Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2019 sunt:
Esti pasionat de fotografie? Hai la concurs si poti castiga o invitatie la Cursul de Fotografie pentru incepători!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Salut.Cate kg credeti ca i s-ar potrivi unui baiat de 12 ani cu inaltimea de 1.70?
Salut! Am un prieten care are 18 ani și place o fată de 12 ani. Doar vreau să întreb, fiindcă el nu știe, și m- a întrebat pe mine dar nici eu nu știu, dacă este ilegal să fie un băiat...? (mai mult)
La facultate profesorii vorbesc cu dumneavoastră studenților?
Suntem 4 fete de 16- 17 ani care stam in chirie si avem probleme cu vecinii. Este un domn de vreo 30 de ani jos care ne face mereu panarama ca facem galagie pe timpul zilei. La noi vin in general baieti...? (mai mult)
Hey! Am URGENT nevoie de ajutor! Eu merg la o scoala de tara, unde nu se da bursa. Avem toate conditiile, avem fond la bugetul local, insa sunt singura din clasa care vrea sa ceara domnului director. ...? (mai mult)
Ma plictitesc la nunta si nu cunosc pe nimeni ce sa fac
Daca am terminat filologia si doresc sa dau la pompieri. am sanse sa intru tinand cont ca o sa trebuiasca sa dau examen la matematica?
Hey, as vrea sa stiu cine au facut vocile care au dublat anime-ul Naruto, mai demult
Din ce cauze e posibil sa nu imi mearga nicio aplicatie cu pedometru? Sau daca merge, se intrerupe, nu inregistreaza tot.
Salut.Fac meditatii la matematica sambata si duminica, mereu.De la 2 pana la 7. Dau 60 lei pe zi.Cum pot invata acasa? Singur Iau numai 5
Pot sa fac zile pe snapchat cu cineva necunoscut sau e dubios? Daca cineva isi da snapchatul pe insta pot sa fac zile cu ei? Va pot asigura ca nu sunt un dubios sunt fata si trimit snap- uri interesante,...? (mai mult)
Hey, TPU Vreau sa va intreb ceva, Dacă un baiat cand ma vede imi zambeste mi- a dat la 2 poze likeuri imi vede story- urile, se uita dupa mine, Vrea sa statea tot in fata mea. Dar, problema este...? (mai mult)
Salut lume! Am aproape 19 ani, si sunt virgin. Vreau neaparat sa merg la un bordel, avand in vedere ca locuiesc in Germania. Deoarece am avut mai mult prietene, si cu nici una nu am reusit sa fac nimic,...? (mai mult)
Hei, vreau sa stiu si eu in legatura cu piercingurile de la ce varsta iti poti face? Adica stiu persoane care au facut de la 12 ani, si nu doar unul... Si ma gandesc ca poate chiar daca au la varsta ...? (mai mult)
Ce intrebari se dau la testul psihologic la Liceele militare? ( pentru cei care stiu)
Cine imi face un scenariu dau funda!
Cine imi face si mie un scenariu dau funda!
Am o întrebare vreau să mă vopsesc negru ..parul meu dacā te uiți e negru.dar nu e acasă negru e spre alta culoare şi vreau să- l vopsesc negru, negru ..1.Cumpăr vopsea.2. Vreau să ştiu...? (mai mult)
Cei de la Ryanair au in Aeroportul Otopeni acea Cutie de măsurat bagajul de mana, înainte să trec de controlul de securitate,?
Ce admini de. aveti Daca puteam o intrebare despre sex nu o stergeati Eu nu stiam ca nu am voie sa pun intrebari legate de teme.
Imi poate face si mie cineva un scenariu.De exemplu: Tipuri de oameni la sala etc.
Salut! Am 1, 71 inaltime la 12 ani. Este bine?
Hei TPU. As vrea sa stiu niste jocuri cu carti si cum se joaca. Dau Funda
Salut TPU. As vrea sa stiu niste jocuri cu carti si cum se joaca. DAU FUNDA;-)
Salut, am 16 ani si fata de care imi place(ma place si ea) m- a invitat de ziua ei la un club si nu stiu daca sa ii iau cadou sau nu si daca ii iau atunci ce cadou. Va rog ajutati- ma. Ziua ei este saptamana...? (mai mult)
Cum pot sa învăț să fac spagatul în maxim 2 zile, vă rog din suflet, pot face orice. Fata 15 ani, 52 kg și 1.70.
Redacteaza un text de minimum 150 de cuvinte,in care sa argumentezi daca,in acceptia ta,societatile dezvoltate trebuie sa accepte sau nu,ca solutie umanitara, fenomenul imigratiei.
Buna TPU, ma simt foarte trista, Imi vine sa plang mai tot timpul, noaptea nu pot sa dorm. Imi vin tot felul de ganduri negre in minte. Nu ma simt sprijinita. Ma simt foarte aiurea. Vroiam sa merg la...? (mai mult)
URGENT! DAU FUNDA! Cineva mi- a spart contul de Instagram și nu stiu cum sa aflu cine ii! Și nici nu pot sa îmi schimb parola pentru ca dacă vreau sa intru ma da afara automat! Ce sa fac? Cum pot...? (mai mult)
Bună TPU Vreau sa va mai povestesc ceva din viata mea nefericită. Deci am fost cu un băiat o lună, timp în care m- a presat sa facem( stiti voi) Si nu am acceptat si acum am aflat ca s- a despărțit...? (mai mult)
Hei TPU Eu și cu iubitul meu avem 12 zile împreună. Ne știm de mai demult și am chiar început să țin la el. Azi m- a chemat acasă la el(știind ce își dorește), dar am refuzat și a început...? (mai mult)
Am o relatie la distanta cu o fata si ne iubim mult (cel putin asta simt), vorbim zilnic pe discord. Dar in ultima perioada a gasit un grup / server in care a gasit niste persuane cu care sta foarte mult...? (mai mult)
La istorie, bacul se da doar din materie din a 12-a? Daca da, eu sunt in a 10 a si as vrea sa ma pregatesc, ce imi puteti recomanda sa fac?
Salut TPU! Sunt student si vreau sa ma angajez pe un salariu de 1500 de lei, 6 ore pe zi. As vrea sa ma mut intr- o garsoniera si as ajunge la un total de 2000- 2200 de lei cu tot ce primesc de la parinti....? (mai mult)
Heey TPU! Vreau si eu link uri pentru grupuri pe whatsapp, dau funda!????❤
Buna! daca ai 14 ani poti sa mergi la untold singur?
Hei, TPU ????????????Deci, am o intrebare:Paaai de unde sa incep:mda, imi place un baiat din alta clasa, dar nu ne cunoastem foarte bine, dar totusi vorbim destul de des... Si a postat la insta story...? (mai mult)
Vreau si eu sa-mi recomandati seriale postapocaliptice
Salut tpu.Am o fata in clasa de care imi place.Si sta fix in fata mea.Arata foarte bine.Si s- a aplecat sa caute ceva in banca colegei ei si era fix cu curul in fata mea.Secunda urmatoare am avut o erectie...? (mai mult)
Salut! Am un cont my pasysafecard pe care aveam 52 de lei si cand am vrut sa ii dau upgrade la statusul de unlimited, cu buletinul, primesc in 3- 4 secunde un email ca sunt suspect de frauda? Cum fac...? (mai mult)
Stiti ce shoturi/cocktailuri pot sa fac intr- o excursie sa zicem ca am in buget 300 de lei(cheta). Vreau sa contina Vodka sau Whiskey sau orice alta bautura. Doar raspunsuri la subiect si sinceritate. ...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o intrebare. Eu sunt un tip foarte modest, nu imi place deloc sa ma laud si mereu tac daca cineva ma ia peste picior. Prietenului meu ii place sa fie el cel "șef ", este total opus...? (mai mult)
Salut TPU!De ceva timp petesc foarte des o chestie.Vorbesc cu o fata cele mai intime chestii si unele dintre cele mai ascunse secrete de ale ei timp de 3- 4- 5 zile.Dupa incepe ...? (mai mult)
Hei, unde pot citii carti online gratuit, in lb. romana? exista site-uri de acest fel? dau funda daca merg site-urile si pot citii carti. Insa carti reale nu de pe wattpad...
Buna seara / buna ziua, am 15 ani si de fiecare data cand vad ca vine un vant puternic, o ploaie, furtuni, vad cum copacii incep tare sa se miste, si parca simt ca nu mai sunt in pielea mea, pur ...? (mai mult)
Unde pot vedea de cat timp sunt prietena cu o persoana pe Facebook?
Ce se intampla daca o plac si mai mult cand o vad pe fata pe care o plac?
Stie cineva cine e ucigasul zodiac sau daca mai traieste?
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Placa de indreptat parul Remington Ceramic Straight S3500
37
socipath63092 întreabă:
Dismally întreabă:
elcosmin întreabă:
Hammurabi întreabă:
O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt...... (mai mult)
Pare o lupta de- a ta impotriva... ta. In cazurile astea, cand mintea incearca sa te convinga sa te autodistrugi este preferabil sa te vezi cu un psiholog. Stiu ca e greu sa te convingi sa faci asta. ...... (mai mult)
La ora actuala sunt Lasere medicale speciale pentru dermatologie, pentru piele si care pot curata si regenera pielea fara nici o durere si in scurt timp. Unii apeleaza la laser daca au prea mult par pe...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?