| mihaela_5389 a întrebat:

laughingazi este ziua pacalelitongue,, pe voi cine va pacalitlaughing)? pe mine nimenirolling on the floor))eu am pacalit`o doar pe mamarolling on the floor)laughing). si a functionatrolling on the floor. va dau si eu un sfat pentru a face o pacaleala prietenilor, familiilor, rudelorbatting eyelasheschiar functioneazalaughing))) Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimeilaughing)))! victima se alege cu o mie de draci si tu cu o portie de ras, plus ca ziua de azi ti se va parea m-ai frumoasa, decat celalante, va pupa >Mihaelahappy!:*byee! app sa`mi spune`mi ce ati fc azibig grin! >byebig grin

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Eu nu am fost pacalita de nimeni. Da ma gandesc la o pacaleala pentru mama pe cand vine de la lucru. Poate ii fac asta cu ceasurile la noapte.sa creada ca ii ora de plecat la lucru si sa o trezesc pe la 1-2-3 noaptea, vad eu devil

3 răspunsuri:
| Boo a răspuns:

A incercat o colega. mi-a zis ca azi nu invatam. da` n`am crezuthappy

| blondix_2927 a răspuns:

Faina idee laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am fost pacalita de nimeni si nu prea am chef sa fac eu vreo miscare tongue. Azi vreau doar sa stau cu iubitul, dar doamne spre binele lui sa nu incerce sa imi faca glume a nu o sa iasa prea frumos laughing). Misto ideea laughing.