| LoveMusic a întrebat:

Am 2 întrebări, aşa să ne cunoaştem mai bine.

1. Ce poveşti HORROR ştiţi? Dar să fie HORROR în realul sens al cuvântului, nu de genul "Am fost în parc toamna, nu era nimeni şi am auzit zgomote ciudate. M-am speriat şi am plecat. Ce horror a fost! Nu m-am mai întors în parc în următorii 5 ani." Dacă nu, mai bine nu răspundeţi. Vă mulţumesc! kiss Şi vă implor, nu ezitaţi să răspundeţi. Împărţiţi şi cu noi întâmplările voastre horror.

2. Ce poveşti amuzante ştiţi? Nu ezitaţi să răspundeţi!

Mulţumesc! kiss

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Langa mine se afla o casa parasita despre care se spune ca e bantuita. In urma cu 14 ani acolo a locuit o familie care avea un bebelus. Intr-o seara mama bebelusului a bagat in soba o sticla in care era putina motorina iar greseala ei a fost sa o astupe. Toti s-au strans in camera iar deodata soba a explodat provocand un incendiu. Mama si-a luat bebelusul in brate dar nu a mai putut sa iasa. De frica s-a aruncat copilul pe geam. Ea a murit mistuita de flacari iar copilul in urma cazaturii. Sotul cand a vazut femeia tipand nu a putut face nimic si a plecat. Se zice ca s-a mutat in Bucuresti avand grave probleme psihice. Spune-mi daca ti-a placut! Cu placere.