| Anna' a întrebat:

Am si eu o intrebare:d.Cat costa un lant din acela cu 2 jumatati? best friends? multumesc:d

15 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Daca e de tinichea 15. 30 lei.
Dca e argint...

| oareux a răspuns:

Depinde.Eu mi-am luat o tinichea, dar era super draguta.Cu 2 lantisoare she 2 jumatati de inima cu BFF la 2 leibig grin dar am vazut SHe la 5 lei (putin mai deosebit) she din argint 25 de lei. Dar se merita mai ales daca e vorba de cel mai bun prieten:X big grin

| darkeyes a răspuns:

Gasesti in diverta dar sunt ceva mai scumpe. nu orice porcarie din piata la 2 lei. sunt mai deosebite si costa 30-40 de leiwinking

| georggyy a răspuns:

10 lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de unde il iei, depinde daca e metal sau argint laughingdeci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa 22, 90

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru. mine problema nu e cat costa. ci unde il gasesc? thinking am cautat si nu am gasit nicaieri crying.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde le pot gasi? pe net m-ar interesa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consider ca o prietenie nu se cumpara cu 2 lei care e o suma de rahat cel putin nu consider ca prietena meah se poate cumpara cu 2 lei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spuneti-mi si mie unde le gasesc...plzzzpuppy dog eyes...(si cam la 5 lei).

| jeorje a răspuns:

De la 20 lei in sus...

| AlexaCh a răspuns:

Pai depinde daca e din aur iti dai si tu seama ca costa mai mult(50-60lei)sau daca e din argint(30-20lei)sau chiar mai ieftin sau daca e din tinichea foarte putin!

| Anutza11 a răspuns:

Am cumparat si eu mai demult dar nu mai stiu exact cat costa, in jur de 2-3 lei. Sper ca ti-am putut fi de ajutor. Pupici:*.

| Alexandra2323 a răspuns:

Pai la Oriflame sunt 30 de lei.

| andreia_8426 a răspuns:

Am cumparat eu si costa in jur de 30 ron dar depinde si de locul de unde il cumperi