231231 a întrebat:

Ce sa fac daca m-am indragostit de o fata desi eu nu vreau sa am o relatie acum si nici nu vr sa îmi placa de aceasta fata dar mintea mea e cu gandul la ea.
A inceput sa imi placa de ea pentru ca cred ca și ei îi place de mine pentru ca incearca sa intre in vb mereu cu mine, uneori se pune cu mine in banca, vb cu alte fete in fata mea ca îi place de un baiat, zambeste mereu cand ma uit la ea si se inroseste.
Am 16 ani dar inca nu as vrea o relatie, dar totusi m-am indragostit de ea chiar daca imi zic,, nu vreau iubita acum''.
Eu consider ca e prea devreme la 16 ani sa imi fac iubita.
•Ce parere aveti
P.S:darioo2007 nu vr raspuns de la tine ca iti bati joc si nici macar nu au sens raspunsurile tale.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Totul tine de tine si de ce vrei tu!

| VoidEternal a răspuns:

16 ani e o vârstă ok pentru prima relație.

Vrei sa ajungi că alții de pe site-ul ăsta care la 30+ nu știu ce înseamnă să ții o fată de mână?

| LisaJulie a răspuns:

Vârsta la care de obicei se începe o relație este de 15-16 ani! Tu ești puțin timid și fetelor le plac băieții indrazneti cum și unii băieții adora fetele curajoase! Sfatul meu este sa începi conversații cu ea când este singura

| Madaxo97 a răspuns:

Dar de ce nu vrei deloc o relație la vârsta asta? Nu te căsătorești, e doar o relație de copii, nu trebuie sa te implici cine stie ce, da-i o șansă fetei mai ales dacă zici ca te-ai si îndrăgostit, de ce nu? Nu rata ocazia, poate vei regreta mai târziu, așa măcar încerci, fără sa ai așteptări mari, te bucuri atât cât durează, sunteți copii, nu trebuie sa faceți sex dar puteți avea ceva inocent ca ținutul de mână, săruturi, îmbrățișări, prietenie. Chiar nu văd ce motiv ai avea sa nu vrei, ar putea fi o experienta plăcută, ia gândește-te.