Da, exista, mie mi-a dat o prietena o foaie cu o pata mare neagra, cu o forma neregulata, acum cativa ani, spunandu-mi s-o privesc 2 minute si sa ma concentrez asupra ei. Eu nu intelegeam despre ce e vorba la vremea respectiva, dar am incercat. Apoi mi s-a spus sa privesc pe un perete si intr-adevar, mi-a aparut un profil de om, pana la bust, cu o coroana de spini si barba cred, nu mai tin minte exact, era acum vreo 5 ani. Am ramas si eu uimita, functioneaza. Faza chiar e adevarata, no silly joces. Nu stiu insa daca exista si pe internet.Cauta pe google, poate e p'acolo. Succes
Si daca te uiti la televizor si inchizi ochii, vezi si cu ochii inchisi timp de o secunda, 2. ( pff... ce face ateea din mine )
That's bullshit
Cine sau ce este "isus"?
Stiam ca inseamna "asin" in ebraica parca.
Vrei sa vezi un magar? Scoate capu pe fereastra
.vezi o groaza:*. Sper sa reusesti.
Uita-te la cele 4 puncte din centrul imaginii 30 de secunde. Incearca pe cat posibil sa nu clipesti si sa nu te misti. Dupa 30 de secunde lasa incet capul pe spate si uita-te pe tavan (sau pe o foaie alba de hartie). Clipeste des si priveste!
http://www.iluzieoptica.com/data/media/1/iluzie-optica-isus.jpg
Nu am auzit de asa ceva. Dar daca vrei sa-l vezi pe Isus, atunci vei face voia Lui si il vei avea mereu in minte.Asa Il vei vedea.Incearca
E normal sa il vezi pe Isus dupa ce privesti, doar seamana contrastul din imagine cu chipul lui, si se impregneaza pe retina. Dar doar ti se pare
225200nu întreabă: