| Andrei101010 a întrebat:

Ajutor! Iubita mea e insarcinata(6 saptamani)si are niste greturi insuportabile! Nu poate sa manance nimic. Daca vede chiar si salata de rosii i se intoarce stomacul pe dos.De carne nu mai zic.Doar iaurturi,fructe,ciorba, supe poate manca si castraveti acri.Atat! Si imi fac griji pentru ea.Cred ca a slabit 5 kg.Ce-ar putea sa faca sa nu mai aiba asa greturi? Pe bune ca daca continua asa o sa ajunga la spital.

1 răspuns:
| Albinu?a767 a răspuns:

Asta e doar în primele luni de sarcina respectiv 3 luni. Încearcă să îi dai ceva hrănitor bogat in vitamine care sa nu ii afecteze creșterea copilului. Este bun dacă mănânca castraveți scrii că așa nu o să aibă limbrici și o să o apere de boli. Îi recomand supe cu legume cu ardei, sfeclă roșie, păstârnac, leustean, morcov. tăiate în cuburi mici că sa nu se simtă așa tare gustul sa nu ii de facă rău. Peste fara usturoi. Așa o ciorba cu legume. Sa fie dezosat. Peste fiert cu câteva continente saturale sare piper... legume să de-a gust. Și că desert un iaurt cu fructe sau fără poate sa fie și dulce sau nu. Cereale integrale, biscuiți cu semințe de susan, grisine...
Succes!