Concurs - Atelier online de scriere creativă
Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Ianuarie 2021 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Bună TPU! Am 12 ani anul acesta in 26 septembrie și am toate semnele pentru menarhă! Sunt informată. Anyl acesta ma pot astepta la prima menstruație? am par foarte mult pubian și de 2 ani si ceva...? (mai mult)
Imi poate spune careva nume misto de utilizatori pe TikTok? ????????
Hei TPU! Am fost un utilizator Android pentru ani buni, insa recent am achizitionat un iphone (7 mai exact, ios 14). Obsinuiam sa vizionez filme subtitrate in romana pe Android pe diferite site uri (divx...? (mai mult)
Salutare tuturor! Ieri am dat un examen online la facultate iar dupa terminarea acestuia profesoara a spus ca va scadea din punctajul unor colegi pentru ca presupune ca au copiat dupa cursurile pe care...? (mai mult)
La ce profiluri nu se da bac ul la mate?
Am inceput sa mananc mult mai putin si sa beau multa apa de vreo 4 zile si nu prea se vad diferente, am dat jos vreo 500g maxim, e normal sau trebuia sa slabesc mai mult?
Buna TPU, voi credeti in dumnezeu? daca da, de ce? iar daca nu, de ce?
Care este diferenta dintre every day si everyday?
Salutare as dori sa fac o manga eu singur! am toate materialele, numele manga-ului absolut tot dar nu știu cum să incep!
Hei TPU! Pe 25 este ziua unei prietene, vreau idei de cadouri! Dau fundiță. P.s face 14 ani
S- a implinit un an de cand cea mai draga persoana mie a murit. M- am gandit in fiecare zi si aproape permanent. Am plans in fiecare zi de atunci si simt ca dorul ma sufoca, ma face sa nu mai pot respira....? (mai mult)
❗️❗️De ce scorul meu pe SNAPCHAT atunci când ma uit eu de pe contul meu, este mai mare, iar atunci când prietenii mei intra sa vadă scorul, este mai mic? ❓❓
Salutare. Am o prietena, care recent s- a despartit de un tip. Baiatul ii tot spune ca se va sinucide si mereu ii scrie ca stie unde se afla ea. Se poate face ceva cu baiatul in mod legal, sa inceteze...? (mai mult)
De ce la scoala nu învatam ce e cu adevarat important? De ce se fac atatea ore de chimie, romana, istorie si nu se fac materii cu adevărat importante cum ar fi educația financiară, nutritie, etc? da,...? (mai mult)
O sa ne verifice caietele? Si daca da ce consecinte vor fi?
Ce materii se predau la Sabin Dragoi din Arad, profilul arhitectura/design? Se pune accent pe geometrie? Vreau sa devin designer de interior, dar sunt pe langa cu geometria si de aia vreau sa stiu daca...? (mai mult)
Daca aleg sa ma duc la un liceu de arte (Sabin Dragoi din Arad) si profilul arhitectura/design, ce materii se fac mai mult? Se face multa matematica (geometrie)?
Hey, TPU! Celor care utilizeaza platforma tik tok! Vi s- a intamplat vreodata sa dati prea mult inimi, si la un moment dat.tik tok sa nu va mai dea voie?! Cat timp dureaza pana cand voi putea aprecia...? (mai mult)
Cum fac sa șterg de pe Instagram la "accesează datele" îmi apar toate persoanele la care eu am votat la sondaje și multe date din trecut ce vreau sa le șterg. Exista vreo modalitate sa le ascund sau...? (mai mult)
Bună, îmi place de o fată si de ceva timp, și a făcut niște prieteni noi, un baiat si o fată. cand vreau sa vorbesc ceva serios e super seaca si face puțin mișto, inainte sa i cunoască vorbeam...? (mai mult)
Bună! Eu as vrea sa slăbesc, însă nu ma pot abține de la prostii. Spre ex:acum ma uit la drama totala și mănânc star mix și napolitane alka cu cola. Am 59 kg, sunt curvy, arat ok căci asta...? (mai mult)
Sfaturi pentru a renunta la a sta mult pe calculator / telefon?
Buna TPU, vad ca multi pe Instagram pun "HP?" ce doamne inseamna? va rog raspundeti mi
Salut TPU, de ce ma simt inconfortabil cand socializez cu persoane noi?
Ce materii se predau la Liceul Sabin Dragoi din Arad? Si ce profil trebuie sa aleg daca vreau sa devin designer de interior in viitor?
In fiecare zi sunt certat! Si chiar nu mai înțeleg de ce sa mai stau aici și sa pun aceasta întrebare! Mai bine mor! Fiecare zi din viata mea este irosita! Scoala parca ar trebui sa te învețe chesti...? (mai mult)
Salut TPU:/ În ultima vreme îmi e frică de părinții și profesorii mei. Îmi frică mai mult de tata decât de mama, în ultima vreme nu prea îl văd prea aproape de mine să zic așa. Vorbesc ...? (mai mult)
Bună! Doamna profesoară a spus că cine doreste un feedback pentru afectivitatea de la ore, să îi trimită un email. Cum aș putea să scriu un email cât mai formal? Mulțumesc!
Bună! Am impresia că cel mai bun prieten al meu este un fals. Vorbeste doar când are chef, mă minte că are treaba, mă minte ca o sa vină la mine de 6 luni mă minte că vine pe la mine, la mesaje...? (mai mult)
Hey TPU, stiu ca aceasta platforma nu e pentru scoala dar nu fac vreo tema. voiam sa intreb daca pot sa trec la engleza cu 4, 5? eu stiam ca se rotunjeste la 5 si se poate, acum astept raspunsuri, repede...? (mai mult)
Salut TPU! Are cineva o idee ce as putea sa ii scriu la profa de Religie ca sa imi stearga o absenta? Am deja 10 si nu vreau sa mi se scada nota la purtare:)
Bună, Sunt Alex am 16 ani sunt baiat și am o întrebare de ce am coșuri pe ouă? Gen cam pe toată zona dau fundiță sper sa nu fie ceva grav
Salut, dupa 6 luni m- am gandit sa ii dau mesaj fostei, intr- un fel as vrea sa ne impacam, cand eram cu ea o jigneam mai mereu, etc, si m- a iertat de cateva ori. Mi- a spus ca nu are prieten si ...? (mai mult)
De ce pe Instagram music am doar muzica in araba?
Cineva bun la matematica, sa ma ajute la un test?
Noiembrie 2013 | Myrru a întrebat: Hey TPU! Vreo metoda de ingrasare rapida? Vreau sa ma ingras si nu reusesc sad Daca mananc bine timp de doua saptamani se vede ceva ceva dar daca nu mananc la fel vreo...? (mai mult)
Nu mai inteleg nimic, se incepe sau nu scoala pe 8 februarie? in unele parti zic ca sigur da si in altele ca poate da vreau un raspuns concret
Cineva pe cară sa întrețin relație sexuale? Am 16 ani a-și vrea o fata între 15 16 ani sunt din Rm.valcea
Salut TPU! Am o întrebare legata de Youtube... De ce îmi șterg comentariile? (nu le șterg eu doar ca după ce pun un comentariu dispare de pe acel video) Creatorul nu mi- a dezactivat comentariile ...? (mai mult)
Profesorul meu de matematica lipseste foarte mult fara motiv.A lipsit chiar peste 2 saptamani fara sa intre de loc sau sa spuna ceva sau sa aiba vreun motiv. pierdem foarte multa materie.are si ceva pile...? (mai mult)
Ma scuzati ca va intreb, dar eu cred ca sunt efectiv ultima persoana de pe lume(cel mai prost din toate punctele de vedere), credeti ca am o problema mentala grava? Multi asta imi spun, dar cred ca...? (mai mult)
Speram ca ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva care sa ma faca sa ma simt mai bine.Sunt fata si am 14 ani. Parintii mei sunt divortati iar eu locuiesc cu tatal meu. Pe mama nu am mai vazut o de cand...? (mai mult)
Cum scap de hemoroizi?
Livrează erpsshop.ro în Craiova și dacă da, cum schimb locația în afară de Cluj?
Sunt in deficit caloric si am mancat vreo 5 aripioare si un sandwitch, nu mai mananc nimic pana maine, are ceva sau este ok? Eu inainte mancam dulciuri toata ziua, suc, etc.
Cele mai emoționante filme?
Imi poate traduce cineva cuvintele urmatoare in romana de oarece nu stiu in ce limba sunt acestea: SIERRA, HOTEL, INDIA, ECHO, LIMA, DELTA.
Buna TPU. Stiti din ce materii se dă bacul pe profil științe ale naturii?
Salut tuturor! sunt clasa a 12- a si curand voi sustine examenul de bacalaureat. Problema e ca nu stiu ce vreau sa fac mai departe, ca multi elevi cel mai probabil. Caut raspunsuri in mine, dar imi place...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Crissi99 întreabă:
Joker3134 întreabă:
Amestecă 3- 4 linguri de bicarbonat de sodiu cu apă cât să se formeze o pastă şi ţine unghiile în aceasta timp de câteva minute. Dacă ai încercat manevra cu petele de pe haine şi ai reuşit...... (mai mult)
Este normal. Asa am patit si eu cand am intrat la liceu si nici macar nu eram la un profil cu multa matematica. Mai ales daca esti la profil real, este ceva ce se intampla aproape oricui. E o perioada...... (mai mult)
Andra draga ceea ce trebuie sa intelegi e ca orice relatie se bazeaza pe trei principii: comunicare, incredere si respect. Tu din start le- ai incalcat pe toate. Nu l- ai respectat (injurat fara motiv)...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!