Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Martie 2021 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
În orașul meu, am doar un prieten, care dacă îi dau un mesaj nici nu îl citește, dacă nu are chef, îl citește doar dacă are chef, iar daca îi dau mai multe mesaje mă blochează, dacă...? (mai mult)
Pot sa iau medicamente pentru a slabi Am 15 ani
"ma confuzi" sau ma confunzi?
Buna Intrebare mai mult pentru fete. Ce parere aveti despre baietii cu cercei? Ce impresie va face un băiat cu cercei?
Unde pot găsi lecții de logica pe internet? Am rămas foarte în urma cu lecțiile și nu m- i s- au dat. Acum am nevoie, sunt în clasa a9a. Plus ca am o profesoara ce nu prea ii pasa de noi, dacă...? (mai mult)
Bună dimineata am o întrebare eu am 17 ani jumate mi- am început viata sexuală de curând am avut un contact protejat dar s- a rupt prezervativul și am luat pastila mentionez că nu s- a terminat ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati la 13 ani? eu prefer cartile de dezvoltare personala si de educatie financiara.
Salut TPU! AS avea si eu o intrebare...am doar cativa preteni, si nu stiu cum as putea sa cunosc mai multa lume cu care sa ma imprietenesc, ceva idei?
Cât este salariul minim in Anglia? Cam in câți ani de munca Reușești sa strângi singur bani Pt a-ți lua aici in România o mașina de lux sa zicem un Mercedes de vreo 70 de mii și o vila?
Cum sa nu mai fiu un fătălău?
Salut. Am 16 ani si sunt foarte paros, atat pe maini, pe picioare(extrem de mult), pe corp, pe abdomen ies si cate 2- 3 fire de par dintr- un por, pe spate (inferior si superior). Nu mai suport,...? (mai mult)
HELP! Am 17 ani și 5 luni și arat ca un copil! Ce sa fac?
Cum fac o fata sa ma placa? Avem foarte multi prieteni in comun si imi e cam frica sa ii spun cine stie ce vor zice prietenii mei. Este cu un an mai mare ca mine si niciodata nu imi scrie un mesaj...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa fac sport si sa cresc dar nu stiu daca e mai bine sa fac exercitiile acasa sau la sala, personal cred ca e mai bine la sala ca e mai sigur si in plus pentru zona abdominala ce...? (mai mult)
Cum pot sa dau burta jos in cel mai scurt timp? Dar fara sport pentru ca nu elimina grasimea ci doar intareste abdomenul.
Salut TPU! Ce fraze stiti sa imi zic in fiecare dimineata in fata oglinzii ca sa am incredere in mine, sa scap de timiditate, sa ma accept asa cum sunt etc sau sa scap de o truma? Stiti un site unde ...? (mai mult)
Este Ok ca la 13 ani sa am mărimea penisului de 16 (m-am informat cum se măsoară)?
Vara asta merg la mare cu parintii, problema este ca ma plictisesc singura cu ei. Toate prietenele mele merg cu cineva de vârsta lor, iar eu nu știu ce sa fac. Pe verișoara mea nu o lasa cu mine deoarece...? (mai mult)
Hei TPU! De ce o relație după ceva timp nu mai e ca la început? Parca nu mai ești la fel de atent cu persoana respectiva. Ești mai familiarizat, mai relaxat. Și de ce câteodată apar discuții ...? (mai mult)
Hei TPU! Am acea frica ca as putea pierde persoana de lângă mine sau mai bine zis ca m- ar putea înlocui, dacă ar găsi pe cineva mai bun și mai frumos. Nu- mi da motive, dar îți poate garanta...? (mai mult)
Hei TPU! Luni încep orele de condus și am niște emoții foarte mari. Ce sa fac sa învăț cât mai bine și mai repede pentru sala și traseu? Și parca ma simt și așa nasol ca nu știu sa conduc,...? (mai mult)
Nu ințeleg de ce prietenii mei fac mișto de mine pentru gusturile mele muzicale. Eu ascult K.A.R.D si BTS, ce fac parte din Pop Corean sau pe scurt K- Pop. Înțeleg că lor nu le place si e absolut...? (mai mult)
Buna, ma numesc Andrei si as avea nevoie de ajutorul cuiva. Deci nu stiu cum sa imi fac un prieten, adica nu ne cunoastem dar ne scriem cateodata pe Instagram, il stiu putin si chiar as vrea sa fiu ...? (mai mult)
Buna TPU, daca am un cutit butterfly de antrenament fara lama pot iesi afara cu el? L-am luat de pe eMAG
Buna TPU credeti ca o sa se tina scolilie deschise in continue in Teleorman? ma simt mai bine cu mersul fizic la scoala nu imi place online.
URGENT. Am o intrebare. Fac onlyfans din Noiembrie 2020. Pana in 2021 transferam banii pe BCR, din 2021 pe revolut. Eu iau bursa sociala la facultate si imi trebuie la dosar declaratie de venituri de...? (mai mult)
Cum sterg un tatuaj fără sa îmi rămână cicatrici sau urme as vrea un link sau un videoclip în care se face acest proces;)Normal ca voi da funda!
Saluuut TPU Am o prietena care trece de ceva timp prin niste probleme grele, e in depresie, se injoseste mereu, etc etc Intrebarea ei este daca pastilele antidepresive ajuta cu ceva in privinta...? (mai mult)
Eu și iubitul meu ne- am despărțit, luna asta pe 20 facem 1 luna de când nu mai suntem împreuna, am realizat ca nu ne iubeam cu adevărat ci eram doar "dependenți " unul de altul in sensul ca simțim...? (mai mult)
Mbuna, m- am săturat de bullying. Primesc pentru ca sunt slabă, sincer nu- mi pasa, dar adevarul este ca ma simt nasol asa cum arat. As vrea sa ma ingras dar nu reusesc, mănânc normal fac chestii...? (mai mult)
Salutare TPU, am și eu o întrebare.Am 17 ani și 5 luni, acum vine întrebarea mai dificilă să zic așa, pot să mai cresc până la 1.80- 1.85.Momentan am 1.77, însă mentionez că tata are 1.85,...? (mai mult)
Stiti un magazin unde sa vând catei sa fie în popești leordeni.Cam cât ar costa unul?
Cum sterg un tatuaj fără sa îmi rămână cicatrici sau urme as vrea un link sau un videoclip în care se face acest proces;)Normal ca voi da funda
Hei! Poate nu este locul potrivit unde sa cer ajutor, dar nu am nimic de pierdut. În urma cu câteva luni am încetat din a mai vorbi cu prietena mea cea mai buna.Cauza din care nu mai vorbim este ...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare. Deci, am 14 ani si înălțimea de 161cm. Mamă are 160cm iar tata are 184cm. Am auzit ca voi creste putin mai inalt decât tata adică undeva la 186 187cm. Un prieten are 182cm...? (mai mult)
Bună! Am un telefon Samsung J3 2017, cu versiunea bluetooth 4.2. Aș dori să îmi comand Airpods, și găsesc doar cu versiunea bluetooth 5. Telefonul meu este compatibil cu versiunea bluetooth 5?
Nu am prieteni. nu am cu cine sa ies. un sfat, va rog?
Salutare, e adevărat ce se spune despre laptele cucului? Ca creste penisul? Sau îl afectează? Cine Răspunde corect primește funda.
Salut.Mie in prezent mi- e greu sa invat sunt clasa a 8- a si nu stiu ce sa fac ca sa invat, orice mi se pare greu.Ce pot sa fac? Cand invat parca am bariere in creier.Si oricum, alta intreabre este ...? (mai mult)
Cum pot sa schimb frecventa manual ca îmi tot caută automat? Golf 4 https://imgur.com/gallery/NQB1Qb6
Buna TPU, de ceva timp tot primesc mesaje link- ul ri (cu nuditate)de la diferite grupuri pe Instagram am blocat si raportat pe cei/cele care au trimis dar tot imi mai apar alte grupuri care trimit. De...? (mai mult)
Aveți idee cum pot sa pun ce post fm vreau eu. Vreau sanu caute automat ci să-l selectez eu. pe acest casetofon golf 4! https://imgur.com/gallery/DIbi6LA
Buna! Vreau sa dau la un liceu de filologie dar nu intensiv, si nu stiu ce licee din acestea pot gasi in jud. Iasi Ma puteti ajuta?????
Salut TPU! Am o mică poveste de spus și la sfârșit e problema, vă rog să citiți pentru că e destul de important pentru mine.În școala generală am avut un prieten foarte bun (acum sunt clasa...? (mai mult)
Care înălțime e mai nașpa pentru o fata. 1.50 sau 1.80?
Salut, tocmai ce am facut 18 ani si la vara voiam sa ma angajez la o terasă undeva sa lucrez pe toate cele 3 luni ale verii. Va trebui sa imi fac carte munca pentru a lucra in cele 3 luni? Daca da, ...? (mai mult)
Bff.ul meu îmi spune că nu pleacă din orașul ăsta și că nu merge la facultate, iar iubita lui îmi spune că merge cu ea la facultate, pe cine să cred?
Am 12 ani aproape 13 si fac sala din vara si deja am ajuns la un program pentru forta gen in general minim 4- 5kg si maxim 10kg (doar la exercitiile mai usoare ce nu solitica foarte mult corpul de ex ridicari...? (mai mult)
Cum sa scap de frica de moare? Si cum sa devin mai curajos sunt un băiat fricos la 17 ani:((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Lorenthebest întreabă:
Nilsson întreabă:
Anonimm30 întreabă:
SilentRain întreabă:
Cât costă un examen Cambridge variază în funcţie de nivelul testat (şi totodată de timpul de testare, diferit în funcţie de nivel, complexitatea subiectelor şi calificarea examinatorilor de...... (mai mult)
Inaltimea este genetica si nu are directa si egala legatura cu tatal si mama, asta inseamna ca daca doi copii au parinti cu inaltimi identice, nu inseamna ca vor creste la fel de inalti.Mostenirea genetica...... (mai mult)
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!