Ciuperca piciorului nu se vindeca de la sine.
Unghiile de la picioare, vor creste complet in 6 luni.
Cele de la maini se reinoiesc complet in 3 luni.
Deci, taie scurt si curata-ti unghiile bolnave, adunand in special pielita care este crescuta sub unghia bolnava si pune-le intr-un borcanel f curat, sau punguta si mergi la un laborator de analize medicale. sa analizeze bacteria/ ciuperca cu care sunt infestate.
Forfecuta flosita la unghiile bolnave nu se foloseste la celelalte unghii, ca le contaminezi pe toate.
Tratamentul micozei unghiilor este extrem de laborios, necesitand uneori mai multe repetitii sau chiar ani de traament.
Sotul meu a trecut prin asa ceva, i s-a scos pana la urma unghia (chirurgical) de 2 ori, si abia dupa a doua operatie, i-a prescris tratament cu LAMISIL tablete tip de 6 luni, pentru ca unguentul cu lamisil si canesten nu au functionat in trecut.
Fiidca ai o ciuperca la unghii!
Taie unghiile bolnave si du acele bucati la un medic dermatolog sa faca biopsia, ca sa vada ce fel de ciuperca/infectie ai la unghii, ca sa stie ce tratament sa-ti prescrie.
Si crezi ca o sa isi mai faca efectul tratamentul? Am lasat atata timp fara sa fac nimic, nici nu m-am gandit ca nu se va vindeca, nici nu am mai acordat atentie pentru ca le dadeam cu oja semi...
Ciuperca piciorului nu se vindeca de la sine.
Unghiile de la picioare, vor creste complet in 6 luni.
Cele de la maini se reinoiesc complet in 3 luni.
Deci, taie scurt si curata-ti unghiile bolnave, adunand in special pielita care este crescuta sub unghia bolnava si pune-le intr-un borcanel f curat, sau punguta si mergi la un laborator de analize medicale. sa analizeze bacteria/ ciuperca cu care sunt infestate.
Forfecuta flosita la unghiile bolnave nu se foloseste la celelalte unghii, ca le contaminezi pe toate.
Tratamentul micozei unghiilor este extrem de laborios, necesitand uneori mai multe repetitii sau chiar ani de traament.
Sotul meu a trecut prin asa ceva, i s-a scos pana la urma unghia (chirurgical) de 2 ori, si abia dupa a doua operatie, i-a prescris tratament cu LAMISIL tablete tip de 6 luni, pentru ca unguentul cu lamisil si canesten nu au functionat in trecut.
Sigur nu ai ceva ciupercă la unghie
se potrivește ceva de aici?
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/ciuperca-unghiei-piciorului