Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Martie 2021 sunt:
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatiaTu ai incercat-o?
Salut TPU! Cred că tocmai am avut primul meu atac de panică. Mie îmi este foarte frică de ora de chimie deoarece profesoara pune note mari doar dacă ești pupincurist (sau aproape de olimpic). Semestrul...? (mai mult)
Am aproape 18 ani. Am 1 sora ea fiind extrovertita iar eu introvertit. Deci va zic din scurt, eu nu am prieteni nici relatie cu o fata si sincer nu imi pasa sa imi fac prieteni sau sa caut fete nici ...? (mai mult)
Bună! Mă chinui de 8 ani să slăbesc. Dau câteva kg și apoi le pun la loc și mai multe chiar, gen dacă dau 5 kg pun 10 în plus. M- am săturat! De la asta am și o stare proastă, plang mai ...? (mai mult)
Salut, curand imi voi pune aparat dentar fix deoarece am probleme cu dintii. Ati pute sa mi spuneti daca odata cu dintii se va indrepta si maxilarul? multumesc
Salut, doar eu nu- s mulțumit de vocea sa pe care o are in înregistrările audio? =) Mi se pare că vocea pe care o am in înregistrări e foarte enervantă și oarecum "flecmatică", de parcă vorbesc...? (mai mult)
Cum ma pot inscrie dupa liceu la Academia de politie si care sunt cinditiile? Daca intru la un liceu care nu imi place, ma pot transfera anul viitor la cel dorit? Daca in cel mai rau caz intru la o ...? (mai mult)
Salut TPU! Mi am pus piercing in limba ieri si nu stiu daca ar trebui sa l dau jos ca sa l curat. Citisem undeva ca nu ar trebui indepartat decat dupa 30 de zile de la procedura, altundeva ca trebuie ...? (mai mult)
Este cineva la postliceala din SB?
Bună seara! Este cineva la postliceala din SB, doresc câte informați.
Salut! Imi creste parul foarte repede și nu stiu ce sa fac, ma duc și ma tund, ma spal pe cap, imi fac parul, iar după vreo 4 zile deja e mare și nu se mai aranjează cum trebuie, ce ar trebui...? (mai mult)
Cum pot lasa deoparte frica de sange? Am aceasta problema de mult. Daca vad sange, daca vad pe cineva care se vaita sau ii este foarte rau si alte chestii de genu, mi se face rau si simt ca ma ia cu ...? (mai mult)
Salutare! Anul acesta urmează să dau bacul, profil real. Problema mea cea mai mare este proba la română. Nu sunt capabil să fac un eseu de 3 pagini, așa că m- am gândit să elimin câteva opere...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma apuc de scoala de soferi si intrebarea mea este ce ar trebui sa fac ca sa iau sala? Ce sa citesc?
Buna TPU, ma confrunt de vreo cateva luni cu o problema, in urma cu 4 ani nu am fost lasata sa merg sa scoala, iar acum cand am reusit sa revin din nou la scoala efectiv nu pot retine anumite lecti ...? (mai mult)
Buna TPU, ce se intampla daca imi instalez talking angela? Nu o sa mi-a instalez vreau doar păreri cu este adevarat că este un pedofil in spatele ei?
Pot sa folosesc o tigare electronica adica un vape pentru a creea fum in camera fara sa trag din tigare? Adica daca are cineva, poate sa mi spuna daca are vreun buton sa apese sa iasa fum singur
Buna. As vrea sa ma mut de pe științe sociale pe filo engleza. La ce materii trebuie sa dau examen?
Am si eu o dilema, odata cand am fost la plaja am fost nevoit sa port un sort fara plasa pe dedesubt si din ce stiu exista o diferenta intre sortul cu plasa si fara plasa, mai ales cand esti la plaja...? (mai mult)
Poate lasa clasa o diriginta gen sa vina alta? dau funda
Buna, tuturor! Sunt pe prfilul mate-info. Stiti cumva daca se da bacul la informatica si TIC? Chiar am nevoie de aceasta informatie!
URGENTBuna, TPU! PLZ NU RADETI! DACA AVETI CHEF DR GLUMIT, FACETI ASTA LA ALTA INTREBARE! ROG SERIOZITATE Deci, am 15 ani, fac 16 in toamna, si nu am avut niciodata ciclu. Ieri, de dimineata,...? (mai mult)
Ce ziceti de crimele din mexic si brazilia?
Buna TPU! acum cateva zile am intrat pe contul de Instagram al fostului meu iubit si am am vazut ca are o alta iubita... si de atunci tot plang si ma gandesc la el si ma descurajej caci tipa aia e mai ...? (mai mult)
Buna TPU, am auzit că talking angela e foarte rea si că dacă o instalezi o sa vina niste bărbați sa te rapeasca, eu una nu am instalat o si i- am dat si report si daca i- am dat report nu o sa vina...? (mai mult)
Exista posibilitatea ca după o despărțire după o relație lunga, băiatul sa realizeze ce a pierdut și sa încerce sa se întoarcă înapoi?
Orientarea sexuală este o alegere in viața? De ce sa nasc sau cum devin băieți gay sa bisexuali?
Salut! Stiu ca nu scriu in categoria corecta dar m- am gandit ca asa puteti vedea mai usor intrebarea mea.Sunt di Cluj - Napoca si am 13 ani.Fac chitara de 5 ani si bass de 4 ani.Problema este ca imi ...? (mai mult)
Heyy. Eu am 19 ani și recent m- am angajat. In prima zi, când am venit la interviu, șeful meu nu a putut ajunge așa ca l- a trimis pe fiul lui. Îmi cam place de el, chiar cred ca m- am îndrăgostit...? (mai mult)
De 2 luni am renuntat sa mai vorbesc cu o fata pe care o placeam foarte mult deoarece ma tinea in friend zone si ma durea foarte tare cand o vedeam cu alt baiat si de o saptamana incoace a inceput sa imi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Sunt cam obsedat de inaltimea mea. Am in jur de 1.75 si am 17 ani. Tata are 1.83 mama are 1.68. Pana la ce varsta pot sa mai cresc si cat. As putea atinge 1.80?
Heiii! Am o prietenă (cea mai bună) care a început să stea cu o fată mai, , rebelă, , să zic așa și cred că asta o influențează rău. Pe story- urile de pe insta nu pot să zic că pune cele...? (mai mult)
Pe ce profil ar trebui sa merg dacă vreau sa fiu antreprenor?
Cum se folosesc oburile? Cata ață trebuie sa rămână afara sau cum știi ca este pus corect?
Ce cadou as putea sa ii iau prietenului meu de 14 ani? Ii plac animeurile si jocurile
Bună! Termin clasa a 8 a și vreau să mă duc la liceul I.L. Caragiale din Ploiești pe profil științe ale naturii dar am unele întrebări dacă mă puteți ajuta. 1.Cu ce medie se intră? 2.Cum...? (mai mult)
Cum ii spui mamei tale ca ai gagic fara sa te bata?
Buna seara! Eu de mult timp pot sa spun ca nu mai am prieteni adevarati pentru ca multi dintre ei sunt toxici si din cauza asta nu mai tin legatura cu ei si am suferit destul de mult. Imi puteti da sfaturi...? (mai mult)
Stie cineva cum sunt profesorii în liceul Costin D. Nenitescu din București?
De multe ori profesorii zic că se înregistrează orele. "Nu vorbi așa că se înregistrează". "Ia că mă uit eu la înregistrare". Eu cred că e o mare vrăjeală de speriat copiii. Singura metodă,...? (mai mult)
Hey TPU, am 12 ani. Deci nu mai suport nu ma mai pot intelege cu mama mea, deci parintii mei sunt despartiti de vreo 4- 5 ani de zile, tata si- a gasit pe altcineva, acum 2 ani s- au casatorit, ea...? (mai mult)
Salut TPU, astazi am chiulit de la ultima ora aproape toata clasa, doar 3 au ramas in clasa.Acum a aflat diriginta si maine vrea sa ii explicam de ce am plecat si nu vrem sa afle ca am chiulit ca este...? (mai mult)
Daca iau pastile de testosteron, pot păți ceva grav? Am auzit ca daca ai testosteron in corp mai mult ai alta incredere in tine, iti e mai usor sa vorbesti cu fetele, chestii de genul. E adevarat?
Buna TPU, m- a pus sa citesc azi la franceza si am avut senzatia ca mi s- a pus in nod in gat si imi venea sa plang fara sa vreau, profesoara nu stiu daca si- a dat seama dar se uita la mine, dupa a ...? (mai mult)
Sunt în clasa a 10- ea și toți colegii ma striga după numele de familie. Nu am un nume de familie ciudat, sunt alții care îl au mult mai urât.Ma deranjează destul de mult înăuntrul meu. Ma...? (mai mult)
Buna! Azi am dat un quiz la biologie (sunt inca la scoala) si am luat punctaj maxim (nici nu am invatat, imi place materia si prind repede). Am terminat prima si am iesit de la ora. Problema este ca o...? (mai mult)
Ce inseamna a fi luat de nas? Propozitia este,, Painea si salamul ma luau de nas.
Cine stie limba armeniana? Am nevoie de o traducere va rog mult! Scris este cu litere normale nu de ale lor. V-as fi foarte recunoscatoare
Buna seara,Am de cateva zile o problema de incredere in cel mai bun prieten. Mai exact in urma cu vreo 4 zile am cam exagerat cu bautura la el acasa, nu a fost prima data si mereu am apreciat la ...? (mai mult)
Cum sa te iubesti pe tine insuti? Toata lumea imi zice sa ma iubesc, dar eu nu stiu cum.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DoamnaGasca întreabă:
Nume6 întreabă:
Hela întreabă:
curiosul122 întreabă:
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Pai daca este secret, nu cred ca iti va spune. Si intr- un fel daca e secretul omului este mai bine sa nu stii. Tie ti- ar placea ca un prieten caruia i- ai incredintat un secret sa i- l spuna altcuiva?...... (mai mult)
Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s- au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!