anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am citit pe net ca daca faci niste vraji, nu stiu care, de dragoste, atunci baiatul pe care il placi se indragosteste de tine! Care sunt acele vraji? A incercat cineva sa le faca? Spuneti-mi si mie vreo doua! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| zambethツ a răspuns:

Iti dau eu mai multe si iti alegi uh care crezi ca e pentru tine ori mai simpla cum vrei uh
1. Uleiul de menta pus pe hainele sau lenjeria persoanei iubite are rolul de a asigura o noapte fierbinte
2. Uleiul de morcov picurat pe degetul mare de la picior il va face pe partener sa va descalte. Incercati si veti vedea!
3. Cantati numele persoanei iubite, fiti creativ - va veti acorda pe frecventa astrala, atragand extazul(asta chiar e tarelaughing)
4. Udati aparatul de ras (desigur nu cel electric) al iubitului dvs cu apa de trandafiri. Aceasta il va proteja de avansurile admiratoarelor si ii va mentine mereu proaspete dragostea si fidelitatea fata de dvs. Pentru un efect mai puternic, preparati-va chiar dvs apa de trandafiri din petale proaspete. Striviti petalele si puneti-le in apa calduta - pentru rezultate excelente folositi apa de izvor sau de ploaie.
Ceremonialul de dragoste al lui Venus - vraji de dragoste

Aceasta este o formula magica standard care poate fi folosita de ambele sexe. Urmeaza-i instructiunile cu grija si el sau ea va fi din nou in bratele tale cat ai clipi.

1. Aprinde tamaie de trandafir (poate fi tamaie obisnuita pe care ai picurat putin ulei de trandafir) vinerea noaptea, deoarece vinerea este sub influenta lui Venus - zeita dragostei si a armoniei. Fa-o cat mai aproape de miezul noptii.
2. Aprinde doua lumanari rosii, rosul fiind simbolul pasiunii si al desteptarii.
3. Pe doua bucatele de hartie scrie numele partenerului si adauga o picatura de vin daca esti barbat sau o picatura de parfum daca esti femeie.
4. Pune hartiile sub lumanari.
5. Cauta sa obtii o stare de relaxare mentala si imagineaza-ti iubitul stand singur intr-un gol intunecat. In timp ce il vizualizezi, inchipuie-ti o lumina rosie stralucitoare care incepe sa-l inconjoare, cuprinzandu-i intregul trup. Dupa un minut sau doua, lasa imaginea sa se estompeze.
6. Practica ritualul cinci nopti consecutive, la aceeasi ora.

Acest ceremonial este excelent si pentru reaprinderea pasiunii partenerului tau, daca interesul lui sexual pentru tine a scazut. In acest caz asigura-te ca in a sasea noapte veti fi singuri pentru ca ceremonialul sa-si faca pe deplin efectul.

Ritualul Intoarcerii Dragostei

1. Treci un ac printr-un muc de lumanare rosie

2. Aprinde lumanarea, concentreaza-te, si spune urmatoarea incantatie:

Ac in flacara, ac de foc, patrunde-i gandurile, fa-l sa se perpeleasca si sa nu-si afle linistea pana cand inima lui se va intoarce la mine.

1-Iei 4 fire de matase (dar matase sa fie), lungi de jumatate de metru (ar fi perfect daca ai fire luate dintr-o haina a lui) pe care le arzi un pic la ambele capete la focul unei lumanari albe.

Ai grija sa nu porti metal asupra ta.

Dupa ce afumi firele, rostesti de trei ori cu voce tare (pe tonul unui general in armata - ca o comanda) numele lui complet in timp ce innozi toate 4 firele, apoi rostesti descantul:

Te leg si legat sa stai

Amutit, incremenit

Ca steaua din cer,

Ca apa din put

Injunghiat, incorsetat

In pamant, in trup de om

Din lut si din piatra rea

Pana ce m-oi razbuna

Inima lui... (numele lui) oi lua.

Apoi treci firele peste lama cutitului si le pui deoparte.

Trebuie sa repeti vraja de noua ori in timp de o zi si o noapte intreaga.

Fi pregatita sa dai la schimb lucrul la care tii cel mai mult si sa ai un rezultat imprevizibil.

2--iei o ceapa si scrii pe partea ai inferioara numele celui in cauza.

-sadesti ceapa intr-un ghiveci de flori, si pui ghiveciul intr-un loc cald si luminos.sopteste in fiecare seara si dimineata peste ghiveci, numele celui ce se vrea a fermeca.atunci cand observi ca ceapa incolteste, rosteste zilnic cuvintele:

asa cum radacinile cresc,

asa cum frunzele cresc,

asa cum florile cresc,

asa si iubirea lui.( numele )

tot asa sa creasca!

3- Pt aceasta vraja aveti nevoie de o papusa din carpa si 7 ace.

In fiecare seara incepand cu ziua luni iesiti in fata casei alegi o stea de pe cer si spuneti uitanduva-ti spre ea:

"Stea, stea logostea

Toate setelele sa stea,

Numai steaua mea,

Sa alerge sa zboare,

Din cer sa se coboare

Pe "iubit" sal gaseasca

Sa-l pocneasca

La mine sa se opreasca"

Apoi ifintegeti un ac in inima papusii. Faceti asa in fiecare zi pana duminica apoi duminica dupa ce ati infipt toate acele mergeti la o apa curgatoare si aruncati papusa in apa.

4-Se ia o bucata de paine sfintita si se unge cu miere zicand:

"Cum se lipeste mierea de paine asa sa se lipeasca si inama lui "iubit/a" de inima mea.

Musti u jumate din paine si o mananci apoi jumatea cealalta o dai persoanei respective sa o manance." de 3x

5-Mici vraji de dragoste

. Uleiul de menta pus pe hainele sau lenjeria persoanei iubite are rolul de a asigura o noapte fierbinte

. Uleiul de morcov picurat pe degetul mare de la picior il va face pe partener sa va descalte. Incercati si veti vedea!

. Cantati numele persoanei iubite, fiti creativ - va veti acorda pe frecventa astrala, atragand extazul

. Udati aparatul de ras (desigur nu cel electric) al iubitului dvs cu apa de trandafiri. Aceasta il va proteja de avansurile admiratoarelor si ii va mentine mereu proaspete dragostea si fidelitatea fata de dvs. Pentru un efect mai puternic, preparati-va chiar dvs apa de trandafiri din petale proaspete. Striviti petalele si puneti-le in apa calduta - pentru rezultate excelente folositi apa de izvor sau de ploaie.

La rasaritul lunii i-a un trandafir rosu uitandute la luna spunand:

iubeste-ma sub razele lunii

aprinde-ma sub raze soarelui

dezleaga-ma in toiul noptii

Pune trei lumanari in cel mai inalt loc din casa. Lumanarile trebuie puse pe o farfurie plina cu zahar. Aprinde lumanarile. Cere trei dorinte de la Sf. Rafael, Sf. Mihail si Sf. Gavriil. O dorinta pentru afaceri/servici, o dorinta pentru dragoste si o dorinta imposibila. A treia zi dupa ce ai facut toate astea, fa publica vrajei asteia ( pe un forum, ceva ) sau sa trimiti la ziar multumiri celor trei sfinti care iti vor indeplini dorintele si asteapta sa vezi ce se intampla a patra zi.

Ei 2 lumînări şi o farfurie cu apă. Apoi aprinzi lumînările şi picuri 2 picături în farfurie spunind numele tău si al Iubitului tau. dacă picăturile se împreunează veţi fii împreună, dar dacă se departează vă veti despărţi...

sper sa iti fie de folos macar una kiss:*

4 răspunsuri:
| Story29 a răspuns:

Fi tu insuti si baiatul sigur te va placea

P. S. te rog nu incerca vraji stiu eu pe cineva care a facut asa ceva si s-a terminat destul de prost...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai nu mai fiti asa obsedate de dragoste. daca el nu te place asta nu inseamna dragoste.gasesteti un baiat caruia sa ii placa si lui de tine nu dor tie de el...succes

| sebilica a răspuns:

Am gasit un site despre iphone apps si vreau sa stiu daca cineva a folosit acest site: http://www.bestappiphone.com

| barbyearefitsSe a răspuns:

Pai eu am auzit de "sa-i pui menstruatie in bautura dar nu prea multa o piktura ca cica inebuneste daca pui prea mult sh cica daca bea bautura va fi mort dp u" nu stiu cat de adevarata e vraja asta,
Sper ca te'am ajutata!
sh oriqum nu cred in vraji daca o pers te iubeste te iubeste si fara vraji
mai bine ddeloc decat "dragoste fortata"
Funda; X