Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Martie 2023 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Bună! Am văzut că multe persoane discută aici și m- am găndit să îmi spun și eu întrebarea sau macar să va cer opinia cu următoatele. Vreau să încep prin a mă prezenta Eu sunt Roxana și...? (mai mult)
Buna! Tocmai ce m- am trezit dintr- un coșmar și poate aici voi gasi un răspuns clar deoarece nu prea îmi găsesc situația pe google. Deci ieri m- am culcat la ora 18 din cauza unei amețeli și dureri...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si vreau sa ma rad acolo jos (la oua).Mi am cumparat un aparat de ras Phlipis one blade 360 si m- am ras prima data, m- am iritat foarte tare dar m- am dat cu o crema de hidratare si...? (mai mult)
Bună, sunt la finalul clasei a 8 a si vreau informații despre Liceul militar. Știu că trebuie să dau probă sportivă dar am 80 kg și nu prea fac mișcare. Ar merită să merg la probe?
Cum se stoarce un tricou de bumbac dupa ce a fost spalat de mana?
Bună ziua am o întrebare, dacă pe data de 17 martie mi- a venit menstruatia si m- a ținut pana pe 20 martie pana luni dimineață și nu mia mai venit nici o scurgere și pe data de 21 pe marți...? (mai mult)
Bună am cam am probleme lă școală. Mereu colegii se iau de mine și luni la simulare la română a trecut o colegă pe lângă și a început să țipe că vai că se s- a speriat de mine și ma făcut...? (mai mult)
Bună am și eu o întrebare... a scos Dragonu aka 47 o piesa acum ceva vreme Piesa se numește Atenție Veterani. La ce se refera când zice Veterani ce sunt aia?
Ce credeți că pică la bac anul ăsta? Eu cred că va pica poezie și probabil Harap-Alb
Salut, mica intrebare asa pentru un baiat de 15- >16 ani, cum pot si eu sa descopar persoane noi (gen sa imi fac si eu prietena ) sau mai bine zis sa cunosc fete noi, ca nu is prea mult genul care se...? (mai mult)
Performantele obținute la un Campionat National în urma cu 4 ani se pot lua în calcul pentru admiterea la UNEFS? Când trebuie sa aibă sportivul ultimul rezultat obținut la un Campionat National?
Pot sa am card in Romania la 15 ani?
Salut, aș vrea să știu de ce nu mai am date mobile adică nu mai îmi merg. Și nu pot sa mă uit pe tel când nu sunt acasă. Știți o setare ca să am net?
Buna ziua este vreo problema rea daca imi place de dna preoteasa dim mizil la modu ca femeia este putin in varsta dar poarta fuste ce ma excita la fel si baticuri a mai fost si profesoara mea acum 6 ani...? (mai mult)
Buna. Pentru procura de calatorie pentru minor insotit de un membru al familiei, trebuie sa fie minorul de fata cand se elibereaza? As vrea sa imi iau verisoara intr- o vacanta surpriza si ma gandeam ...? (mai mult)
E legal sa primesc 4 pentru ca am arătat o foaie profesorului? Nu am avut caietul și doamna mi- a zis sa citesc tema, i am explicat ca nu am caietul doar ca eu am crezut ca nu m- a auzit așa ca am...? (mai mult)
Din ce am citit, legat de simptomele ADHD- ului, se poate sa sufar de asa ceva. Pe scurt, am 19 ani si majoritatea timpului, simt o oarecare grabă în mine, adica ma grabesc sa fac orice, un fel...? (mai mult)
Am luat un nurofen pe stomacul gol are ceva? E antibiotic?
Salut. Am o problemă destul de mare să zic așa, nu pot dormi deloc noaptea chiar daca s obosit. mă ia somnul abia pe la 6 dimineață și dacă dorm și îmi pun alarma pentru școală la ora 7,...? (mai mult)
Deci pe Instagram am patru conturi și pe unul doresc să caut un nume de utilizator si nu îmi apare și îmi apare doar pe unul din toate cele patru colțuri. Voiam să întreb dacă știe cineva ce ...? (mai mult)
Salutare tuturor, dacă o fată ma simpatizează și ma considera de treaba dar are deja un alt crush și practic ca relație nu se uita deloc spre mine la momentul actual, credeți ca se va întoarce...? (mai mult)
Salut, eu vorbesc cu un băiat de pe un cont fake de față și îmi place de el și într- un fel am fost împreună(mai greu de explicat)și sunt cu vreo 3/4 ani mai mica de cât el. Și voiam să va...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt o victima a bulyngului.Colegii rad de mine si fac misto ca imi lipseste un dinte. Am avut o carie grava si mi- a picat dintele.Acum toti imi pun porecle, ma trag de urechi, imi dau capace...? (mai mult)
Ce să fac dacă o prietenă mai mare decât mine cu 4 ani mă evită?
Salut! Este obligatoriu sa îmi scriu numărul de telefon pe scutirea de mana a copilului meu in cazul in care dirigintele nu crede că elevul lui nu a putut veni la școală din anumite motive?
Ati fost vreodata pedepsiti pentru note mici si s-a dovedit ca ati putut mai mult dupa aia?
Buna lume, am doua majorate in luna Aprilie și nu știu ce cadou sa le dau.(Ps este o fata și un băiat)
Salut. Un prof are voie sa te puna sa dai test din nou imediat dupa ce ai predat testul? Ori in ora, ori in pauza?
Buna ziua, cum se numeau acele jucarii din anul 2014 cu o bila inauntru? Se gaseau in benzinarii si se colectionau, imi amintesc ca erau destul de scumpe. Veneau intr- un pachet unde nu se vedea ce...? (mai mult)
Cum vi se pare facultatea de istorie? Sunt anul 1 și îmi e scârbă efectiv. Cât de mult am iubit istoria, atât de mult o urăsc acum. Ce sfaturi aveți?
Bună, am o problemă, mâine am test la istorie iar eu învăț foarte bine la istorie și am doar note de 8- 9- 10 pe când colegii mei nu trec de 6 dacă îi ascultă tema pentru acasă. Ceea ce am...? (mai mult)
Cum merge cu școala pentru voi?Eu sunt clasa a8- a și am început anul prost rău de tot... Primele 2 teste la mate și română le- am făcut praf și de acolo tot așa. Treaba este că eu îmi...? (mai mult)
Salut! Aș vrea sa ma ajutați in legătura cu așa zișii mei "prieteni", nu știu de voi dar eu sunt o persoana care pune suflet intr- o prietenie si care s- ar sacrifica pentru persoana aceea și încearcă...? (mai mult)
Buna ziua, aceasta este o postare serioasa așa ca va rog sa cititi cu atenție.De ceva timp simt o atracție legata de fete, eu fiind fata, pe care nu o pot explica in cuvinte. Este ceva ce ma atrage...? (mai mult)
Bună, vreau sa va spun povestea mea, sunt băiat am 22 de ani! În trecutul meu am trecut prin multe stari de nervi, supărări in familie, certuri, singuratate, vinovății, eșecuri, stateam...? (mai mult)
Salut! Termin In câteva luni clasa a 8- a și nu stiu ce profil sa urmez. Îmi place geografia, limbile străine și romana, economia și dreptul, dar doresc sa îmi deschid o afacere pe viitor sau...? (mai mult)
Salut! As vrea un mic sfat va rog frumos din suflet... Astazi la liceu am iesit cu niste colege in curte, am tot vorbit si incepe sa ma loveasca in gluma sa imi dea palme, atunci îi mai dau eu palme,...? (mai mult)
Buna, aceasta este o postare serioasa, va rog sa cititi cu atenție. De o perioada de timp eu fiind fata ma simt atrasa de fete, prima data am luat- o ca mi se pare dar de fiecare data când vad o lesbiana...? (mai mult)
E normal să ai snapchat într- o relație și să- ți dai snap- uri cu alții? Ea spune că are 700 de zile cu un băiat și nu vrea să piardă zilele, alege zilele în locul meu, țin să menționez...? (mai mult)
Mă poate ajuta și pe mine ceva? Cam ce ar trebui sa scriu într-o motivare de mână? Pe care sa o duc la școala.
Imi este frica sa merg la meditatii la mate, ce sa fac?
Ati reclamat vreodata parinti pentru o pedeapsa care vi s-a parut un abuz?
Daca voi aveți studii superioare (facultate) ați alege o persoana ca iubit/a fără studii superioare?
De ce li se permit adolescenților atâtea toane?
Ce parere aveti despre Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc. E greu acolo?
Ce parere aveti despre liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc.
Ce parere aveti de Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par profesorii, elevii, etc. Este greu acolo?
Pace!Are voie un profesor sa se ia de tine din cauza ca ai o relație și stai cu prietena ta la liceu? Precizez ( nu facem ninic iesit din comun) nu ne tinem de mana, nu ne îmbrățișăm nimic....? (mai mult)
Bună, trec printr- o perioadă grea din punt de vedere psihic și am gânduri de a- mi face singură rău deși sunt conștientă că nu vreau asta, în fine, am decis să- mi ascund durerea în tot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Fantaspirit2k23 întreabă:
ElAdrianos întreabă:
AlexandraMariaStancu întreabă:
EuGiulia întreabă:
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!