Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?
Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge, demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste, nu trebuie sa plangi, zambeste!
Si viata e roz daca ai un creion bun.
Mai bine lasa
Fa`te ca nu`ti pasa!
Lumea din jur mereu bârfeşte! Nu proceda la fel. Arată`le că tu ai trecut de acest nivel. Fii mai atent la ce scoţi pe gurăă!
Alunga tacerea si cere`mi ce vrei, dar stinge durerea din ochii mei!
Aud vorbe parsive despre Mine. Si continua barfa! Da` cand ajunge la Mine barfa;-x Isi cere scuze t_a_r_f_a ![]()
• Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu •
De la capat o iau, dar acum stiu ce vreau!:X
Daca pentru un timp credeai c`o vei distruge, uite`te dupa zambeste si mai dulce!
Let the rain wash away all the pain of yesterday!
Visez la o lume noua! ![]()
N`am impresii`n cap! Nu sunt figuranta! Si daca esti cumva de alta parere.Chiar nu ma intereseaza punctu tau de vedere!
Fara regrete sau alte sentimente
Toate t*rfele se cred importante in ziua de azi![]()
Dar roata s`a intors cum se intoarce mereu acum pentru mine e simplu pentru tine`i mai greu.
Daca c*rvele ar fi fosforescente…atunci Bucurestiu` ar fi Las Vegas…
°•×●Gasca`i adunata.nimic nu s`a schimbat. / in chefuri si in fite o tinem ne`ncetat... tatuaje noi, inele si cercei, stam doar pe MTV si nu ne pasa ce zic Ei...°•×
Esti paralela!![]()
Sa taci cand vb eu, nu imi place sa minti cand mint si eu, nu´mi place sa spui " pa " asta e replica mea!
I got reasons to live all the time Everyday smiling up to the sky ![]()
Greu, si stii ca am dreptate, am tinut capul sus si am mers mai departe.Nu ma intereseaza ce crezi despre mine, inainte sa spui ceva, uita`te la tine!
ZâmbeTu` meu fals, se pisă pe zâmbetele voastre perverse; x
• Vad viata ca pe un joc. Sunt pasionata mereu de primul loc!
• Iar atunci când noi poate no să mai fim, lasă coniacul să curgă, dă-ne o țigară și să ne-amintim, de clipele care au fost și nu revin, lasă pe masă o scrumieră și un pahar de vin.
• Destinul amesteca cartile, iar noi jucam
• Nu arăta niciodată celor cu care joci că ştii să trişezi. >:]
• De cate ori ma vei privi cu ura si manie. De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie!
Crezi ca totu`i roz, da` de fapt totu` e intunecat, nu mereu viata are culoarea in care esti imbracat.
• Şi toate îşi au un rost în viaţă, toate clipele frumoase la momentul potrivit.
• Ma plimb pe curcubeu de parc'ar fi drumu' meu, fericita ca un copil care inalta un zmeu; x
Am aflat mai demult ce inseamna sa te doara. am gresit si am iertat. Si n`ar fi prima oara. Am invatat sa mint. Sa ma ascund dupa cuvinte. Am invatat sa tac si sa fiu mereu cuminte.
Deasupra lumii De Ce Imi Spui k Iubesti? Cand Tot Ce Faci e Sa Ranesti? Nu Te Mai Crede Prea Banal, Povestea e La Final, Prea Tarziu Sa-ti Ceri Iertare, Stiu Regreti Si Stiu k Doare.
ღ~ Cum sa mai cred in minuni. Cand mi-ai spus numai minciuni. Vorbele tale frumoase. Au fost dulci dar erau falseee! ღ♥ღ
Foarte bine din partea mea. N’ ai decat s`o alegi pe ea!![]()
E destul cat am avut rabdare.nu te las sa ma calci in picioare, ai pierdut tot pe greseala ta. Nu regret ca n`am ce regreta!
Si adu`ti aminte de mine ca am fost cândva lânga tine!![]()
Visez la o lume in care tu nu existi!![]()
Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce are ea de dat!
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna
Tot el mi-a spus ca nimeni n`o sa stie Suntem ca ultimele piese dintr`un puzzle de 1000 Si-am inteles atunci in stilul lui discret /direct Ca suntem atat de diferiti,dar ne completam perfect
○ Smile because life is short, Smile because we're together, Smile as we'll see after a long time, Smile because we will be happy, Smile because I'll never leave you, Smile because I love you[!] •.s te ingor dar nu pot! e ca si cum i`as sp inimii mele!
• O persoana desteapta... zambeste, tace si... TE FACE
Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic…si daca am pierdut ceva inseamna ca nu-mi mai trebuia.
Caracteru’ omenesc te lasă des fară cuvinte…
Sa fii capabil sa vezi realitatea.este un mare dar.
Nu suport pesoanele cu 2 feţe!
Niciodată nu reuşesc să mă decid pe care din ele să o plesnesc!
Revino-ţi în fire! E o linie foarte subţire între indiferenţă şi nesimţire!
Dupa o înfrangere, înveţi cum să joci mai bine!
#Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul lipsa de sentimente. ♥
Withurlove întreabă:
VampireBlood întreabă: