| popescucarmen43 a întrebat:

Baieti am si eu o curiozitate ca sa zic asa laughing.De ce spuneti ca daca fetele intra in clasa a9a,adica boboace trebuie neaparat sa si-o traga cu vreun baiat? nu-i vad rostul, si sa nu negati ca am mai azuti prin stanga si prin dreapta..ca daca sunt boboaca tot mi-o iau...

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fac si ei misto ca va vad mai mici si mai incurcate. Si mai sunt si alea care sunt atat de obsedate sa devina cunoscute ca ar fi in stare sa faca orice doar sa stea cu grupul popularilor. Intrucat sunt destul de multe totusi care fac asa si bineinteles ca ies mult mai in evidenta pentru ca asta vor si incearca, ele raman `peceta` clasei a 9-a

| Violleta2022 a răspuns:

NU stiu cine a ras pe seama ta, dar boboacele sunt cam prostute asa este! Nu, nu trebuie sa se culce cu nimeni, categoric!

| OldSoul a răspuns:

Uhm, in general pentru ca voi nefiind experimentate in ale dragostei, tot se gaseste un smecheras sa va pacaleasca, si da, de aici se cam intelege povestea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi vreo moda noua prin Romanica pentru ca e prima oara cand aud ineptia asta. Poate sunt hahaleri care se cred mari "stalone" si vai doamne ce mari barbati sunt ei ca pot prosti o ciutanca de 14 15 ani dar cineva normal la cap nu s/ar da mare cu asa ceva.

| 1231242 a răspuns:

In alta ordine de idei vrei sa te regulezi,****, tragi, sa bagi magarul in beci, sa dai sare la pasarica, ei bine du-te.fa-ne mandri. spune-ne cum a fost..nu-l asculta pe cartegoala asta...ca nu stie nimic..decat religia e de el...

| Xdreaper21 a răspuns:

Eu is baiat si intr-un fel inca is a 12a(nu nu am ramas repetent) iar soramea a fost boboaca si orice baiat care flirta cu ea isi lua bataie

| ASMA14 a răspuns:

Deoarece majoritatea boboacelor se dau pe langa cei mai mari sau se culca cu ei sa isi faca si ei o imagine buna si sa fie vazuta gen aia periculoasa ca are anturaje cu baietii mai mari.A da si sa aiba sprijin in caz de vreo bataie laughing