Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 13 Septembrie 2024 sunt:
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
De ce nu găsesc subiecte de vorbă cu cineva mai ales cu cineva nou?
Am 16 ani si acum ceva vreme am aflat ca daca folosesti ob uri iti rupi himenul ( nici nu stiam de acesta).din pacate cred ca l am rupt si regret asta f mult...ma v a afecta pe viitor cand voi avea primul...? (mai mult)
Am o mare problema. Am 16 ani si de abia acum am aflat ca nu este ok sa folosesti ob uri deoarece iti rupi himen ul.din pacate cred ca l am rupt acum ceva vreme si ma simt mereu prost..ma va afecta acest...? (mai mult)
De ce băiatul care mi-a zis ca nu mai vrea să mai păstrăm legătura se tot uita la story urile mele și-mi răspunde la ele cu mesaje? De ce face așa?
Semne că un băiat vrea să te facă geloasa? Și ce să faci în situația asta?
Am cum sa ascund pe Instagram lista cu persoane pe care le urmaresc? Nu vreau sa vada toata lumea cui ii dau follow
Cum a fost balul bobocilor anul trecut la voi?
Cum aș putea să scap de emoții și să fiu naturală? M- am transferat într- o clasă și nu cunosc pe nimeni, am vorbit cu 3 fete din clasă, cu restul nu, de abia e prima săptămână și te ...? (mai mult)
Salutiii. Deci prin Toamna lui 2023 am vorbit cu un băiat de treaba, nu ne- am vazut fata in fata sau ceva da gen. Eram pe cale sa ne punem impreuna, adica gen urma sa iesim la date, insa cum am părinți...? (mai mult)
Salut! Recent am inceput clasa a 9-a si imi place de o fată din clasă rau de tot. Am ajuns cu ea in bancă si voiam sa va cer niște idei despre ce as putea vorbi cu ea.
Bună, am o problema, îmi plac fetele și maica-mea nu e de acord, vreau sa ma mut în București în chirie, nici asta nu ma lasă, nu știu ce sa fac, va rog ajutați-ma!
Salut, am și eu o întrebare pentru voi. Am început de 2 săptămâni să vorbesc iar cu iubita mea cu care am luat o pauză de 1 luna din cauza ei, ca se simțea deja prost ca spunea ca simțea ca...? (mai mult)
Ce sa fac dacă iubita me nu vrea numele meu de familie, ba mai mult vrea sa îmi pun eu numele ei, voi ce părere aveți de asta?
Am și eu o problemă cu Instagramul, mi- am uitat parola și pe telefonul vechi era conectat cu Google și nu mă pot conecta nici la contul de Google pentru ca are verificare în 2 pași și când dau...? (mai mult)
Salutare, sunt pe profil tehnologic și vreau să mă transfer pe mate-info când aș putea să fac asta și dacă se dau diferențe
Salut. Iubita mea are 15 ani, e boboaca, eu am trecut a 12- a, am 18 ani si fac abia in august 19. Ziua noastra e in aceeasi luna. Vreau sa stiu daca e act de pedofilie diferenta asta de varsta. Stiu...? (mai mult)
Bună! am nevoie de ajutor… Am 15 ani și au început certurile cu mama, dar din lucruri minore.Cand îi spun ceva spune ca nu sunt deloc asumată (chiar dacă îmi asum tot ce fac)spune ca nu fac...? (mai mult)
Hey, pot spune ca m- am dus la facultate mai mult forțat de părinți (Politehnica) și aș vrea să știu cu ce să mâncă.As vrea să mă duc la lucru și sa las facultatea pe locul 2. Pot să fiu ...? (mai mult)
Salut!:( Cred ca am o problema, anume ca deja au trecut numai 2 zile de scoala si eu ma simt foarte drained si epuizata la propriu.:( Nici nu stiu ce sa fac. Aseara m- am culcat pe la 9 si ceva, am...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a pe profil științele naturii.Din ce ar trebui să dau admitere pentru Facultatea de Filosofie din Cluj? Va rog sa mă îndrumați
Mama e nebuna, nu stiu ce are, ma face loaza, proasta, hanticapa si tipa rau la mine. Mai nou eu tot timpul trebuie sa gatesc, spal, cumparaturi, calcat haine, absolut tot. Pentru ca zice ca sunt...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți ce înseamnă poveste personalizata pe Facebook, din cate am înțeles când aleg această setare doar personale pe care le aleg eu pot să vadă povestea?
Bună seara! Îmi place de un baiat foarte mult, și acum ceva timp i- am dat fallow si el a dat fallow back.Iar intr- o zi pentru ca voiam sa încep o conversație cu el am pus un story în care am întrebat...? (mai mult)
Dacă un băiat vrea să mă ajute înseamna că mă place? Eu trebuia să îi lipesc ceva pe spate colegei mele și s- a desprins și el a obs și mi- a spus dacă mă poate ajuta. Si mai mereu se baga...? (mai mult)
Sunt clasa a XII- a și deja aștept să scap de toți colegii și profesorii mei.Toți spun că anii de liceu sunt cei mai frumoși dar pentru mine au fost un chin.Unii colegi îmi dădeau și încă ...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor.Am in clasa 2 fete care se baga destul de des in seama cu iubitul meu, si prin asta ma refer ca se joaca cu parul lui si chestii de astea. El din cate am observat incearca sa...? (mai mult)
Cum poti depasi timiditatea la inceput clasei a 9- a (inceput de Liceu) sau la Liceu in general? Eu sunt de la un Liceu bun; nu am probleme financiare, sunt sănătos din punct de vedere PSIHOLOGIC,...? (mai mult)
În perioada de doliu știu că noi, bărbații nu avem voie să ne bărbierim, dar să ne facem sprâncene sau ras supbraț avem voie?
Salut, dacă sunt clasa 11 la școală profesională și voi avea 18 ani când o voi finaliza, voi putea să continui liceul la zi?
Bună! Am o întrebare... În legătură cu tabletele de la școală, acum ceva timp a venit verișoara mea mai mică pe la mine. A vrut să se uite la desene, așa că i- am dat tableta. După ce mi-...? (mai mult)
Ce fac dacă sunt stresat la cămin și îmi este dor de casă și de frați?
Îmi poate spune cineva ce înseamnă IMBS? (Îmi apare ca materie în orar și habar nu am ce înseamnă)
De ce am cosuri pe fata? Cum scap de ele? Una a explodat si prietenii imi zic mereu ca am raie
Salut! Mi- am amintit ca erau nişte cǎrți de joc precum cele de poker, dau un exemplu, acestea isi schimbau imaginea in functie de pozitia ta si lumina, cine stie cum se numesc sa stiu si eu cum ...? (mai mult)
Hei! Dacă mi-am anulat abonamentul la linkedln din contul Google Play, o sa mai fiu taxata? Țin sa menționez ca am șters contul după ce am anulat.
Am 15 ani si vreau sa ma tatuez. Este ilegal? Vreau sa stiu pentru ca ma voi duce la liceu si nu vreau sa am probleme cu protectia copilului sau ceva.
Bună, as avea și eu o întrebare, as vrea sa ma transfer de la un liceul la altul, menționez ca sunt pe profesionala, știți cumva când se depun foile pentru transfer având în vedere ca sunt...? (mai mult)
Salut, un sfat dacă se poate. Nu știu ce sa fac. Cunosc o fata care are un trecut cu fostul. Ea vb cu el în continuare, vrea sa se împace dar nici ea nu știe ce vrea, trecut sau prezent. Eu sunt...? (mai mult)
Bună, sunt împreună cu un baiat de 4 zile și mereu îmi zice sa mergem la el, voi ce ziceți sa ma duc?
Cu ce ma pot îmbrăca in prima zi de liceu? Trebuie sa port camasa si lucruri elegante? Sau pot sa merg in pantaloni scurti si un tricou simplu?
Ce părere aveți despre bărbații de 20- 30 de ani care au relații cu minore? Să fie oare iubire acolo? Am văzut muuulte cupluri pe tik tok unde sunt bărbații foarte mari comparativ cu femeile. ...? (mai mult)
10 replici de agatat
Incep sa înnebunesc de la singurătate... ce sa fac
Am și eu o întrebare, oare adolescenții cu tulburări din spectru autist să aibă șanse mai mici de a avea o relație cu o fata?
Am realizat demult ca sunt o adolescenta nebună. Când altele de vârsta mea se distrează, merg în club, băieți etc. Eu sunt o fată de 17 ani ( aproape 18) care stă toată ziua în casă și ascultă...? (mai mult)
Salut! In seara asta mi-am dat comanda de un tricou bazooka. Intrebarea mea este daca site ul lor este legit. Va rog sa imi dati un raspuns cei care ati luat de la ei de pe site
Maine e prima zi de liceu și eu încă nu știu la ce clasa sunt, ce diriginte și ce colegi am. Ar fi trebuit sa merg toată săptămâna asta la liceu sa vad sau sa sun la secretariat dar am uitat...? (mai mult)
De 3 ani de zile simt ca nu mai pot iesi din zona mea de confort, o sa fiu facuta nebuna da simt ca cedez. Inainte nu eram asa, dar parca situatia s- a dus la extrem. Am inceput sa- mi stric notele, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
AndrewTate7789 întreabă:
Sawarekh întreabă:
Ioanaryeiwweruip întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?