Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Bună ziua. Nici nu știu cu ce să incep, situația a devenit asa disperată ca nu știu la cine sa apelez, am nevoie de sfaturi. Fiica mea este elevă în clasa a11a la Colegiul Mihail Sadoveanu...? (mai mult)
Sunt obligat sa merg la banchetul de sfarsit de an sau sa dau bani chiar daca nu merg?
Salut, dacă o mai avut cineva, descoperire de card ( overdraft ) la banca transilvania. Cum e cu dobanda? Am fost sunat sa merg, am fost cică am dobanda de 14%, cum încasez salariul la ei. ...? (mai mult)
Am o colegă care e invidioasa pe mine, simt asta, după cum vorbeste cu mine sictirit, dupa cum se uită urat la mine, glumele proaste pe care le are în program. Dar nu asta e problema, problema...? (mai mult)
Buna, am alergat 12km in 1h si 13min. Credeti ca la 15 ani, fata este ok?
Care are rezultatele mai eficiente doar sala sau sala și aerobic in combinație?
Știe cineva cum să scad în înălțime? Stați să vă povestesc de ce la ora de sport o colegă care nu o mai suport la toată clasa și comentează la toată clasa în afară de trei fete: două sunt...? (mai mult)
Heyy, am o întrebare mai de fete așa. Am 18 ani si nu înțeleg de ce mi se modifică corpul asa, adica eu am posteriorul mai bombat de fel, dar parca de cateva luni mi sa lăsat si nu înțeleg de...? (mai mult)
Îmi dați niște exemple de întrebări care pot pica la testul psihologic de la probele militare?
Cum as putea să- mi conving părinții să mă lase să mă tatuez și să- mi cumpere un BMW in rate, ei nu înțeleg că doar așa o să pot avea iubită, da știu așa sunt fete din ziua de naștere...? (mai mult)
Buna! Ce înseamnă când întrebi pe un coleg, , ce ai făcut la test" și îți spune, , am gătit" toți colegii mei spun asta de exemplu :masa gătesc l test; la test am gătit și etc. Nu știu...? (mai mult)
Bună dacă fumezi vape (elfbar/Veeba/Veev de unică folosință timp de câteva luni 1-2-3 luni și așa mai departe e adevărat ca poți să dai în boala sida?
Este normal ca la 16 ani ca baiat sa vrei o jucarie sexuala?
La mine la liceu, acum de valentines day, se fac niste scrisori mai mult la misto asa, as face și eu câteva mesaje pentru băiat pe care nu îl suport, fostul etc(poate fi și înjurături) si nu...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare! Sunt clasa a 8 a dacă îmi fac înscrierea la școala profesională și dau și examenul dacă vreau, dacă în caz am medie bună pot să intru la liceu? DAU FUNDA
Salut, sunt grele diferentele de exemplu sunt la colegiul tehnic de transporturi si vreau pe filologie, cam cat de grele ar fi diferentele, sau am sanse?
Am revenit cu o nouă întrebare. Eu sunt din Alexandria, aici am liceul, și, mama vrea să mă transfere la București, este ultima săptămână din acest modul, și eu nu vreau sa merg acolo, ...? (mai mult)
Mi-am visat păpușa ardeleanca sau cum se numește, are vreo 60 de ani, sunt traumatizată ce să fac nu mai pot, vreau să o dau.
Deci eu am un gagic, dar nu este din orasul meu. Cum pot sa fac ca eu sa ma vad cu el (sta in Bucuresti) si sunt 6 ore distanta? Cum sa o conving pe mama sa ma duca la el?
Cum poți face să îți belesti capul de tot în jos? Ca mă doare când dau jumate, trebuie forțat de câteva ori sau?
M- am văzut cu cineva azi, i- am scris că am ajuns acasă și că mă duc să fac baie dar nu prea e așa vorbăreț... I- as mai scrie un noapte buna și dacă mâine nu îmi scrie nimic nu i- as...? (mai mult)
Hello TPU! Dacă un tip se apropie de mine, ma mângâie pe păr,mereu ma cheamă afara în pauze și rade mereu la glumele mele, poate înseamna că ma place?
În ce episod se ardea doona la deget ca fumase prea mult? În serialul,, Doona, răspuns rapid! Primul răspuns câștigă
Cum sa-mi conving parintii sa-mi cumpere un calculator?
Am 16 ani si in 4 luni fac 17ani.E bine la varsta mea sa imi fac o prietena? Nu e bine sa am prietena? Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac. Uni zic ca ar fi bine fiindca capeti experienta, altii zic ca...? (mai mult)
Salut! Ma numesc Andrei am 16 ani aproape 17 si am multe probleme. Niciodata nu am vorbit cu o fata stau toata ziua si ma joc pe calculator chiar pierd banii bagand banii in jocuri si sunt si gras. Am ...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a X- A si parintii mei imi dau lunar 300 de lei cu care sa ma descurc sa imi iau de imbracat, mancare la scoala etc. S- a lansat ceva joc nou si am bagat toti banii in acel joc pe urma...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare legata de bautura alcolica, am fost azi la un majorat la un prieten drag, am consumat cam un sfert pahar de Alexandrion de 37, 5% niste vin alb si rosu si 2 beri,...? (mai mult)
Recomandri biciclete mai de buget,sa poate merge și pe deal și le drum, ms
La transferul la alt profil poți alege clasa? gen prima sau a doua?
Buna TPU! am 17 ani si imi este destul de greu sa invat, raman focusat pe un lucru anume, imi aduc aminte lucrurile extrem de greu, in fiecare zi ma simt obosit, nu am rabdare, cedez destul de repede cand...? (mai mult)
Bunicul meu spune ca nu are ce cauta apa pe incaltaminte niciodata si doar laveta uscata si perie de incaltaminte, ca spune ca apa strica, chiar asa e sau?
Buna TPU! Ma numesc Ade. Probabil ma veti intreba daca asta nu e contul altcuiva, insa verisoara mea mi l- a dat, ea fiind cam satula de unele raspunsuri de aici. Alaltaieri m- am certat rau cu ai ...? (mai mult)
Iubita mea spune ca nu poate face diferența între un bărbat frumos sau urat, la fete la fel … doar pe mine ma văzut frumos și la fel doar pe mine mă vede, eu cred ca minte grav :)) a și da, ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre stirile care sunt acum despre puff daddy? Sunt adevarate sau false? Ce parere aveti voi?
Bună ziua! Unde se afișează rezultatele la competențele lingvistice și digitale? Vă rog să-mi dați un link de unde le pot accesa. Pe site-ul scolii nu sunt afișate. Mulțumesc!
Ce părere aveți de costumul asta de baie? SHEIN Swim SPRTY 2025 Costum de baie pentru damă, vacanță la plajă, cu imprimeu Tie- Dye Am descoperit produse uimitoare pe SHEIN.com, vino să le ...? (mai mult)
Fata mea de 17ani si-a facut belciug in nas. Ar trebuii sa o duc la pshiholog?
Bună ziua, am 17 ani peste câteva luni fac 18, am vorbit să mă angajez la kaufland și mi- a spus să merg mâine la un interviu, nu mă întrebat vârsta nimic, credeți ca angajează minori? ...? (mai mult)
Am pe burtă și pe picior o pată de naștere, pe picior e foarte mică dar totuși se observă și nu vreau să port. Costum întreg cu pantalon scurt mă fac de ras cum scap de ele
Salut! Imi puteti spune,doar din curiozitate, la ce varsta au majoritatea parintilor incredere sa lese copiii afara dupa ora 9 sau 10?
Salut, unde gasesc un server de discord unde sa taie oameni la vene cu lama? dau funda
Nu știu dacă am ales bine categoria. Situația e următoarea: am fost extrem de prost și mi- am notat data examenului gresit. Nu l- am dat că am crezut că e în altă zi și îmi vine să îmi fac...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce de multe ori mi se ia de școală de viata mea și de aceeași zi încontinuu la liceu când nimeni nu mă baga în seama și stau în banca toată ziua si prin pauze nu prea ies și...? (mai mult)
Care e problema unor oameni ca nu mi am început eu viața intimă? Nici nu știu ce să le mai răspund ca să mă lase cu miștourile lor.
Voi ce spuneti cine are dreptate bunicul meu sau eu am dreptate cand ii spun ca daca ma iubeste cum spune si asa mai departe e atent si are grija sa ma simt bine ca el ma face sa ma simt prost deci, ca...? (mai mult)
Bună! Deci am dat o comandă astăzi la ora 17:25 a fost confirmată, iar la ora 19:04 a fost expediată! Întrebarea mea este o să ajungă coletul mâine?( Ei zic ca timp estimat de livrare 1- 2 zile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput