| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Are ceva daca nu imi place muzica RAP si HiPhOP? sUNT BAIAT SI AM 12 ani.Adica,altor baieti le place si mie nu prea...

Răspuns Câştigător
| MrSoapte a răspuns:

Atata vreme cat asculti ce-ti place si, nu asculti ce e la moda...inseamna ca ai personalitate! Fiecare are dreptul sa asculte, sa poarte, sa manance fix ce-i place! De obicei, muzica RAP, are un continut vulgar! (RAP-ul este, la origini, muzica da protest, nemultumire, revoltare)! Sfatul meu, este sa asculti ce-ti place, asta in cazul in care NU ASCULTI MANELE! Maneaua e muzica pentru oamenii incultii carora le place sa fie laudati, gen: am bani, sunt cel mai tare, sunt cel mai jmecher!

8 răspunsuri:
| Hieer a răspuns:

Nu este nimic. Fiecare avem gusturi diferite. Nu trebuie sa asculti si tu acel gen de muzica daca tie nu iti place si nu te simti bine cand il asculti.

Sper ca te-am ajutat!

| treiLEI a răspuns:

Nu...cunosc multi carora nu le place.
FUNDita!

| Bittersweett a răspuns:

Bineinteles ca nu conteaza..plus ca nu e bina sa asculti asa ceva caci are multe prostii si ar influenta intr-un mod negativ vocabularul tau. Plus ca fetele adora baietii mai romanticilaughing

| Wut a răspuns:

Gusturile nu se discuta.

| Ana_4223 a răspuns:

Mai eu am 14 ani sunt fata si ascult de toate si Dragonu si Cedry2k si Florin Salam si muzica usor, in afara de rock.Depinde de gusturile tale, daca tu esti o fire mai romantica normal aceste melodii cu Parazitii ti se par melodii vulgare care nu merita ascultate, deci fiecare are gusturile lui, fiecare asculta ce vrea si ce ii place lui, nu altuia

| dki a răspuns:

Daca prietenilor tai la place nu trebuie sa iti placa si tie neaaparat....fiecare cu gusturile lui

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,nu,fiecare are gusturile lui. Daca prietenilor tai le place un anumit gen de muzica, si nu neaparat, asta nu inseamna ca si tie trebuie sa iti placa acelasi lucru ca si lor.Pa-pa!happy

| iuli29 a răspuns:

Nu are nimic ba chiar este ceva normal ca fiecare om sa aiba gusturi diferite. E normal.