| Andreea99283838 a întrebat:

Am pus o poză în bustieră sport facută in oglindă.Mi se vedea abdomenul.Este indecenta?

10 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Eu consider că bustiera e ceva ce se poartă sub haine, deci da.

| Hollyg a răspuns (pentru Alyra):

Si sutienul costumul de baie? Eu am bustiera special pentru sport si o port la sala. Si nu sunt singurawinking

| Alyra a răspuns (pentru Hollyg):

Da. Știu că sunt persoane care merg la sală doar cu bustieră. Sau postează pe net poze așa sau în costum de baie. Eu nu sunt de acord și nu aș face niciodată așa ceva. Dar consider că fiecare are dreptul să facă ce vrea. Dacă lor si le pare ok, asta e, nu am ce să le fac. laughing

| Hollyg a răspuns (pentru Alyra):

Macar de-ar consta indecenta intr-o poza si o bustierawinking

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu e deloc indecenta. Cand te duci la plaja nu tot asa te prezinti? Sau mergi in pataloni lungi si tricou? E ok sa o postezi atata timp cat de simti tu bine dar daca iti faci griji ca ar fi indecenta, atunci nu o posta.

| Felissa13Eden a răspuns:

Depinde, daca bustiera era cu decolteu, sau daca erai si in pantaloni scurti in poza.
Mie una nu mi se pare indecenta.Sunt o multime de fete care pozeaza la sala in costumatii sumare, o bustiera nu omoara pe nimeni.
Daca barbatii vor sa considere ceva ca fiind "indecent", vor considera si o poza cu tine in rochie asa.
Stai linistita happy

| Anonima163333 a răspuns:

Depinde unde vrei s-o pui sau cui vrei sa o trimiti.

| Clytia a răspuns:

Pune-ți tu întrebarea și vei găsi răspunsul. Dacă ție îți place și nu ți se pare indecentă, atunci poart-o și postează orice poză dorești, nu te mai interesa de părerea celorlați.

| Hollyg a răspuns:

Nu e indecenta. Dar mai depinde de cine privește, mințile luminatewinking

| mbsg1335 a răspuns:

Exista multe persoane care fac sport doar in bustiera si nu mi se pare o problema, in cazul in care nu te expui astfel incat sa te pui intr-o situatie periculoasa.Nu mi se pare indecenta, dar acum depinde de ce crezi tu.