Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Martie 2023 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Bună, chiar România se unește cu Republica Moldova? Ca m-am uitat pe TikTok, e adevărat, ne unim cu Republica Moldova?
Daca voi aveți studii superioare (facultate) ați alege o persoana ca iubit/a fără studii superioare?
De ce li se permit adolescenților atâtea toane?
Ce parere aveti despre Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc. E greu acolo?
Ce parere aveti despre liceul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par elevii, profesorii, etc.
Ce parere aveti de Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti? Cum vi se par profesorii, elevii, etc. Este greu acolo?
Pace!Are voie un profesor sa se ia de tine din cauza ca ai o relație și stai cu prietena ta la liceu? Precizez ( nu facem ninic iesit din comun) nu ne tinem de mana, nu ne îmbrățișăm nimic....? (mai mult)
Bună, trec printr- o perioadă grea din punt de vedere psihic și am gânduri de a- mi face singură rău deși sunt conștientă că nu vreau asta, în fine, am decis să- mi ascund durerea în tot...? (mai mult)
Buna TPU, vorbesc cu un baiat din alt oras de 8 luni insa inca nu ne- am intalnit in viata reala. Totusi am mai discutat de faptul ca am vrea amandoi sa ne intalnim intr- o zi dar mereu aparea ceva si...? (mai mult)
Cum se calculeaza nota de la simulare?))))
Bună, nu știu cum să încep, sunt deschisă cu toată lumea, ascult problemele tuturor și îi ajut să și le rezolve deși pe ale mele nu pot. Am 14 ani, perioada aia în care toți adolescenții...? (mai mult)
Buna, mi- am pensat gresit una dintre spancene, maine am ore si mi- e frica de ce vor spune profesorii si colegii, .....mama! Cum sa creasca peste noapte?, e imposibil! Va rog sa ma ajudati nu stiu...? (mai mult)
Cati de FB iti trebuie dacă ai luat un I la istorie și vrei ca media sa fie FB
Bună am nevoie de ajutor, mi- am luat părul facial cu ceară și fără să vreau când am tras de bandă tare mua apărut o roșeață ca un fel de lovitură care mă ustură, urgent cu ce aș putea...? (mai mult)
Bună! Sunt foarte indecisa la ce profil sa dau la liceu. Mi- ar fi de folos niște informații. Ma gândeam la științe ale naturii pentru ca pot dupa sa dau la orice facultate, totuși, nu îmi ...? (mai mult)
Bună! Acum 2 zile am avut primul meu contact sexual. Ideea e ca nu ne- am protejat dar băiatul a ejeculat in afara, si a durat aproape un minut pana și- a dat drumu. Țin sa menționez ca nu am mai...? (mai mult)
Bună! Cei de la asistenta medicala dau același examen de admitere la biologie că și cei de la medicina? Mulțumesc anticipat!
Deci am o problema cu părinții unei pers. Am făcut cv "gresit" care oarecum nu era chiar vina mea. Infine și era vb despre ea și părinții ei sunt supărați pe mine. Iar acum trebuie sa ma întâlnesc...? (mai mult)
Ce sport va place cel mai mult la ora de sport la școală?
Voi,cum v-ați pregătit pentru examenul de bacalaureat? În general simulările sunt mai grele decât examenul în sine? Poți lua media 6 ușor în bac?
Anul acesta susțin examenul de maturizare, bacalaureat.Am multe emoții, nu știu ce să fac..Invat pe fiecare zi circa 2 ore, dar nu simt nici- o schimbare ca m- am deșteptat peste noapte. Am luat...? (mai mult)
Salut, este o fata la scoala care ma prinde de buci in continuu, sa sun la politie sau sa ii dau si eu la buci sa ma lase in pace?
Am niste intrebari... urmeaza sa imi fie scazuta nota la purtare pentru ca am "jignit" un profesor. 1pot sa imi maresc cumva din nou nota la purtare? 2 imi afecteaza sansele de a intra la un liceu cu profil...? (mai mult)
Bunăcum fac sa nu mi mai vadă oamenii întrebările direct de pe profilse uita unii insistent pe contul meu și ma deranjeazădau funda
Soția mea are 40 de ani și trebuia sa ii vina ciclu cu 10 zile în urma poate sa fie gravida sau se poate sa fie doar o întârziere?
Bună! sunt a8a și in Iunie am en, vreau sa dau bani dar nu știu cum sa fac bani ii bag in foaie sau ii dau acelui supraveghetor înainte și cum se procedează dacă ii dau bani înainte îmi dictează...? (mai mult)
Este cineva care joacă World of Warcraft pe acest server: WARMANE?
Se mai sunt pe aici persoane cu parinti stricti? Stau la țară și nu pot sa fac nimic, nu ma lasa nicăieri deși nu am făcut vreodată vreo prostie sau sa fiu un copil problema, am avut mereu note...? (mai mult)
Salut sun in impas la ce liceu pot merge pe profesie de bucatar?
Ai nevoie de portofoliu cu desene pentru a intra la liceul de arte sau se dau doar probele?
Buna TPU, imi este foarte dor de fostul meu, ne-am despartit acum o luna dar inca ma gandesc la el, am ramas prieteni si vreau sa va intreb cum sa il fac sa ma placa din nou?
Cum sa imi conving părinții sa ma lase cu un iubit? Sm 14 ani. (fără comuniști și oameni închiși la minte, ms)
Salut,stie cineva cate săptămâni mai sunt pana se termină liceul?
Buna TPU. Cum as putea sa inteleg matematica? Niciodata nu m- am impacat cu materia asta. Avem si o profesoara de matematica care ne da foarte multe teme si nu mai fac fața! Nu exista tema fara plans....? (mai mult)
De ce este intelegere in public ca pedepsele corporale de la parinti trebuiau interzise iar pedepsele sufletesti nu? Adica sa aiba voie sa imi interzica sa ies din casa, sa imi confiste telefonul si toate...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare, cam despre ce subiecte ar trebui sa vorbesc cu o fată dacă e pentru prima data când ies la o întâlnire cu ea? Puteti va rog da îmi dați exemple de discuții?
Saluuut! Am o intrebare, spre exemplu daca esti cls. a VII-a și termini anul scolar, in vacanta de vara te poti considera clasa a VIII-a?
Ba frate se mai merita sa îți cauți o iubita o persoana pe Facebook sau pe Instagram ca eu din câte mi se pare parca nu mai merge deloc fetele pe Instagram strâng șir indian de cereri de prietenie...? (mai mult)
Buna! Îmi place de un băiat timid și nu știu exact cum ar trebui sa procedez. El este sociabil atunci când vorbești cu el, întreabă și el la rândul lui, însă nu știu cum ii pot spune ca ...? (mai mult)
Salut TPU am 14 ani fac 15 intr- o luna si vreau sa cunosc persoane noi si sa interactionez cu cineva indiferent ca e fata sau baiat care are acceleasi viziuni ca mine si sa tinem o conversatie (va rog...? (mai mult)
Permis pentru categoria a1 sau am care e mai puternica
Cum e old spice wolfthorn?
Ajutor! Am Mana puțin luxata, vreau și rup, nu vreau sa merg la o zi de naștere varoog ajutor? Dau funda
Dacă vreau să mă transfer de pe mecanică pe științe sociale în clasa a 10-a, trebuie să învăț limba latină? Și mai trebuie să mai dau un examen de diferențe din câte am înțeles nu?
Salut TPU! Am 14 ani și trebuie să menționez că sunt baiat, as avea o problema cu parul pubian (mai exact parul de la organul genital masculin de reproducere ) mă deranjează foarte mult în ultima...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți despre 2023?
Dc femeila sunt rele iar barbatii nu
Cum se explică asta când băiatul brusc se retrage dintr- o relație fără nicio explicație? Gen tot e bine bine și la un moment dat se schimbă atitudinea total.Gen a început relația cu mine și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adr696969 întreabă:
Ana282003 întreabă:
FeliciaMandache întreabă:
AlexandraMariaStancu întreabă:
Dacă vă iubiți, dar aveți certuri, se poate rezolva, cu condiția ca amândoi să faceți efortul de a va salva relația. Puteti încerca terapia pentru cuplu, psiholog/psihiatru, depinde de gravitatea...... (mai mult)
În primul rând, vreau să îți spun că nu ești singura persoană care se confruntă cu această problemă. Există mulți oameni care au mofturi la mâncare sau care simt că nu pot mânca anumite...... (mai mult)
Salut! În general, avizul psihologic este o parte importantă a dosarului pentru obținerea permisului de conducere și este obligatoriu să fie prezent la proba practică. În caz contrar, s- ar putea...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!