Concurs - Atelier online de scriere creativ?
Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 20 Ianuarie 2021 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Bună! Am 14 ani și am o relație cu un băiat ( el are 17 ani ) de aproape un an și jumătate. Avem o relație la distanță, ne vedem cam odată pe lună, dar de ceva timp nu- l mai iubesc ca la început...? (mai mult)
Stie cineva cum este sosul cu cașcaval de la doritos? Este la fel sau asemanator ca cel de la cinema?
Hai sa vorbim =)
Hey TPU, am și eu o întrebare, cum pot intra să vizitez trenurile abandonate din gara basarab, a fost cineva acolo?
Salut, as vrea sa abordez un subiect nu am sa dau nume sa- u ceva Deci faza e urmatoarea Un copil are 16 ani visul lui est sa devina intermdiar sa faca affaceri pe anumite jocuri "standoff 2" (probabil...? (mai mult)
Salutare, sunt baiat, am 17 ani si am inaltimea de 1, 81, cam pana la ce inaltime credeti ca voi ajunge? In vara lui 2019 aveam 1.77- 1, 78, si in vara aceasta in jur de 1, 79 si cred ca am mai...? (mai mult)
Buna, as vrea să ma ajutați în înclinarea unui lucru bun și profil, eu vreau sa ma fac model la ce liceu as putea da și pe ce profil
Hei Tpu.Nu vreau sa detaliez întâmplarea, dar o sa spun pe scurt ce mi s- a întâmplat.Un bărbat cu 13 ani mai mare decât mine m- a abuzat, el fiind băut.Asta s- a întâmplat acum 2 luni.De atunci...? (mai mult)
Bună TPU! Situația mea e foarte dificila... vedeți nu vreau să scriu un basm cu viața mea, pe scurt NICIODATĂ nu am avut un prieten, de fete nici nu mai vb.nicio fată nu ma băgat în seamă never,...? (mai mult)
Buna! are cineva revista COSMOPOLITAN editia din aprile 2019, sau stie de unde sa o iau? e relativ urgent, multumesc!
Cum pot să îmi dau seama daca miopia mi-a crescut?
Daca urc pe un acoperis de la un bloc, o sa mi se auda pasii? E legal sa urc pe un bloc?
Salut, astazi am o intrebare mai complicata. Daca am propiul meu server de Discord unde fac raid- uri la ore online poti pati ceva? Eu primesc link- uri, intru pe ele, filmez si postez pe YouTube. ...? (mai mult)
Salut poate suna ciudat dar va rog caut o explicatie la aceasta logica a fetelor in ziua de astazi. care ma dispera la fiecare fata pe care o intalnesc. de fapt ce vor... nu le inteleg Logica feminina...? (mai mult)
Daca folosesc mult ulei de ricin pe barbă, va creste mai repede? Se va vedea mai frumoasa? Mai deasa? Mai moale?
Buna caut Bff sa fie din Sibiu sa aibă 12-13 și sa fie fata
Salut! Sunt un adolescent timid și nu am știut niciodată cum este să ai o iubită. Mereu mi- am dorit acest lucru, dar nu am avut această ocazie. Mereu am încercat să uit acest sentiment prin sporturile...? (mai mult)
Hey! de unde din Buucuresti pot sa-mi cumpar si eu logic fara sa mi ceara buletinul?
Buna! Imi puteti recomanda o imprimanta care sa se poata conecta la telefon sau la tableta prin bluetooth?
Stie cineva daca onlyfans e legal? Daca achita taxe si tot ce trebuie? Vreau sa imi transfer o suma mai mare acum si nu vreau sa se sesizeze la banca ceva. La BCR am card
Salut, ma numesc Andrei si am 16 ani.Nu am intrat la orele de sport niciodata semestrul 1 si acum doamna profesoara de sport ma ameninta ca nu imi incheie media la sport.Ma pune sa imi deschid camera si...? (mai mult)
Salutare!Cum pot sa scap de punctele negre din zona nasului si de pe obraji?(cosurile negre)
Cum refuz frumos o persoană care vrea să îmi fie prietenă, dacă eu nu vreau să îi fiu prietena?
Care sunt materiile ce se fac la facultatea de psihologie? Dar la drept?
Salut/buna imi puteti recomanda câteva aplicații de date? Înafara de tinder
Buna TPU, se salveaza undeva videourile dupa omegle?
Salut, am 17 ani și am început sa fiu obsedata de dorința de a slabi, deseori ma uitam la alte fete mai slabe și îmi doream sa fiu și eu ca ele, asa ca am început sa fac sport și sa țin dieta....? (mai mult)
Vreau să îmi schimb rasa. Anul trecut eram ortodoxa, dar m-am plictisit de asta şi acum aş vrea să fiu chineza sau rusa. Aveţi idee cum se schimbă rasa?
Salut, acum 2 zile prietenul meu cel mai bun mi- a spus sa sun pe fosta mea sa vorbim (ne plictiseam). Eu o sun, evident ea incerca sa ma faca gelos i- a dat numarul ei si el l- a salvat, credeam ca...? (mai mult)
Hei TPU! Eu și iubitul meu o sa mergem cu părinții lui la munte săptămâna aceasta, trebuie sa plătesc eu pentru mine sau îi las pe ei? Ce părere aveți?
Salut TPU, nu stiu daca stie cineva dar mi-am luat si eu o bricheta zippo si nu stiu sa o folosesc. Nu m-am nascut invatat. Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa mearga?
Buna! Acum ceva timp un tiktoker a scos o carte. Stie cineva cum se numeste (acel baiat) si titlul cartii?
Buna TPU, cum scap definitiv de emotii, frica, rusine sunt ca o bariera pentru mine, imi vine sa le arunc la gunoi daca as putea.Nu inteleg cum pot altii sa aiba tupeu si curaj. Cateodata nu pot sa...? (mai mult)
E normal sa sufăr după un băiat cu care nu am fost împreună? Am hotărât sa nu mai vorbesc cu el deoarece nu ii pasa de mine, vorbea cu mine doar din distracție. Aștept un răspuns.
Buna TPU! Stiu ca o sa incepeti sa ma injurati. Eu sunt fata. Si vreau sa ma fac baiat. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Va rog seriozitate!
Hey! Am aproape 16 ani si nu am fost niciodata in viata mea la o petrecere peste noapte sau nu am dormit la vreo prietena din cauza parintilor mei. Ei au incredere in mine, ma lasa sa ies oricand, oriunde,...? (mai mult)
Hola, am nevoie de niște texte rimate amuzant pentru invitații la majorat. Ajutor plsss
Sunt la 511km departare de iubitul meu, imi doresc ff mult sa ma vad cu el dar nu stiu cum putem planifica amandoi sa ne vedem. Vreun sfat?
Salut, vreau sa va intreb opinia voastra fata de acest om. Un baiat de pe Facebook dă videoclipuri cu el, are probleme si el a fost la comunitati de jocuri. Visul lui este sa devina cunoscut si acest...? (mai mult)
Merg deja pe 19 ani si nu sunt destul de matura, de fapt nu cred ca sunt cam deloc, ce sa fac? Imediat vine si facultatea după bac...am o relație de 1 an si cu cat avansam cu atât parca se destramă...? (mai mult)
Buna seara! Vin si eu cu o intrebare, poate pentru unii banala, pentru altii interesanta. Este normal daca consum 1.5 l de lapte pe zi? Mentionez ca locuiesc la tară, am vacuță si beau foarte ...? (mai mult)
Salutare prieteni! Mi-am făcut împreună cu crush abonament Netflix la comun. Acum, eu dacă ma uit la ce filme se uita ea, poate vedea acest lucru? Sau cum pot vedea fără sa-și dea seama? :)
Am și eu o întrebare, câți dintre băieții de aici mai au încredere în fete.
Acum cateva zile mi-am adus aminte de cazul Roxana Babenco.Mai stiti ceva despre ea?
Buna TPU. Soooo anul trecut in mai am cu cunoscut un băiat cu care am fost imp 6 luni dupa care ne- am despărțit si m- a blocat peste tot timp de 2- 3 luni dupa care am început sa vb iarăși, iar...? (mai mult)
am 15 ani sunt virgină și de câteva luni am vise erotice. Iar de o săptămână tot găsesc patul ud cu o substanță unsurosă și albuie. Va rog ajutați- mă sunt speriată și locuiesc...? (mai mult)
Am 12 ani anul acesta in 26 septembrie și am toate semnele pentru menarhă! Sunt informată. Anyl acesta ma pot astepta la prima menstruație? am par foarte mult pubian și de 2 ani si ceva...? (mai mult)
Imi poate spune careva nume misto de utilizatori pe TikTok? ????????
Am relatie la distanta iar partenerul meu nu vrea sub nici o forma sa vorbeasca cu mine pe apel video sau sa mi trimita vocale.ce pot face in legatura cu asta? imi spune ca uraste apeluriile video si vocalele,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LasleaIoan1972 întreabă:
DoamnaGasca întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
alexalexandrusincerul întreabă:
Se întâmplă să ai și nostalgii, gânduri, depresii! Dar îți recomand să găsești activități care știi că te împlinesc. Eu, de exemplu, până la 36 de ani am descoperit că scrisul, ...... (mai mult)
Depinde de nota minima de promovare. Daca examenul e luat indiferent de nota ai luat toate cele 4 credite. Daca vorbim de un examen normal cu nota minima 1 si nota maxima 10 si daca il poti lua cu 5 atunci...... (mai mult)
Amestecă 3- 4 linguri de bicarbonat de sodiu cu apă cât să se formeze o pastă şi ţine unghiile în aceasta timp de câteva minute. Dacă ai încercat manevra cu petele de pe haine şi ai reuşit...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...