Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Mai 2023 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Ce se intampla daca bag 17 benadryl? il vad pe mr x?
Salut,danabol iese cumva la probele de urina pentru a vedea dacă ai boli?
Cum as putea sa devin actor de filme xxx?
Bună! Sufăr de depresie de ceva timp, și am doar 14 ani, urmează sa rămân repetenta Depresia m- a făcut să neglijez școala. Dacă rămân repetenta este un capăt de lume? Apropo, sunt clasa...? (mai mult)
Poti sa faci cancer si de la polistirenul din casa din pereti daca ai? Ca cica e cancerigen. Deci poti face cancer?
De ce cand ma suna cineva pe WhatsApp imi suna decat putin? De exemplu cand ma suna cineva telefonul vibreaza putin chiar daca acea persoana ma suna mult.
Bună TPU vr sa întreb cum îmi fac transferul la o alta școală unde trebuie sa ma duc prima data cu cine sa vb prima data ca nu știu cum se face
E ok si sa mergi la nutritionist si sa faci cum spune el ca sa slabesti sau e mai ok fara el? Ca eu sincer ma cam gandesc sa ma duc la el dar nu stiu... Cum e mai bine? Sau e la fel de bine si fara el ...? (mai mult)
Bună, îmi puteți spune va rog mai multe detalii despre facultatea de bioinginerie medicala de la umf Iasi? Nu doar generalități care exista deja la ei pe site va rog. Cum e materia, la ce trebuie...? (mai mult)
Hei! Ce se poate întâmpla dacă nu ieși 3 luni din casa? Stau la casa, ies in curte, dar ma refer ca 3 luni sa nu ieși deloc cu ATE persoane, sa socializezi. Efectiv doar stai in casa și mai vorbesti...? (mai mult)
Buna. Cine vrea sa ne imprietenim pe insta. De preferat sa aveti 16, 17 ani. Cine vrea lasa ti mi instaurile voastre.
Exista operatie pentru schimbarea culorii pielii in alb? Daca da, unde se poate face? Sunt un tip brunet, vara ma bronzez ca dracu si nu imi place pentru ca lumea spune ca sunt tigan. Daca stiti cumva...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt cls a 8- a și vreau să dau la profilul de științe sociale deoarece mă interesează psihologia și am auzit că nu se mai fac fizica, chimia, biologia din clasa a 10- a, dar nu sunt...? (mai mult)
Îmi puteți spune ce sa fac sa devin cea mai buna versiune a mea? Am 19 ani, cheltui bani mai mulți decât am, nu am prietena, nu am prieteni, am 120 de kg, arat urât, care sunt primii pași? ...? (mai mult)
De ce în ziua de azi multe adolescente vor relații cu bărbați cu mult mai în vârstă decât ele?
Am o întrebare urgentă! Sunt la liceu și trebuie să plec la începutul lunii Iunie (din motive personale), asta înseamnă că voi pierde doua săptămâni de școală. Ținând cont că profesorii...? (mai mult)
Ar merita să continui liceul seral după profesională sau mai bine să mă duc la munca? Nu știu ce sa fac...PS: Ies cu diploma de mecanic agricol de la profesionala pe care o fac. Dar nu prea știu...? (mai mult)
E gresit si sa iti arati partile intime unei rude sau doar sa intretii relatii sexuale e gresit? Daca doar ai aratat nu e gresit?
Mi- am facut anul acesta o prietena care este cu mine in clasa. Pana acum nu a observat- o nimeni si este mai de la tara. De cand s- a imprietenit cu mine, se imbraca mai misto, cu nike, a mai evoluta...? (mai mult)
Bună ziua, am contul de tik tok suspendat temporar, imi pot face alt cont ca nu ma lasă?
Salut TPU,Am nevoie de ajutor urgent! Am o problema mare, sunt adolescent, traiesc intr- un oras micut. Am niste probleme grave, mai mult de jumatate de oras (oamenii cunoscuti) ma stiu ca un ratat...? (mai mult)
Buna! Aseară a dat mesaj fratele mai mare a fostului și a mai dat mesaj în același timp un tip care a zis să ieșim fix in seara aia și eu nici nu- l cunoșteam.In seara asta a dat iar și a zis ...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema cu mancatul excesiv si nu stiu ce sa mai fac. Imi este foame mult prea repede! Indiferent de cat de sățiosă si proteica este mancare mi se face foame dupa o ora sau doua. Chiar...? (mai mult)
Nu mai pot! Simt că trebuie să îmi descarc undeva sentimentele.Am o față destul de asimetrica. Ochiul meu stâng e mai mic, iar cel drept mai mare, urechea mea dreapta e mai sus decât cea ...? (mai mult)
Salut,am 14 ani si am undeva la 1, 78m,am vreo sansa sa ajung la 1, 9m daca tatal meu are 1, 75m si mama 1, 64
Ce se întâmplă dacă pun un pariu pe super bet de tip sistem 3/6 și îmi va ieși toate 6/6
Până când ține greva și când se reiau cursurile? Mă refer pentru Scoli/licee.
Vreau sa dau burta jos numai prin alimentatie fara sport, cum ar trebui sa procedez?
Un baiat si o fata care se aud o data la o saptamana sau chiar si doua saptamani. si vorbesc putin, voi asta puteti sa o numiti prietenie? adica NU trebuie sa vorbiti neaparat toata ziua si in fiecare...? (mai mult)
Bună! Vă rog ajutați- mă! De la un timp de când mă tot uit la filme horror am început să gânduri negative despre asta și am început să am o obsesie. De fiecare dată când intru în camera ...? (mai mult)
Buna TPU! Continua greva si luni? Vad ca nimeni nu anunta nimic
Doar țigara normală este un păcat sau si alea electrice ma refer la iqos cu tigari fara tutun care au iesit refer doar cu ceai de menta si glicerina naturală
Salut TPU Am un ordin de protectie impotriva mamei mele, si in urma acestui ordin de protectie am ramas in plasament familial.Cum pot sa fac sa scot ordinul de protectie? Ar trebui sa sun la protectia...? (mai mult)
Bună ziua se poate plăti cu cardul edenred la H&M
Caut prieteni noi de varsta mea în Bucureşti (sunt baiat), numele meu este Luca, am 18 ani (nu trebuie sa fie neaparat de 18). Sunt o fire introvertita, destul de timida, pe alocuri anxioasa si nu...? (mai mult)
As vrea un sfat... Vi s- a intamplat ca o persoana de fata cu altii sa spuna cuvinte proaste despre voi si sa nu reactionati deloc pur si simplu sa îi ignorati? Acm o luna am patit eu chestia asta la...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa te respecte cat mai multi oameni? Vreau cat mai multe sfaturi daca se poate
La cati ani poti sa fumezi tigare eletrobica
As vrea niste sfaturi... Eu am niste prietene si noi iesim pe afara cateodata ne intelegem foarte bine totul e ok si frumos..nu inteleg de ce unii se ofenseaza adica daca ma duc cu ele spun ca sunt "cainele...? (mai mult)
Am nevoie de un psiholog urgent, am 15 ani, unde as putea gasi unul fara plata?
URGENT! Știu ca băiatul nu are voce, dar nu mai pot vreau sa știu ce piesa cânta îmi amintesc de acum ceva ani, este o piesa după anii 2000 am auzit- o de foarte multe ori va rog!...? (mai mult)
Salutare TPU! Recent am intrat intr- o relatie cu o fata superba (chiar pusesem o intrebare daca sa ii spun ce simt pentru ea) si nu stiu ce sa îi iau pentru prima intalnire. Adica am o idee (vezi in ...? (mai mult)
Salut TPU! am 16. si am o problema de cand ma stiu sunt timid, rusions, Si imi este foarte greu sa imi fac prieteni de varsta mea. ma tem de refuz/umilinta
Buna am nasul mare din profil adică pot sa zic că are un fel de cocoașă, am 14 ani sunt fata și mă simt ciudat că celelalte fete îl au mic și frumos și tocmai eu am fost ghinionista.Credeti ...? (mai mult)
Buna! Nu știu cum să încep, am 14 ani și nu- mi place cum arat, adica la corp arăt bine, dar în schimb nasul este foarte mare din profil, adică nu știu are o cocoașă și nu știu cum toate fetele...? (mai mult)
Salut cu pot conecta havarboardu la aplicarea hoverboard smart balance nu mi-l găsește pe aplicație exista un anume mod de conectare
Bună lume, nu prea știu cum sa încep..sunt împreună cu un băiat pentru care am făcut multe compromisuri, mi- am pus toată viata în cap datorita lui. Am fost nevoită să mă culc cu el pentru...? (mai mult)
Hey TPU, Am fantezii despre moarte, nu pentru că vreau să mor, ci pentru că aștept cu nerăbdare ziua în care suferința mea se va sfârși, de asemenea, există ceva mort care putrezește în...? (mai mult)
TPU, moartea este o cale sepre eliberare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
danielbiro112 întreabă:
numesiprenume0 întreabă:
maphiotul întreabă:
franciscintaiul întreabă:
Cu siguranță poți să treci direct la subiect și să îți imaginezi că în timpul liber sunteți doar 2 oameni normali, nu în postura de profesor- elev. Fiind pasionata de asta, cu siguranță...... (mai mult)
Nu e nicio problemă. Dacă te obsedează așa de mult un lucru anume, recomandat ar fi să faci tot posibilul pentru a- ți atinge obiectivul respectiv. Pe de altă parte, nu trebuie să devii fanatic/ă...... (mai mult)
Multi dintre noi avem impresia ca am facut ceva gresit si de aceea nu ne- a angajat sau ne- a dat afara sau ne- a dat alt post decat cel promis. Uneori este adevarat, dar de multe ori angajatorului pur...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.