Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Aprilie 2023 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Buna ziua. Sunt mare fan Ilies vlog. Stie cineva unde este adresa casei lui vechi, cea galbena unde statea cu toata familia, acea din 2016. As dori sa trec pe acolo sa mi amintesc de toate vlogurile...? (mai mult)
Iubesc 2 băieți... am început sa vorbesc cu un băiat când sufeream după un băiat care nu ma voia din cauza ca părinți mei nu erau de- acord după o luna 2 de relație cu acel băiat RANA a început...? (mai mult)
Salut! As vrea sa ma fac politist, dar nu am inteles niciodata cum se impart tipurile de politisti. Adica, eu nu as vrea sa fiu politistul de la rutiera, presupun ca asa se numeste, care se ocupa de...? (mai mult)
Bună TPU am o problemă de ceva timp mă confrunt cu o senzație că parcă am devenit nebun sau că eu singur mi- am pierdut controlul mi se pare că nu văd bine mă uit in telefon și ochii mi se reflectă...? (mai mult)
Deja de 4 ani sunt într- o stare de tristețe continuă, lipsă de motivație, gânduri suicidale, crize de plâns, aparent, fără motiv, și deja am ajuns la câteva tentative de suicid. Eu nu...? (mai mult)
Vreau idei de măști prin care sa imi ascund fața adică urâțenia, aș purta o cagula dar dupa ii copii pe Marko Glass si Lil Cagulă!
Salut este normal ca tatal meu sa-mi spuna bibilica? nu stiu daca e porecla dar suna feminin, si eu sunt baiat.
Parintii pot vedea mesaje sau poze din telefonul meu daca au functia de control parental? Daca nu, ce aplicatii pot instala prin care imi pot vedea pozele si mesajele?
Am si eu nevoie de un sfat sau de o parere.Sunt clasa a X- a si sunt la Liceul Sportiv.Din totdeauna mi- a plăcut desenul si ma pricep foarte bine.Stiu sa desenez orice, mai ales arhitectura. Initial,...? (mai mult)
Are cineva idee ce materii se dau la diferențe dacă vreau să mă transfer pe științe sociale?
Bună, Sunt băiat și am vârsta de 18 ani. E normal să mă amuz și să râd m ai mereu? Chiar și atunci când mă gândesc la ceva care s-a petrecut deja.
Bună TPU mi-am vaccinat cățelul recent pe 28 martie azi e 01 aprilie cățelul are împlinite 2 luni. Am voie sa îi fac o baie? PS: Rog seriozitate rasa e amstaff
Voi mai țineți post cu ocazia Paștelui?
Dc oamenii buni sufera mai mult, iar cei rai au de castigat?
Daca am media 9.50+ in clasa V-VIII si media 9.00+ in clasele IX-XII, si am la bac 8.00, si sunt be mate-info, am sanse sa fiu pe medicina? Va multumesc!
Bună, cum as putea trece de la contul de profesional la cel personal. Îmi este actualizat și nu mai am secțiunea din setări cu "cont" sau "schimba tipul contului"
Buna TPU!Pe vechiul meu telefon (Huawei Y5 2018) cand ascultam o melodie de pe Spotify imi aparea toata imaginea pe ecranul de blocare.Acum la noul meu telefon (RealMe C21) imi apare numai numele...? (mai mult)
Am probleme cu prietena mea, o iubesc mai mult decat orice pe lume dar am impresia ca ma minte si se foloseste de mine doar ca sa aiba cu cine sta cand se plictiseste sau ca suport emotional cand are ...? (mai mult)
Bună sunt clasa a VIII-a și am rămas foarte în urmă la matematică și română și nu știu ce să fac sunt în depresie
Bună sunt în clasa a VIII-a și am rămas foarte în urmă cu materia la matematică și română și nu știu ce să fac sunt în depresie
Vouă vă mai arde de plimbări? Iese tineretu' la plimbare la distracție...în diverse locuri... dacă mă duc la plimbare și nu e în rezolvarea unei probleme sau în facerea unui lucru care să fie...? (mai mult)
Buna TPU am voie sa vaccinez cățelul de 2 luni care a fost vaccinat recent?
Pt cei care ati fost la olimpiada, daca îmi iau telefonul la mine in ghiozdan iar dupa rog sa fie lasat pe catedra ca sa nu fie considerat copiat, pot face acest lucru? pot lua telefonul cu mine?
Buna TPU, baietii au voie cu parul lung la liceul militar breaza?
Se da voie cu parul lung la liceu militar breaza ca baiat?
Bună, TPU! Am o nelămurire de câțiva ani, de când mă gândesc la ce facultate aș merge (sunt în clasa a IX- A). Va trebui să frecventez două facultăți în același timp din cauza unor ...? (mai mult)
Pe Tellonym daca la un tell la care am răspuns îmi apare apoi notificarea cu "expeditor a apreciat tell- ul" înseamnă că expeditorul e o persoană reală sau poate fi și bot? Întreb că am primit...? (mai mult)
Parere https://www.sportselect.ro/
Hey,recent mi-am dat seama că am puțin anxietate la școală, îmi puteți da niște sfaturi cum să fiu mai încrezut și social?
Slaut TPU,daca am pus la pariuri ca o sa marcheze un jucător, dar acel jucator nu este bagat tot meciul, ce se intampla?
Azi am fost in excursie cu clasa și am făcut niște poze cu o colega crezând că arat bine, însă când am ajuns acasa m- am uitat mai atent și am văzut că de fapt arat nasol, (mai ales pentru ...? (mai mult)
Parere site https://www.sportvision.ro/
Am cunoscut o fata acum 2 luni, la inceput imi placea de ea si acum o plac dar cu timpul am vazut ca are 2 tatuaje si mie nu imi plac imi da o stare foarte naspa, am continuat cu ea am zis ca poate uit...? (mai mult)
Sportselect.ro? Ce parere aveti despre acest site de haine/incaltaminte. este ok? Sau este un site aiurea de care sa te feresti? Produsele sunt originale? Vreau sa mi comand ceva mai scump de acolo...? (mai mult)
Salut! Cum as putea trece peste depersonalizare? Este o senzatie foarte ciudata si confuza. Se simte ca si cum te poti vedea pe tine insuti si parca ai fi in corpul altei persoane. Nu prea stiu cum sa ...? (mai mult)
Buna ziua, n- am mai fost la control pentru aparat de 2 ani aproape, acum trebuie sa ma duc pentru ca mi- a picat un bracket, știți cumva cam cât ar fi prețul aproximativ pentru consultație și...? (mai mult)
Salut! Vreau un sfat... Am niste prietene care ma inteleg perfect cu el. Azi dupa scoala m- a chemat cu ele in mol sa isi ea niste haine desi eu nu mai avusem bani si am zis decat sa ma duc asa aiurea...? (mai mult)
Cum treci peste o despartire dureroasa?
Bună. vreau sa va spun ca m-am dezvriginat singura cu un obicet.a curs un pic sânge. nu stiu ce ma sa fac ..am 13 ani..trb sa ma îngrijorez? Va rog ma ajutați?
Ce se poate intampla daca nu poarta manusi doctorul in timpul unei recoltari?
Am o intrebare. Vreau sa devin techinican veterinar și nu stiu ce liceu pot urma ca sa pot sa devin techinican veterinar gen generala sau profesională? Ce imi trebuie mai exact?
La facultate, salut un coleg de fiecare data cand ma intalnesc cu grupa mea ( gen colegi pe care ii cunoastem amandoi si e si el acolo sa vorbeasca cu ei) dar cand se intalneste el cu mine si eu- s in...? (mai mult)
Buna seara, am și eu o întrebare: Daca m- am mutat cu iubitul meu și părinții sunt de acord, are poliția ce sa ne facă sau lui are ce sa îi facă? Menționez că am 16 ani aproape 17 fara 4 ...? (mai mult)
Ce ar trebui sa inteleg daca o fata pe care nu o cunosc s-a uitat asa insistent la mine pana sa trecem unul de altul si m-a salutat? Se poate sa ma placa?
Ce credeți că face o fată mai atractivă?
Bună, scriu poezii, știți cum aș putea să le promovez?
Ce înseamnă "scumpete" din partea unui băiat pentru o fată?
Salut. Sunt băiat și am 18 ani. Să îmi las mustața sau nu? Fără arăt a copil. Mă refer să las doar ciocul și ce e deasupra, adică nu și în părți. Ce părere aveți?
Salut! Vreau un sfat... Ati patit vreodata ca cineva sa va faca poponar si sa zica mancami- ai? Din greseala cand am intrat pe usa nu stiu cum i- am facut piedica din GRESEALA si s- a impiedicat si m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
shiningcrown întreabă:
brokxy întreabă:
Darius0005 întreabă:
TheFox întreabă:
Spune- i tot în față, faptul că nu mai vreți să vorbiți și dacă mai insistă, iei alte măsuri. Nu e normal să- i dai block și să te cicălească de pe alte numere. Schimbă numărul. Dacă...... (mai mult)
Iti sugerez sa le spui parintilor, astfel incat ei sa vorbeasca cu parintii acelor colegi. Nu este normal ca diriginta sa nu faca nimic in acest sens. Nu aveti ora de dirigentie in care faceti activitati...... (mai mult)
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)