anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati fost pacaliti de 1 Aprilie? Cum?

Răspuns Câştigător
| ☮☮☮nebuna☠chiar☠te☠iubeste☮☮☮ a răspuns:

Dalaughingde directoarea mealaughing
trebuia sa dau test la istorie din toata materia si baga si tocesterolling on the floor)si ne spune cica..."nu va mai dau test si va las sa faceti ora de ed fizica"...noi prosti"yeeeeeee" si apoi "big grinbig grinpacalealaaaa nu scapati de test!

11 răspunsuri:
| ZamA a răspuns:

Nu dar eu am pacalitlaughing

| Symona a răspuns:

Nu cred ca vrei sa stii laughing
2 colegi vin la mine si ma intreaba daca imi place de x si laughing si au inceput sa ma gadile si y am ras...laughing
Si apoi imi spun:,, iti place de x ca ai ras'' laughing Dar nu e chiar o pacaleala... laughing Si am mai fost pacalita de multi dar cu farse din astea mai cunoscute mie laughing

| monyk a răspuns:

Buna, pai am fost mai smechera si eu am pacalit azi cativa colegi si pe bunica mealaughing, dar eu nu am fost pacalita, am avut grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La scoala colegii au pus miere pe creta si pe chestia aia cu care deschizi geamul si noi aveam crete speciale, curate, dar eu care intarziasem la scoala nu am stiut si cand m-a scos la tabla la engleza, fix in miere. Si dupa aia am vrut sa deschid geamul si m-am facut toata de miere.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Am sperat ca este pacaleala ce au spus la tv ca medicii de familie, de azi, nu mai prescriu retete compensate, nu mai dau concedii medicale sau trimiteri! Dar NU ESTE!

| ~< super girl >~ a răspuns:

Buna`laughing)
noi am facut schimb de clase cu o clasa ` de la mansarda (noi fiind la etajul 1)
laughing
profu de mate a ars mii de calorii pana a urcat`laughing)

| unione a răspuns:

N-a mers ratb-ul

| Pupily92 a răspuns:

N-am fost pacalita.pe prietenul meu era sa-l pacalescbig grin i-am zis ca ninge, a vrut sa se duca la geam, si apoi o zis"ha-ha. voiai sa ma pacalesti!"

| Corina a răspuns:

N-am fost pacalita, dar ...inca mai astept!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am fost pacalita :p.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A incercat fiecare sa ma pacaleasca cu ceva dar nu a reusit.